Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 110 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 12 Lip 2018 11:58 

Loty: 1077
Kilometry: 1 066 372
platynowy
A po ile u nich chodzą, bo tam nie zaglądam?

Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu
#102 PostWysłany: 12 Lip 2018 12:32 

złoty
Wiadomo. Wszystko za 1 EUR.
2 ludzi lubi ten post.

#103 PostWysłany: 12 Lip 2018 12:49 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Jakie jedno euro?
1 escudo!
 Profil Relacje PM off
tasma lubi ten post.

#104 PostWysłany: 12 Lip 2018 13:09 
Awatar użytkownika

Loty: 127
Kilometry: 182 849
niebieski
Wintermute napisał(a):
u mnie po założeniu konta i kupieniu biletów pojawił się inny problem a mianowicie pokazuje mi stan mil jako ujemny
nie wiem o co tu chodzi

W regulaminie https://www.flytap.com/en-pt/terms-and- ... a#ui-id-60 są takie punkty:
"The Miles&Go 200 miles for €10 discount is available online at flytap.com for the EUR, BRL, USD, CAD, DKK, NOK, PLN, RUB, SEK, CHF and GBP markets and for clients who have a Victoria login/record when booking;"
"The discount is applied per passenger and on the total price of the booking (fare, surcharges and taxes). Other products or services acquired during the booking (e.g. extra luggage, insurance, etc.) are excluded;"
"Offer open to all Victoria Clients with a positive balance (>=0);"
"If there are not enough miles in the account for the discount, the account will be left with a negative balance. It will not be possible to purchase a Miles&Go discount until there is a positive balance (>=0);"
Jeśli robiłeś rezerwację dla więcej niż 1 osoba to zniżki się zsumowały, a że przy rejestracji dostawało się 200 mil (tylko dla 1 osoby) to bilans był ujemny.
 Profil Relacje PM off
Kashpir lubi ten post.

#105 PostWysłany: 12 Lip 2018 13:13 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 562
Kilometry: 858 234
Zgadza się - ja zakładałem konto, robiłem rezerwację dla 2 osób i saldo mam (-)200 mil.
Cicha_Woda lubi ten post.

#106 PostWysłany: 12 Lip 2018 14:49 

srebrny
ktoś tu wcześniej pisał że przy zakupie biletów bezpośrednio na stronie TAP dostaje się zniżkę + dodatkowe mile
powiem szczerze że po wejściu na stronę zobaczyłem stosowne info i przy zakupie już się nie zastanawiałem o co chodzi
tymczasem wyszło że faktycznie dają zniżki przy zakupie bezpośrednio u nich ale zamiast dodawać zabierają mile :-)
ale i tak tego nie rozumiem bo skoro odejmuje mile to chyba powinno mi zdjąć mile z M&M?
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 12 Lip 2018 15:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie wiem czy jest to jest/była stała oferta czy tylko chwilowa promocja, ale za sam fakt rejestracji w programie TAP Victoria można było dostać ekstra 200 mil. Jednocześnie była możliwość wykorzystać od razu te mile i zamienić je na zniżkę na bilety. Przelicznik jest taki, że by uzyskać 42/43zł zniżki (10 euro) zużywane jest 200 mil od jednej osoby. Z wcześniejszych wpisów @Kashpir wynika, że w przypadku rezerwacji dla kilku osób zniżki się sumują i każda osoba dostaje te 10 euro zniżki. Jednocześnie mile potrzebne do uzyskania tej zniżki też się sumują. A jak widać system i regulamin pozwalają na zrobienie ujemnego salda mil, ale tylko jeden raz. W takiej sytuacji lepiej się na tym wychodzi, niż jedna osoba na 1 rezerwacji, bo dostaje się zniżkę na wszystkie osoby z rezerwacji, chociaż mile "zgromadzone" w ramach rejestracji zgodnie z logiką nie są wystarczające do uzyskania tej zniżki ;)
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 13 Lip 2018 08:44 

srebrny
Dokładnie tak - dostałem 200mil za przystąpienie do programu i -100mil za każdy bilet.
Tyle że w sumie kupiłem tylko 2 bilety bo kolejna rezerwacja się wywaliła.
Tymczasem ujemne mile za nią zostały. No nic trzeba będzie pisać...
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 24 Lip 2018 14:20 

tropikey napisał(a):
Nie pamiętam dokładnie, co i jak, bo będzie już z pół roku od czasu, gdy zakładałem sobie u nich konto, ale potwierdzam, że są problemy. Ja tak do końca, to nawet nie wiem, czy mam to konto, czy nie. Niby mogę się zalogować, ale mam wrażenie, że dane są jakieś niekompletne. Przyznam jednak, że nie zajmuję sobie tym czasu, bo TAP Victoria to raczej słaby program i mile za loty TAPem lepiej chyba zapisać gdzieś indziej (ja dam do TK). Pytanie zatem, czy faktycznie zakładanie u nich konta będzie miało dla Ciebie sens?

Wysłane z mojego P9 przy użyciu Tapatalka

Tak, sa ogromne problemy. Od około 2 tygodni nie wpuszcza mnie na konto Tap, ani Victoria programm. Potwierdzanie mail, nowe hasło, to tamto. Nic nie daje. Juz 2 razy napisałam do TAP, by mi w tym pomogli - póki co, brak odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 24 Lip 2018 14:38 
Awatar użytkownika

niebieski
@Kasiamajka chyba są jakieś prace na stronie, bo przy próbie logowania faktycznie jest informacja, że teraz to niemożliwe :(
Załącznik:
TapVictoria.JPG
TapVictoria.JPG [ 20.13 KiB | Obejrzany 1325 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 110 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], mmaratonczyk oraz 7 gości