Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lis 2018 21:19 

Dzień dobry!

Chciałbym się spytać czy ktoś z was mógłby mi polecić jakąś plażę w okolicach Neapolu dla rodziny z dziećmi?
Wybieram się na koniec sierpnia 2019 i zaczynam się już za czymś rozglądać.

Za wszelkie porady będę wdzięczny.

Pozdrawiam

Marcin
 Profil Relacje PM off  

All inclusive w sercu Costa Blanca 🏝️ 🌊 4* hotel 50m od plaży za 2318 PLN All inclusive w sercu Costa Blanca 🏝️ 🌊 4* hotel 50m od plaży za 2318 PLN
Słoneczne połączenie 🌤️👙 Malediwy i Sri Lanka w jednej podróży z Warszawy za 2415 PLN Słoneczne połączenie 🌤️👙 Malediwy i Sri Lanka w jednej podróży z Warszawy za 2415 PLN
#2 PostWysłany: 07 Mar 2019 01:36 

witam, a duze sa dzieci? Bowiem do nas sie raczej jedzie na zwiedzanie i przy okazji plaza a nie odwrotnie, tym bardziej, ze plaze z bialym piaskiem sa w wiekszosci prywatne . wookolo jest piasek z Wezuwiusza koloru szarego, moj przyjaciel jest wlascicielem plazy, gdzie nawet chodzi byly premier, ale bialy piasek sprowadza z Sardyni no i wejscie dla 4 osob kosztuje mniej niz w Liguri jednak kosztuje. Gdyby Pan potrzebowal rowniez i innych inf, prosze pisac na pryw, pozdrrawiam Klaudio
 Profil Relacje PM off
LonDynia uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 08 Mar 2019 09:16 

Dzień dobry!

Dziecko ma 9 lat i cena za plażę dopóki nie będzie przekraczała 10 euro jest do zniesienia.
Ponieważ miałem zablokowane odpisywanie prywatne to musiałem napisać tutaj.

Pozdrawiam

Marcin
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Mar 2019 11:58 

Witam Pana dziekuje za odpowiedz. Jesli chodzi o plaze to u nas sa i wolne, ale na te chodzimy przy okazji zwiedzania czegos np na wybrzezu Cilento. Dodam, ze na nich nie ma ratownika. Jest tez jedna w centrum miasta, ale albo placi sie za parkowanie, albo trzeba kawalek dojsc. Dzieci 9-o letnie to juz byly w mieszkaniu przyjaciol, chodzily zwiedzac razem z rodzicami a potem na plaze. Dodam, ze u nas jest piekny park- przygoda wlasniedla dzieci, jest tez wspaniala i najwieksza kolekcja kaktusow w calych Wloszech. Moglbym Panu polecic jako baze mieszkanie u przyjaciol, we wszystko wyposazone, ale o ile glownie plaza Pana interesuje to lepiej Rimini u nas sa unikalne zabytki i blisko na wybrzeze Amalfi i Sorrento wiec szkoda stracic taka okazje, tym bardziej, z ceny na wybrzezu Amalfi sa bardzo wysokie za pozywienie i noclegi, a tam gdzie i ja wynajmuja jakies 3 razy a moze i wiecej nizsze. O ile sprawa interesuje podam kontakt, pozdrawiam Pana bardzo serdecznie Klaudio
 Profil Relacje PM off
Marcin Delimedjac uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 08 Mar 2019 13:33 

Dzień dobry!

Plaża jest jednym z wymogów ale nie jedynym.
Więc nie mam problemu z oglądaniem zabytków jak i plażowaniem.
Na chwilę obecną mam wykupioną miejscówkę w Torre Annunziata tuż koło ich plaży ale też słyszałem, że to okolica dość średnia jak na wyjazd więc jakby Pan miał coś lepszego to z chęcią je rozpatrzę.
Polecano mi też Salerno i w związku z powyższym nie wiem już co mam wybrać.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Mar 2019 14:05 

Czlowieku ten brud w Torre brud przy stacji, leza tam nawet wanny, fontanna pusta zamiast wody pojemniki na pol rozwalone z betonu stacja jest otwarta, ale nie kupi sie tam biletu a w poczekalni na lawce siedza starsi panowie i poluja na kurczaka. Co to znaczy nie bede sie w tym miejscu wypowiadalTam nic nie ma jedynie jest willa zony Nerona. Nie kierowac sie plaza a bezpieczenstwem, czy Pan jedzie samochodem? Ja ostatnio bylem w Torre przzejazdem, jak zobaczylem ten brud, brak oznaczen skad odjezdza autobus etc to tam gdzie wynajmuje wydawalo mi sie niebem bo wszedzie na przystankach etc czysto powsadzane alpejskie fiolki etc nawet na stylowych lampach. Czy bedzie Pan samochodem, bo jesli tak koniecznie trzeba parkowac w czystym i bezpiecznym miejscu. Tak Salerno to zupelnie co innego, ja wymnajmuje w willowej dzielnicy 7 km od Salerno, to jest doskonala baza na zwiedzanie zarowno Pompejow, Wybrzeza Amalfi , Sorrento. i Cilento. Ponadto jest na miejscu przewodnik po bardzo niskiej cenie z polskim jezykiem, zaprowadzi gdzie tanio jesc, opracuje plan, pokaze miejsca o ktorych w polskich przewodnikach cicho , wlascicielem jest pol Polak niestety nie mowi za dobrze po polsku, ale skontaktowac sie Pan moze. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Mar 2019 15:25 

I w końcu jakaś normalna osoba która wypowiedziała się w sposób konkretny o miejscu.
Nie będę samochodem ponieważ za daleko jak dla mnie.
Czy w takim wypadku mogę prosić o jakieś namiary na ten wynajem w Pana okolicy?
Nie ukrywam, że kwestia bezpieczeństwa jest tez dla mnie ważna ponieważ jadę z rodziną.
Za wszelkie sugestie będę mega wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Mar 2019 19:49 

Prosze wejsc na google napisac nazwe miejscowosci Torre A - mafia wyjdzie Panu po wlosku tyle informacji, ze sie Pan przerazi. Bez samochodu nie bedzie Panu latwo, a moge zapytac skad by Pan jechal? Bo z tego co wiem to rodziny z Polski czy Niemiec dojezdzaja swobodnie, a nawet moj przyjaciel z Francji. U nas w Kampani transport niezbyt dobrze dziala aczkolwiek autobusy chodza od 5-ej rano co pol godziny, ale do wielu atrakcji turystycznych bez samochodu sie nie dojedzie, nie dojedzie sie np do miasta w ktorym urodzil sie swiety Pio trzeba brac taxi. Radzilbym Panu wypozyczyc samochod u siebie w kraju przez linie lotnicze to wychodzi niezbyt drogo, okolo 10 euro na dzien, natomiast u nas na miejscu jest bardzo drogie. 4 razy tyle Z tego co wiem u przyjaciol tylko dwie osoby i to okolo 70-tki byly na piechote , przez tydzien troche zwiedzily a na plaze nie szly bo byl to listopad. Co do bezpieczenstwa i miejsca i ludzi to nie nalezy sie bac, polece Pana w dobre rece, ale i tu gdyby chcial Pan zjesc dobry obiad to trzeba jechac poza miasto- autobusami dwoma niewygodnie, za to produkty i cena fantastyczna, pizzerie i ciastkarnia pod nosem i tez ceny dobre. Prosze przemyslec z tym samochodem jesli mozna odpowiedziec na ile dni i kiedy zapytam o dostepnosc i wtedy pomyslimy o kontakcie moze przez facebook, a konkretnie z jakiego miasta by Pan wyjezdzal, pozdrawiam serdecznie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość