Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Termez
#1 PostWysłany: 24 Wrz 2018 17:40 

Mogę polecić Hotel Surxon, występujący również pod nazwą Gostinitsa "Surkhan". Dwuosobowy pokój do pojedynczego wykorzystania w cenie 16 USD za noc. Na booking.com ceny zaczynają się od 30 USD. Surxon położony jest przy głównej ulicy, w istotne miejsca dojdzie się piechotą: Centralny Bazar jest bardzo blisko, dworzec kolejowy nieco dalej ale też szedłem piechotą. Przy ulicy koncentruje się nocne życie w Termezie: jest sporo sklepów, knajp, ulicznych stoisk z jedzeniem, sklepów monopolowych oraz... aptek. Takiego zagęszczenia aptek jeszcze w życiu nie widziałem.

Co do samego hotelu: jest ok. Pokój czysty, klimatyzacja działa, z prysznica płynie ciepła woda (trzeba chwilę poczekać). WiFi w moim pokoju nie miało zasięgu, ale w lobby działało dobrze. Śniadanie jest w cenie i występuje w postaci szwedzkiego stołu. Wybór spory, jakość dobra, choć warto zejść wcześnie żeby dania ciepłe były ciepłe (nie stosują podgrzewaczy).
 PM off  

Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯 Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯
Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍 Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍
 Temat postu: Re: Termez
#2 PostWysłany: 16 Paź 2025 19:06 

niebieski
Diyorbek Gold Hostel (37.23139, 67.29865), 8,5 USD, jedynka, łazienka współdzielona.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości