Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Nie wiemy kiedy będzie pula nowych biletów. Posty z pytaniem o nową pulę biletów będą kasowane

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 277  Następna
Autor Wiadomość
#521 PostWysłany: 30 Maj 2012 16:29 

niebieski
Aktualnie takie autobusy działają na trasie Londyn Glasgow. Jeżeli chodzi o inne lokalizacje to nie mam informacji. W Polsce takie połaczenia nie są dostępne w polskibus.com.
 Profil Relacje PM off  

🔥HIT❗🔥 Wyprzedaż w AirAsia od 38 PLN ✈😍 Tanie bilety po Azji (Tajlandia, Malezja, Filipiny, Laos i inne) ☀️🌴 🔥HIT❗🔥 Wyprzedaż w AirAsia od 38 PLN ✈😍 Tanie bilety po Azji (Tajlandia, Malezja, Filipiny, Laos i inne) ☀️🌴
Tanie bilety ❗️Przejazdy do wielu polskich miast autokarami NEOBUS już od 1 PLN 😍 Tanie bilety ❗️Przejazdy do wielu polskich miast autokarami NEOBUS już od 1 PLN 😍
#522 PostWysłany: 30 Maj 2012 18:55 

Haha, ta "buda z tylu" to dodatkowy bagaznik do przewozenia bagazow podroznych. Autobusy pietrowe nie maja wszak za wiele miejsca na bagaze wewnatrz.
http://phototrans.pl/14,555483,0,Van_Ho ... _P105.html
 Profil Relacje PM off  

#523 PostWysłany: 31 Maj 2012 11:24 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 154 406
niebieski
Cytuj:
Haha, ta "buda z tylu" to dodatkowy bagaznik do przewozenia bagazow podroznych.

Jestem w szoku, że ktoś mógł pomyśleć inaczej :shock:
 Profil Relacje PM off  

#524 PostWysłany: 31 Maj 2012 14:31 

Robin napisał(a):
Vojtas napisał(a):
Cytuj:
Haha, ta "buda z tylu" to dodatkowy bagaznik do przewozenia bagazow podroznych.

Jestem w szoku, że ktoś mógł pomyśleć inaczej :shock:

HAHA jestem w szoku, że ktoś mógł pomyśleć, że ktoś pomyślał, że ta buda to nie bagażnik haha

HAHA jestem w szoku, że ktoś napisał (i pewnie pomyślał), że ktoś mógł pomyśleć, że ktoś pomyślał, że ta buda to nie bagażnik haha
 Profil Relacje PM off  

#525 PostWysłany: 02 Cze 2012 15:30 

Jak to wygląda teraz z toaletami, można korzystać?
Wiem, że jak ostatnio jechałem (w lutym) to były niedostępne.

Dzięki za odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#526 PostWysłany: 04 Cze 2012 19:51 
Awatar użytkownika

odrazu zanaczę że nie śledzę tego tematu na bierząco i jeśli odpowiedz tu padła to przepraszam ale sprawa pilna./
Jak wygląda teraz jakość internetu w PB (szczególnie za granicą). 12go o 20.40 wyjeżdzam PB z Pragi a jak wiadomo 5minut poznej Polska gra z Rosją więc nie wiem czy połaczenie uciągnie mecz (typu drhtv )

#527 PostWysłany: 04 Cze 2012 19:55 

Internetu w PB za granicą brak

#528 PostWysłany: 04 Cze 2012 20:01 
Awatar użytkownika

Nadal????? ;O
gdzieś czytałem ze sobie z tym już poradzili

#529 PostWysłany: 04 Cze 2012 20:13 

niebieski
Witam. 26 maja 2012 podróżowaliśmy z Katowic do0 Warszawy. Praktycznie przez 3/4 trasy nie było internetu i to zarówno w drodze do Warszawy jak i w drodze powrotnej. Ale generalnie usługi na dobrym poziomie. Pozdrawiam

#530 PostWysłany: 04 Cze 2012 21:44 

Witajcie
Jestem tu nowy ale postanowiłem zapytać bardziej doświadczonych użytkowników tanich środków transportu :-)

Planuję wybrać się 24 czerwca do Kijowa na mecz Ćwierćfinałowy euro i zastanawiam się jak najniższym kosztem dotrzeć tam we w miarę komfortowych warunkach. Czy jakiś przewoźnik jeździ z Warszawy do Kijowa?? Jeśli ktoś już był na takiej wyprawie niech podzieli się wrażeniami :-)
 Profil Relacje PM off  

#531 PostWysłany: 05 Cze 2012 13:32 

niebieski
snajper napisał(a):
Witajcie
Jestem tu nowy ale postanowiłem zapytać bardziej doświadczonych użytkowników tanich środków transportu :-)

Planuję wybrać się 24 czerwca do Kijowa na mecz Ćwierćfinałowy euro i zastanawiam się jak najniższym kosztem dotrzeć tam we w miarę komfortowych warunkach. Czy jakiś przewoźnik jeździ z Warszawy do Kijowa?? Jeśli ktoś już był na takiej wyprawie niech podzieli się wrażeniami :-)

Proponuję tak:
Z Warszawy albo z Lublina autobusem do Kowla na Ukrainie. Bez problemu znajdziesz w googlach przewoźników przy czym z Lublina jest naprawdę sporo kursów nawet z dworca autobusowego.
Z Kowla do Kijowa pociągiem. Sypialny (ichni "kupiejny") to wydatek rzędu 50 zł., a "plackartny" około 40 zł. Na chwilę obecną są dostępne miejsca na pociąg z godz. 21:20. Przyjazd do Kijowa 7:15. Miejsc jest kilkanaście więc warto się spieszyć. Zakup biletu na www.e-kvytok.com.ua. Nazwy stacji w systemie: KOVEL oraz KIEV G

#532 PostWysłany: 08 Cze 2012 23:29 

Może ktoś z Was wie czy jest szansa na rozdzielenie jednego biletu dla 3 osób łącznie z 4 trasami na 2 osoby i 1 osobę? Albo czy jest możliwość anulowania biletu dla jednej osoby tak aby na bilecie pozostały wyłącznie 2 osoby uprawnione do przejazdu na całej trasie? Czy w tym wypadku również poniosę koszt anulacji w wysokości 10% od wartości przejazdów dla jednej osoby czy może 10% od wartości całego biletu?
 Profil Relacje PM off  

#533 PostWysłany: 15 Cze 2012 10:37 

niebieski
a kiedy można rezerwować bilety na terminy po 2października? chodzi mi o to czy polski bus podaje konkretną datę czy trzeba być po prosty czujnym?
 Profil Relacje PM off  

#534 PostWysłany: 15 Cze 2012 10:45 

Loty: 200
Kilometry: 409 881
niebieski
tylko czujność wchodzi w grę ;) Polskibus nigdy nie ujawnia tej tajemnicy :D

#535 PostWysłany: 18 Cze 2012 09:45 

niebieski
so-fly napisał(a):
tylko czujność wchodzi w grę ;) Polskibus nigdy nie ujawnia tej tajemnicy :D

nawet na fb nie podaje informacji iż dostępne bilety za 1zł?:)
 Profil Relacje PM off  

#536 PostWysłany: 18 Cze 2012 10:11 

Nie wiem jak jest na fb, ale możesz się zapisać na newsletter to dostaniesz maila jak wprowadzą do sprzedaży nową pulę biletów.
Ale sęk w tym, że nigdy nie wiadomo kiedy to będzie - nie ma informacji z wyprzedzeniem. Więc musisz regularnie sprawdzać skrzynkę pocztową jeśli chcesz się załapać na najlepsze oferty.

#537 PostWysłany: 18 Cze 2012 11:59 

niebieski
Tadex71 napisał(a):
Nie wiem jak jest na fb, ale możesz się zapisać na newsletter to dostaniesz maila jak wprowadzą do sprzedaży nową pulę biletów.
Ale sęk w tym, że nigdy nie wiadomo kiedy to będzie - nie ma informacji z wyprzedzeniem. Więc musisz regularnie sprawdzać skrzynkę pocztową jeśli chcesz się załapać na najlepsze oferty.

dzięki. zapisany jestem, a wydaje mi się, że to raczej im na rękę podać inf. że nowa pula biletów rzucona bo szybciej znajdą pasażerów.
 Profil Relacje PM off  

#538 PostWysłany: 18 Cze 2012 21:41 

Z przykrością stwierdzam że NATYCHMIASTOWA reakcja może NIC nie dać!
Od razu po dostaniu e-mail z informacją o biletach po 1zł, wszedłem na stronę i próbowałem coś kupić,
każdy kto też próbował to robić wie jaka była wtedy masakra i że nic nie dało się zrobić bo serwery nie wyrabiały,
mam nadzieję że tym razem będzie lepiej.
 Profil Relacje PM off  

#539 PostWysłany: 19 Cze 2012 19:02 
Awatar użytkownika

Loty: 174
Kilometry: 323 307
niebieski
Orientujecie się może czy są gniazdka kontaktowe w PB?
 Profil Relacje PM off  

#540 PostWysłany: 19 Cze 2012 19:30 
Awatar użytkownika

Loty: 174
Kilometry: 323 307
niebieski
Dzięki :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 277  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości