Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 50 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 08 Gru 2011 19:09 
Awatar użytkownika

niebieski
modem dostajemy na wlasnosc, czas dostawy wg regulaminu, gdzies widzialem komentarze ludzi z poczatkow promocji (z 3 mies temu?) i nie wszyscy jeszcze dostali. Nam zmienili warunki, wiec maxymalnie dostaniemy.. za rok ;-) Takze mi sie poki co nie chce w to bawic..
 Profil Relacje PM off  

Sycylia okołoweekendowo za 759 PLN ☀️😎 Loty do Palermo + aparthotel z podgrzewanym jacuzzi na dachu 🔥👙 Sycylia okołoweekendowo za 759 PLN ☀️😎 Loty do Palermo + aparthotel z podgrzewanym jacuzzi na dachu 🔥👙
Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN
#22 PostWysłany: 10 Gru 2011 12:50 

Kod:
VI. Powiadomienie o wynikach
1. Bank powiadomi Uczestników o wynikach
Promocji nie później niż do dnia 28.02.2012
roku.
5. W przypadku nieodebrania przyznanej Nagrody
gwarantowanej przez Uczestnika w terminie 45
dni od daty powiadomienia go przez
Organizatora o jej przyznaniu, Uczestnik traci
prawo do jej odbioru.

Ja to zrozumiałem, że najpóźniej do 28.02.1012r. muszą już kurierom przekazać nagrody...
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 10 Gru 2011 12:52 
Awatar użytkownika

niebieski
travel4fun napisał(a):
Kod:
roku.
prawo do jej odbioru.

Ja to zrozumiałem, że najpóźniej do 28.02.1012r. muszą już kurierom przekazać nagrody...

powiadomienie o wynikach nie jest równoznaczne z wysłaniem nagrody
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 10 Gru 2011 13:03 

Blackall napisał(a):
travel4fun napisał(a):
Kod:
roku.
prawo do jej odbioru.

też tak pomyślałem, ale jak wtedy ma się ten punkt 5 do tego...?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 10 Gru 2011 13:53 
Awatar użytkownika

niebieski
travel4fun napisał(a):
Blackall napisał(a):
travel4fun napisał(a):
Kod:
roku.
prawo do jej odbioru.

też tak pomyślałem, ale jak wtedy ma się ten punkt 5 do tego...?

yyy...
dziwny ten regulamin :)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 10 Gru 2011 14:30 

Cytuj:
yyy...
dziwny ten regulamin :)

w końcu bankowiec to pisał... musi być niezrozumiały do końca
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 12 Sty 2012 19:21 

jak mieć internet mobilny za darmo?

Do końca stycznia 2012 złóż wniosek o otwarcie darmowego konta w mbanku (link: form.mbank.com.pl/wnioski/ek/index.html)

wpisz w nim 10 ostatnich cyfr nr rachunku Uczestnika Programu PolecamBank XXXXXXXX
i ciesz się internetem mobilnym 3 Gb przez rok!

form.mbank.com.pl/wnioski/ek/index.html

Należy jedynie uważać na warunki:
od 4-go miesiąca należy dokonać płatnosci bezgotówkoweji min. 100 zł kartą a od 8go miesiąca korzystania z Internetu na rachunek ma wpłynąć jednorazowa wpłata z rachunku obcego w wysokosci minimum 1000 zł.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 12 Sty 2012 20:15 
Moderator forum

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=531611

żółw29, przestan spamowac
zob. tez pw

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 15 Maj 2012 11:19 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
hej, tak w skrocie jak to jest ?
zamawiam karte sim za 20 zł i np kupuje taki modem http://allegro.pl/modem-3g-huawei-e156g ... 63408.html - co daje mi internet za darmo ?
i drugie pytanie, jest jeszcze jakas opcja otrzymania modemu z banku ?
pozdrawiam forumowiczów :)
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 15 Maj 2012 19:46 

Modemów jest masa, ja np. wsadziłem swoją kartę sim do smartfona i mam internet przez usb albo po prostu zawsze ze sobą.

Pamiętajcie, że najlepiej wziąć kartę bezpośrednio w punkcie odbioru (chyba salony Netia, jest podane na stronie), bo przez internet to ja swoją zamówiłem miesiąc temu i jeszcze nie dostałem (tą, z której korzystam, wziąłem na innego członka rodziny właśnie w takim punkcie, wystawili od ręki).
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 15 Maj 2012 19:51 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
MarcinHernikowski napisał(a):
Modemów jest masa, ja np. wsadziłem swoją kartę sim do smartfona i mam internet przez usb albo po prostu zawsze ze sobą.

Pamiętajcie, że najlepiej wziąć kartę bezpośrednio w punkcie odbioru (chyba salony Netia, jest podane na stronie), bo przez internet to ja swoją zamówiłem miesiąc temu i jeszcze nie dostałem (tą, z której korzystam, wziąłem na innego członka rodziny właśnie w takim punkcie, wystawili od ręki).

Sorki za OFF TOPIC
Ale może dokładnie opisać gdzie taką kartę można odebrać?
Bo nie chce mi się czekać około 14-21dni aż mi kartę przyślą.
Z góry dzięki za odpowiedź.

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 15 Maj 2012 20:06 

Loty: 32
Kilometry: 53 302
Na karte czeka sie obecnie jakies 1,5 do 2 miesiecy (wysylka), odebrac mozna tylko w warszawie http://aero2.pl/bdi-3.html
Wszystko jest na stronie aero2.pl BDI
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 15 Maj 2012 20:32 

Witam wszystkich, dość niefortunny pierwszy post, ale o ile w tematyce lotów raczej korzystam z informacji zawartych tu, na forum, to w tym temacie chyba mogę trochę pomóc...

suszek napisał(a):
hej, tak w skrocie jak to jest ?
zamawiam karte sim za 20 zł i np kupuje taki modem http://allegro.pl/modem-3g-huawei-e156g ... 63408.html - co daje mi internet za darmo ?
i drugie pytanie, jest jeszcze jakas opcja otrzymania modemu z banku ?
pozdrawiam forumowiczów :)

Obecnie nie ma możliwości poza mbankiem otrzymania modemu. Ale z tego co pamiętam w M po pewnym czasie pojawiają się jakies opłaty, w db tego nie było - był czysty modem brandowany przez Play z kartą 1gb internet prepaid. Jeżeli chodzi o modem polecam kupić - ale żeby nie było, że wszystkie działają, bo tak nie jest. Tak naprawdę tylko kilka dostępnych na polskim rynku modeli działa bez problemów, kolejne kilka po zmianie software. Huawei e156g z Twojego linku nie będzie współpracować z Aero2:( Lista zgodności np tu: http://jdtech.pl/2011/06/aero2-zestawienie-zgodnych-modemow-w-budowie.html Polecam zwrócić uwagę na kolumnę oznaczoną k10, tylko modemy z ptaszkiem w tej kolumnie są w 100% zgodne z regulaminem, gdyby ktoś chciał zapłacić więcej za modem, ale mieć spokój i pewność że przestrzega zasad. Teoretycznie Aero2 zastrzegło sobie możliwość odcinania użytkowników nie spełniających wymagań dot. parametrów technicznych modemu za pomocą którego następuje łączenie z siecią.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany tematem polecam śledzić informacje na stronie Aero2 oraz na blogach mu poświęconych np. JDtech. Nie jest to autoreklama, to nie mój blog:) ale zawiera wszystkie informacje, które mogą być potrzebne, a do tego społeczność współużytkowników, która też pewnie chętnie pomoże. Dzięki informacjom z tej strony udało mi się zmusić modem otrzymany z DB ?czyli Huawei e173-u2/ do pracy z Aero2 poprzez zmianę softu.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 15 Maj 2012 21:04 
Awatar użytkownika

srebrny
Zala dzieki za info, a najtanszy działajacy modem ,... w jakiej cenie bedzie ?
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 15 Maj 2012 23:31 

Z tego co się orientuję od 100zl, proponuję Huawei e173-u2 lub e173-s2 jako tanie, lub droższe ,ale pełni zgodne z regulaminem Aero2 modemy Huawei E3131s-2 lub Huawei E353-u2 / E353-s2. Pamiętaj o tym, że modem bezpośrednio od Play będzie zapewne wymagał wymiany firmware - instrukcja na jdtech. Jeżeli zależy Ci na bezproblemowym działaniu prosto z pudełka zwracaj uwagę na wersję oprogramowania. Kiedyś JD miał sklep i sprzedawał poprawione modemy działające bez żadnych przeróbek, ale wierz mi zmiana firmware to nic trudnego, z pewnością sobie poradzisz.
Ja bym polował na E3131s-2 :)
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 16 Maj 2012 00:10 

JIK napisał(a):
MarcinHernikowski napisał(a):

Sorki za OFF TOPIC
Ale może dokładnie opisać gdzie taką kartę można odebrać?
Bo nie chce mi się czekać około 14-21dni aż mi kartę przyślą.
Z góry dzięki za odpowiedź.

Na razie niestety tylko w Warszawie, tu jest wszystko opisane, wystarczy przynieść dowód: http://aero2.pl/bdi-3.html

Poza tym jeśli już zamówiłeś, nie będzie mógł odebrać w ten sposób karty, bo na raz można mieć tylko jedno zamówienie. I nawet nie próbuj odwoływać tego normalnego - mi nawet nie odpowiedzieli na maila. Najlepiej wziąć kogoś z rodziny na przejażdżkę.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 23 Maj 2012 21:37 
Awatar użytkownika

srebrny
a co powiecie o czyms takim ? http://allegro.pl/darmowy-internet-mode ... 34336.html
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 11 Cze 2012 23:36 
Awatar użytkownika

niebieski
Jakby ktos sie jeszcze zastanawial, mój "test" i wnioski nt. darmowego internetu od aero2 ;)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 12 Cze 2012 17:15 

o dzięki za przypomnienie!
Skorzystałam z promocji dbnet i jakoś zapomniałam złożyć wniosek o kartę aero2 :mrgreen:

#40 PostWysłany: 11 Paź 2012 13:13 

Aero2 hula, brak limitu żyć nie umierać. Niestety gdzie poza stolice bądź większe miasto pojadę to nie działa :(
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 50 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości