Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Cze 2018 18:50 

Loty: 128
Kilometry: 221 261
niebieski
Ktoś może coś polecić?

City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎 City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎
🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️ 🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️
#2 PostWysłany: 23 Cze 2018 19:07 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 142 806
niebieski
Ale kierunek, firma, czego oczekujesz?

#3 PostWysłany: 23 Cze 2018 19:09 

Loty: 128
Kilometry: 221 261
niebieski
Raczej firma :)

#4 PostWysłany: 23 Cze 2018 22:30 

niebieski
Cześć!

Dwa lata temu korzystałem z dwóch wycieczek organizowanych przez One Way Hostel, m.in. trekking na Aragac. Bez pośpiechu, bez jakiejś napinki czasowej, rezerwacje robiłem mailowo. Wyjazd wygodnym busikiem rano, spod opery. Przewodniczka była bardzo miła, z dużą wiedzą. Osobiście polecam!

http://onewaytour.com/regular-daily-tours/

Pozdrawiam, Marek.
 Profil Relacje PM off
M_Karol lubi ten post.
jekyll uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 23 Cze 2018 23:00 
Awatar użytkownika

Loty: 267
Kilometry: 463 009
niebieski
Kilka lat temu (2012) korzystałem z Hyur Service i byłem zadowolony.
https://www.hyurservice.com/eng/
Pojechałem z nimi dwa razy: Noravank/Tatev i Hachpat/Sanahin.
Nie było to drogie, a pozwoliło zaoszczędzić sporo czasu na dojazd w stosunku do marszrutek.
 Profil Relacje PM off
jekyll uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 24 Cze 2018 00:01 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

One-way Tour Yerevan

Plac Republiki

Sent from my Nokia 3330 using Tapatalk
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 24 Cze 2018 08:16 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
niebieski
Zeus napisał(a):
One-way Tour Yerevan

brzmi groźnie :)

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 17 Lis 2018 18:50 
Awatar użytkownika

Loty: 245
Kilometry: 311 250
Będąc w Armenii, wykorzystałem z usług One Way Tour.
Bardzo miła obsługa, wygodne samochody, piękne trasy oraz bardzo mili przewodnicy.

Z 3 planowanych wycieczek, udało mi się tylko jedna (na resztę wycieczek nie uzbierało się ludzi), ale było warto.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 08 Cze 2019 08:49 

platynowy
Również polecam OneWay Tour. Świetni przewodnicy, wygodne busiki. Niskie ceny.

Zdecydowanie odradzam Hyur. Duże autobusy, przewodniczka jakby czytała z kartki wszystko a na lunch zabierają do drogich restauracji gdzie ceny są 200% zawyżone.

#10 PostWysłany: 17 Gru 2019 21:28 
Awatar użytkownika

Loty: 497
Kilometry: 731 316
niebieski
Ponieważ sporo osób interesuje się tematem Armenii dodaję to co mi zostało z wyjazdu. Ceny 2018. Ja sam miałem auto, więc nie korzystałem.
Załącznik:
Komentarz do pliku: Yerani Travel
IMG_20191217_201220.jpg
IMG_20191217_201220.jpg [ 372.16 KiB | Obejrzany 2378 razy ]
 Profil Relacje PM off
oskiboski uważa post za pomocny.

#11 PostWysłany: 09 Sty 2021 17:07 

Loty: 97
Kilometry: 162 781
niebieski
Również polecam OneWayTour. Korzystałem z ich usług (3 jednodniowe wycieczki) we wrześniu 2019. Najbardziej spodobała mi się całodniowa wycieczka do Tatev (wyjazd o 7 rano, powrót około 23). Było intensywnie, ale warto. W szczególności, że za około 80 zł dostaje się transport w dwie strony (ok. 300km w jedną, dobrego przewodnika, stopy w kilku miejscach). Kolejka na Tatev dodatkowo płatna.
Bardzo dobrzy przewodnicy (angielskojęzyczni, zaangażowanie, budowanie relacji z uczestnikami, duża wiedza) i uczciwe ceny. Dodatkowo, spoty wybór wycieczek (polecam wcześniej sprawdzić na stronie).

Zgłoszenie na udział w wycieczce można dokonać mailowo/przez Whatsup i dokonać płatności wieczorem dzień przed/w dniu wyjazdu rano.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#12 PostWysłany: 31 Maj 2023 11:04 

Patrząc na wielkość autobusów/busików, liczbę oferowanych wycieczek każdego dnia i stan techniczny, to najlepiej wypada HYUR SERVICE ( https://hyurservice.com/en ); dobre wrażenie też robił ONE WAY TOUR.

Mi zależało, aby obskoczyć jednego dnia okolice Sewanu i Dilijanu, więc wybranego dnia akurat pasowała mi oferta HYUR SERVICE - bardzo pro organizacja wycieczki i przewodniczka, która prowadziła grupę po rosyjsku, angielsku i ormiańsku. Warto jednak rezerwować wycieczkę z wyprzedzeniem, bo ja czekałem pod biurem do ostatniego momentu i cudem zwolniło się jedno miejsce (w 35-osobowym autokarze).
YgrekMartinovsky lubi ten post.

#13 PostWysłany: 18 Wrz 2023 12:38 
Awatar użytkownika

Loty: 339
Kilometry: 419 815
srebrny
Ja mogę polecić „Yereni Travel” mają biuro przy Kaskadach i stąd też zaczynamy wyjazd. Trzeba być 20min przed odjazdem, ale lepiej być te 30min.
Płatność online, na miejscu podpisanie umowy w busie. Podstawiono 2 busy po 19 miejsc (nowe Mercedesy, wygodne) w środku lodówka z zimnymi wodami, dla każdego po 2 butelki. Sporo osób spoza Armenii, w tym m.in trafiły się osoby z Nowej Zelandii :o
Przewodnik kontretny, mocny Amerykański akcent słyszalny. Kupowałem „All Antiques in One day” za 12 800 AMD/os online kartą (pojawiły się problemy bo pobrało środki ale w panelu na stronie nie było widać potwierdzenia, po kontakcie e-mail wycieczka została zaakceptowana. Wyjazd o 9:00, powrót pod Kaskady jakoś o 17:30.
O 14:00 był obiad w klimatycznej knajpie (dodatkowo płatne - wybiera się z menu, które przewodnik przedstawia w aucie i po zakończonym posiłku przychodzi kasjer i się płaci. Do wyboru gotówka lub karta). Na końcu degustacja win. Nie ma zmuszania do kupowania, kto chce to kupuje.
Na pokładzie busa dostępne Wifi, które działa dosyć sprawnie. Jakbym miał więcej czasu to skorzystałbym jeszcze z Tatevu. Strona: https://yeranitravel.com/

Image

Image

Image
Image
Image
 Profil Relacje PM off
agnieszka.s11 uważa post za pomocny.

#14 PostWysłany: 29 Lis 2024 19:56 

Loty: 259
Kilometry: 344 651
niebieski
Jednodniowe wycieczki z Erywania mogę polecić lokalne biuro "ONE WAY TOUR" przy ulicy 16 Ghazar Parpetsi. W biurze jak i przewodnicy mówią po angielsku i rosyjsku. W biurze możliwa płatność kartą; Za pozostawienie opinii w internecie można otrzymać rabat 1000 AMD (10.50 PLN) na kolejną wycieczkę.
Martinuss lubi ten post.

#15 PostWysłany: 26 Lut 2025 03:50 

Korzystalem z 2 biur - wspomniane wcześniej one way tour oraz hyur service. Jeśli chodzi o ceny to one way tour jest o jakiś 1000 AMD tańszy na każdej wyciecze. Generalnie organizacja w obu biurach świetna, przewodnik angielski, rezerwacja przez internet, płatność tak samo. Dodatkowo z one way dostajemy informację czy wycieczka jest potwierdzona ze względu na liczbę chętnych. Dopiero potem płatność, kontakt przez whatsappa. Z hyur skorzystałem właśnie, gdy odwołali wycieczkę z one way ze względu na małą liczbę chętnych. Na stronach internetowych obu biur można sprawdzić w jakie dni, gdzie jeżdżą i zaplanować sobie pod swój pobyt w Armenii. Polecam wcześniej rezerwować, bo na wycieczkę do Sewan były 2 ostatnie miejsca w momencie rezerwacji. Oferty praktycznie takie same, jeśli chodzi o atrakcje i zwiedzanie. Jedynie w hyur zabierają do drogiej restauracji, jak już ktoś wcześniej wspominał, ale z plusów mają wifi na pokładzie, oferują butelkę wody i ciastko, a tak to wszystko na jedno kopyto.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości