Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
http://www.fly4free.pl/forum/podejrzani ... z,11,75621

Widząc że chodzi o błąd NIGDY nie dzwonimy do linii lotniczej/pośrednika. Nie dzwonimy, nie mailujemy, nie chatujemy - słowem nie kontaktujemy się w żaden sposób. Wasz kontakt sprawi że ktoś z pracowników zainteresuje się podejrzanie niską ceną widniejącą na rezerwacji i przyśpieszy naprawienie błędu. Nawet jeśli Wam już udało się kupić bilet - inni też chcą skorzystać z okazji!

Jak znaleźć informacje o swojej rezerwacji
http://www.fly4free.pl/forum/jak-znalez ... ,225,76112

Jako że każdy widzi, że to oczywisty Error Fare, każda osoba dzwoniąca potwierdzać rezerwację do linii/pośrednika będzie banowana
(włączając posty "dla żartu że zadzwoniłem, a wcale nie dzwoniłem" ;) )

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 247 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 30 Wrz 2018 14:05 

niebieski
jakwilk napisał(a):
Ja tam jestem wyposzczony (i naiwny) wiec MRU i SEZ wziete... ;)

i jaki efekt ?

Przeszło ?
 Profil Relacje PM off  

City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎 City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎
🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️ 🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️
#242 PostWysłany: 30 Wrz 2018 14:21 
Awatar użytkownika

złoty
Poki co, trzyma sie. Jeden zakup ze stocku KLM (074), drugi KQ (706)
Kupione w Expedii i ticket.no. Daty Swiateczno-noworoczne (MRU) i kwietniowe (SEZ)
Jak usuna, to z przyjemnoscia panstwa o tym poinformuje. ;-)
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#243 PostWysłany: 19 Paź 2018 15:07 
Awatar użytkownika

złoty
Mama mowila, zebym byl slowny, prosze panstwa, czynie wiec swa powinnosc i informuje, ze wlasnie odbylem rozmowe ze Sztokholmem, ktora to rozmowa przyniosla informacje o pierwszym anulowaniu mojego lotu do MRU, ktory to byl wystawiony przez KQ (etix 706...) Skandynawowie z OTA Ticket.no sie nie popisali, tlumaczac, ze kenijskie linie nie byly wogole zainteresowane uznaniem biletu. Mam jeszcze dzialajaca rezerwacje do SEZ (ta wystawiona przez KL) i kupiona na Expedia (moze beda bardziej asertywni) :roll:
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
Arekkk uważa post za pomocny.

#244 PostWysłany: 19 Paź 2018 15:13 
Awatar użytkownika

niebieski
@jakwilk, na takie okazje i takie posty trzeba utworzyć nowy przycisk na forum. Niestety :evil:
Załącznik:
NowyButton.jpg
NowyButton.jpg [ 6.56 KiB | Obejrzany 1415 razy ]

(...może ten drugi stock będzie bardziej szczęśliwy ;) )
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#245 PostWysłany: 19 Paź 2018 17:23 
Awatar użytkownika

złoty
Ajjj, a ja tak jak Ci juz pisalem, mialem nadzieję, ze to przejdzie. To du..a, teraz trzeba zapelnic ten smutek jakims nowym dealem ktory wpasuje Ci sie w te okresy ;)

#246 PostWysłany: 19 Paź 2018 17:58 
Awatar użytkownika

złoty
Ten smutek drogi kolego @Flyguy trzeba zapic piatkowa wodka. :lol:
To stara recepta na wszystkie troski Polaka - na bol brzucha, zatwardzenie, nieuznany EF czy narodziny corki. :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
10 ludzi lubi ten post.

#247 PostWysłany: 20 Paź 2018 09:10 
Awatar użytkownika

złoty
True :) tylko pamietaj @jakwilk żebyś pod wpływem tego magicznego napoju i tego smutku nie klepnął jakiegoś RTW przy którym ostatnie zero ceny jakoś tak mało widoczne było ;)
jakwilk lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 247 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Piatka55 oraz 11 gości