Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Lut 2011 11:33 

Cześć, wrzuciłam te wiadomość chyba w złym temacie - poszukiwań lotów do Maroko, dlatego zakładam nowy temat. Jeśli niepotrzebnie, proszę o wykasowanie czy cuś :)

do rzeczy:

Upadł mój planowany pomysł na powrót z Maroko. Jestem właśnie w trakcie poszukiwania jakiś w miarę dobrze rokujących innych powrotów ( cenowo:)). Czy ktoś z bardziej doświadczonych mógłby jakoś mnie wesprzeć?
wylot z Maroko obojętnie z jakiego lotniska, docelowo najlepiej do lotniska Poznań, Wrocław, Katowice, czy ewentualnie Kraków. Mogą wchodzić pod uwagę nocki. Poszukiwany termin powrotu to jakoś 24-27 marzec. Z góry dziękuję za zainteresowanie ;]

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 14 Lut 2011 14:24 
Awatar użytkownika

Opcja nr 1)

Ryanair Tangier (TNG)-Paris (Beauvais) (BVA) Thu, 24 Mar 07:30 -11:10 2h 40 (23.46 PLN)
Ryanair Paris (Beauvais) (BVA)-Krakow (KRK) Thu, 24 Mar 13:50 -16:10 2h 20 (78.35 PLN)

Opcja nr 2)

Ryanair Fez (FEZ)-Brussels (Charleroi) (CRL) Wed, 23 Mar 09:45 -13:50 3h 05 (92.88 PLN)
Ryanair Brussels (Charleroi) (CRL)-Wroclaw (WRO) Wed, 23 Mar 17:10 -19:00 1h 50 (23.52 PLN)

Opcja nr 3)

Ryanair Marrakech (RAK)-Bologna (BLQ) Thu, 24 Mar 09:25 -13:25 3h 00 (65.92 PLN)
Ryanair Bologna (BLQ)-Krakow (KRK) Thu, 24 Mar 15:35 -17:30 1h 55 (53.66 PLN)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Lut 2011 19:55 

dzięki bardzo za zainteresowanie i odpowiedź :) Myślicie, że warto poczekać na zmianę cen dzisiaj do 1 czy brać jak jest?;] pozdrowienia

#4 PostWysłany: 14 Lut 2011 20:08 
Awatar użytkownika

Tego nikt nie wie, jakie ceny będą :) Ja bym brał, jeśli termin Ci pasuje. Loty jednego dnia z wygodnymi przesiadkami i cena też OK.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Lut 2011 13:27 

dzisiaj z Paryża już kosztują 65 euro, wstyd się przyznać, ale nie zdążyłam :/

edit: właśnie weszły loty na ów Kraków za 6 Euro!? ;] zdążyłam. Ogólnie loty do Krakowa w bardziej promocyjnych cenach :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: whizzu oraz 2 gości