Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Lip 2019 15:12 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 139 865
W sierpniu lecę na 4 dni do Moskwy, potrzebuję rezerwacji hotelu żeby wyrobić wizę, a nie mam zupełnie rozpoznanego miasta. Tj. nie wiem w jakiej lokalizacji szukać, żeby w te kilka dni zwiedzić miasto. Miałem nadzieję, że się zmieszczę w 200zł/dobę, na bookingu widzę że centralny ring w mieście to grubo ponad 1k za 4 noce. Gdzie będzie taniej, a z dobrym dojazdem do centrum i na lotnisko?
Widzę, że forumowicze głównie do Moskwy latają w tranzycie, więc na forum nie ma nawet takiego tematu :)

Edit// pytanie nr 2 - czy jeśli wezmę hotel z bezpłatnym odwołaniem rezerwacji, wyrobię wizę i odwołam rezerwację, to może się to wiązać z jakimś problemem? Ten podany adres jest jakoś przypisany do wizy?
 Profil Relacje PM off  

Spędź lato na Rodos 🏙️🏛️ Tydzień w hotelu blisko plaży za 1478 PLN ☀️ Spędź lato na Rodos 🏙️🏛️ Tydzień w hotelu blisko plaży za 1478 PLN ☀️
Fiesta na Krecie 🏝️ 4* hotel z all inclusive w tętniącym życiem Hersonissos za 1762 PLN Fiesta na Krecie 🏝️ 4* hotel z all inclusive w tętniącym życiem Hersonissos za 1762 PLN
#2 PostWysłany: 31 Lip 2019 15:53 
Awatar użytkownika

Loty: 420
Kilometry: 699 970
niebieski
@Pawe Nie wiem w jakich dniach dokładnie lecisz. Ale sprawdź Ibis Kievskaya, widzę że jest w sierpniu kilka terminów poniżej 1000 zł za 4 noce. Lokalizacja hotelu jest bardzo dobra, tuż przy stacji metra, do centrum dojedziesz w kilkanaście minut, dobra komunikacja do lotniska, kilkaset metrów od hotelu centrum handlowe.
 Profil Relacje PM off
Pawe uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 31 Lip 2019 16:21 

@Pawe
Oficjalnie, jeśli odwołasz rezerwację po wystawieniu wizy, to wiza traci ważność. Czy urzędnicy są rzeczywiście w stanie to sprawdzić - trudno powiedzieć.

Co do hotelu, to najważniejsze, żeby był blisko metra. Metro jest tanie, jeździ często i szybko. Dojedziesz wszędzie.
Na pierwszy rzut oka widzę https://www.booking.com/hotel/ru/san-ri ... D305091902 4 dni za 750 zł. Wiele taniej, w sezonie i w centrum takiego miasta jak Moskwa, to chyba nie będzie :D
 Profil Relacje PM off
Pawe uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości