Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Lis 2018 14:34 

Witam,
Czy ktoś moze leciał na Kubę przez stany na united Airlines? Wg informacji na stronie United żeby lecieć na Kubę przez stany trzeba spełnić jeden z 12 warunków i nie moze to być wyjazd turystyczny.
Dotyczy to wszystkich nie tylko Amerykanów. Juz miałem bukować bilety ale po przeczytaniu tego nie wiem czy nie lecieć przez Canade choć loty droższe.
Stad moje pytanie jak to wyglada w rzeczywistości i czy ktoś tak leciał. Poniżej info ze strony United

Please note that the policy for Cuba travel changed on June 16, 2017. Please visit the U.S. Department of Treasury for the most updated information.

Travel from or through the U.S. to Cuba is restricted to certain individuals and is closely regulated by the U.S. Department of Treasury. Travel for tourist activities is strictly prohibited. All customers, including international travelers with non-U.S. passports, looking to travel to Cuba on a United flight must meet some special requirements pertaining to their reason for travel, health insurance, passport and visa, and proof of return or onward travel. Before planning your trip, be sure to familiarize yourself with the requirements below so you are fully prepared to travel.

Please note that U.S. credit and debit cards currently do not work in Cuba, so it's important that you bring enough cash to last for your entire trip. You can exchange U.S. dollars for Cuban convertible pesos at the airport, hotels or exchange houses.

Permitted reasons for travel

When you book or check in for your flight, you will be asked to certify the reason for your visit. There are currently two ways to gain permission to travel to Cuba: with a general license or with a specific license.

If you meet the regulations and conditions of a general license, you will not need to apply for a specific license. There are 13 categories of general licenses related to Cuba travel:

Family visits
Official government business
Journalistic activity
Professional research or meetings
Educational activities or group people-to-people exchanges
Religious activities
Sports and public events
Support for the Cuban people
Humanitarian projects
Research
Informational materials
Authorized export activities
Non-immigrant Cuban National
You will not qualify for a general license if the reason for your travel is not listed above, and you will be required to apply for a specific license from the U.S. Office of Foreign Assets Control (OFAC). All license applications are reviewed on a case-by-case basis. Please see the U.S. Department of the Treasury's OFAC FAQ page for more information.
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#2 PostWysłany: 21 Lis 2018 21:49 

srebrny
Przejrzyj wątek z-usa-na-kube,1514,105240

#3 PostWysłany: 21 Lis 2018 23:26 

Dzięki. Przejrzałem ale odpowiedzi jednoznacznej niestety nie znalazłem. Ok chyba odpuszczę przez lot przez USA i poszukam alternatyw chyba ze ktoś ostatnio leciał przez stany na Kubę i zechce się podzielić doświadczeniem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości