Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Cze 2018 15:28 

Dokąd
  • Usa (Nowy Jork)

Data wylotu
  • 18.09.2018

Data powrotu
  • 10.10.2018

Długość pobytu
  • 3-4 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 2566 - Delta Air (przesiadka), 2690 - Lot (bezpośrednio)

Dodatkowe informacje
  • Cześć,
    Chciałbym lecieć wraz z świeżo upieczonym mężem do Stanów. Pierwsza część wyprawy - Nowy Jork, a następnie zachód. Z wyszukiwania połączeń wywnioskowałam że lepiej skorzystać z biletu typu multicity.
    Miesiąc temu były bilety United Airlines (z bagażem, 1 przesiadka) za 2282, ale nie kupiłam ich wtedy myśląc że może trafię lepszą cenę. Teraz żałuję, bo już nic poniżej 2500 nie potrafię znaleźć.
    Zależy mi na bagażu rejestrowanym, bo chcemy tam spędzić 3-4 tygodnie. Myślę, ze 1 przesiadka nam nie straszna. Oba loty nie chciałabym żeby przekraczały 15 godzin, i nie chciałabym wylądować w Nowym Jorku bardzo późno.
    Znalazłam lot Delta z przesiadkami, ale niewiele droższy jest nasz łączony Lot-em i bezpośrednio.
    Proszę o poradę czy cena 2690 Lot-em to dobra cena ? Z doświadczenia czy już kupować, czy może jednak się jeszcze wstrzymać z biletem na przełom wrzesień-październik ?
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 18 Cze 2018 15:47 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 45 127
złoty
z KRK bez rejestrowanego jak się okazuje

Załącznik:
krk.jpg
krk.jpg [ 25.15 KiB | Obejrzany 1732 razy ]

Ostatnio edytowany przez Antek12 18 Cze 2018 16:05, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Cze 2018 16:01 
Site Admin
Awatar użytkownika

Tylko ta cena bez rejestrowanego

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Cze 2018 11:32 

Cześć, dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Dodając do powyższego lotu bagaże nadawane cena wychodziła podobna.
Dziś zmieniła się cena w Delcie i zdecydowałam się na zakup tych biletów, mam nadzieje, że nie będę żałować :)

Załączniki:
delta.PNG
delta.PNG [ 18.93 KiB | Obejrzany 1646 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Cze 2018 15:26 

@monika073
Ogólnie cena dobra, przesiadki widać bardzo w porządku. Jedynie trzymaj kciuki aby na trasie AMS-JFK (bo pewnie tak lecisz) nie dali mixowanej wersji 747-400 (74M) - to mój najgorszy, przeokropny lot transatlantycki - głośno, niewygodnie i bardzo traumatycznie ;-)

#6 PostWysłany: 19 Cze 2018 16:39 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
@monika073, a może by tak polecieć z Berlina ? Strona, momondo.pl

Załącznik:
oj.png
oj.png [ 28.5 KiB | Obejrzany 1551 razy ]

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 19 Cze 2018 18:08 

LLAP napisał(a):
Jedynie trzymaj kciuki aby na trasie AMS-JFK (bo pewnie tak lecisz) nie dali mixowanej wersji 747-400 (74M) - to mój najgorszy, przeokropny lot transatlantycki - głośno, niewygodnie i bardzo traumatycznie

Cytuj:
AMSTERDAM TO NEW YORK, NY EQUIPMENT: BOEING 747-400 MIXED CONFIGURATION

Ups, witaj przygodo :) Może być ciekawe przeżycie jak na pierwszy transatlantycki lot.

JIK napisał(a):
@monika073, a może by tak polecieć z Berlina ?

Cena fajna, ale z tego co rozumiem to bez bagażu. I niestety, jako że jestem z Lublina to Berlin to za duża odległość.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 20 Cze 2018 00:20 

@monika073
W takim razie spróbuj odprawić się pomiędzy 24, a 25 godzin przed 1 lotem (WAW-AMS) - być może wyłapiesz za darmo lub za małe pieniądze możliwość ExitRow'a w 747 - polecam, naprawdę. Ogólnie może to tylko moje odczucia, ale w porównaniu z moim ulubionym dyliżansem powietrznym (A332/A333) to niestety ale KLM-owskie staruszki odpadają ;-)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości