Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 87 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 28 Lis 2017 10:58 

Loty: 84
Kilometry: 167 176
Hej.

Na stronie:
http://www.fnactickets.com/place-specta ... cs_default
znalazłem aktualne ceny biletów.

Czy ktoś może mi wyjaśni różnicę dla biletów 1-dniowych w opcjach:
- MINI
- MAGIC
- SUPER MAGIC?

I jeszcze jedno pytania. Czy na bilecie jednodniowym na jeden park można odwiedzić albo Parc Disneyland albo Parc Walt Disney Studios czy tylko Parc Disneyland?

Dzięki za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#82 PostWysłany: 28 Lis 2017 12:31 

Loty: 84
Kilometry: 167 176
Znalazłem już odpowiedzi na moje pytania ale może komuś innemu się przydadzą:

https://www.parkmania.pl/sklep/o/158/Bi ... -park.html
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 11 Lis 2018 18:18 

Trochę minęło od ostatniej wiadomości, ale nie mogłem znaleźć innego wątku, do którego mój post mógłbym pasować. Mam pytanie do osób, które w Disneylandzie były. Wybieramy się w przyszłym tygodniu z naszym synem, trochę posprawdzałem cenniki i widzę, że dziecko do 3ch lat wchodzi za darmo. Nasz syn we wrześniu skończył trzy lata, pytanie do Was czy małe dzieci w jakiś sposób są kontrolowane przy wejściu. Weryfikowany jest dokładnie jest wiek dziecka? Pytam, bo może udało by nam się uniknąć opłat za jego bilety, jakby nie patrzeć to w zasadzie prawie 100E. Gdyby ktoś sie orientował jak to dokładnie wygląda byłbym wdzięczny za odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 16 Gru 2018 14:17 

niebieski
Cześć, coby nie zakładać nowego tematu, chciałbym zadać tutaj dwa pytania ws. Disneylandu:
- czy można zostawić gdzieś bagaż przy wejściu, żeby nie targać go ze sobą? jakaś szatnia czy coś?
- czy zwiedzanie Disneylandu w zimie nie tarci swojego uroku? temperatura około 0 stopni nie jest zbyt wielką przeszkodą, by odpuścić?
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 31 Lip 2022 13:16 

niebieski
-- 31 Lip 2022 14:16 --

Macie jakieś pomysły na zdobycie biletów po promocyjnych cenach?

-- 31 Lip 2022 14:16 --

Macie jakieś pomysły na zdobycie biletów po promocyjnych cenach?
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 31 Lip 2022 13:42 

niebieski
Kupowałem każdy bilet osobno przez https://www.quidco.com/disneyland-paris/?st=Disneyland

Kiedyś było £9,88 na sztuce, teraz widzę 8,54.
 Profil Relacje PM off
dyzio1 uważa post za pomocny.

#87 PostWysłany: 24 Kwi 2023 10:29 

srebrny
Ktoś może niedawno rozkminiał najtańsze obecnie opcje odnośnie do biletów?
Quidco to ledwie już tylko 6,58 zwrotu za bilet ...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 87 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości