Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Mar 2018 14:18 
Awatar użytkownika

Czy istnieje jakaś wyszukiwarka obejmująca wszystkie linie promowe? 24.06 9:30 lądujemy w Atenach, 01.07 16:35 wylatujemy z Aten. Chcemy spędzić tydzień plażując na jednej w greckich wysp. Zakładamy by w dzień lotu, tj. 24.06 oraz 01.07 przedostać się na/z wyspy(prom), nocleg w Atenach/innym miejscu nie wchodzi w grę (i tak tydzień na wypoczynek to za mało). Póki co z wysp tylko Egina wchodzi w grę, dla innych wysp nie potrafię znaleźć połączeń. Czy naprawdę ich nie ma czy tylko ja nie potrafię szukać? :?:
 Profil Relacje PM off  

Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute
Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌 Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌
#2 PostWysłany: 30 Mar 2018 14:22 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

pamediakopes.gr
petas.gr
viva.gr
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Mar 2018 14:42 

Na wyszukiwarkach nie ma jeszcze wszystkich promów i rejsów,zwłaszcza tych najtanszych. Radze poczekać do czerwca,ceny promów to nie bilety lotnicze są stałe przeważnie, a te co podają wyszukiwarki niekiedy nawet zawyżone. Jeśli przylatujesz 24,06 o 9,30 i pomijasz Ateny to masz do wyboru http://travel.viva.gr/en/ferries/bookin ... e&hv=false . Dla przykładu dałem tu Mykonos ,jednak z Pireusu jest większy wybór i co ważne,większość promów, czy to z Rafiny ,czy z Pireusu odchodzi rano po 7 i po południu nie ma praktycznie wyboru. Jesli chcesz wybrać tzw.ateńskie wyspy np.Egina to tylko z Pireusu i wybór jest spory http://travel.viva.gr/en/ferries/bookin ... e&hv=false
 PM off  

#4 PostWysłany: 12 Cze 2018 19:27 

Takie pytanie: płynę z Pireusu do Agia Marina na wyspie Egina; Jak znaleźć miejsce skąd odchodzą promy (płynę EVIKOS LINES). Port jest przecież bardzo duży. Nigdzie w internecie nie widzę info.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Cze 2018 08:26 

Promy na Eginę wypływają z Gate 8.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Gru 2025 00:41 
Awatar użytkownika

srebrny
Jeżeli na stronie Blue Star Ferries taryfa "Special Economy" jest "Not Available", to znaczy, że:

a) miejsca w tej taryfie wyprzedały się i już więcej w tej cenie/taryfie miejsc nie będzie
b) miejsca w tej taryfie wyprzedały się i może dorzucą nowe, a może nie
c) miejsca w tej taryfie wyprzedały się, ale na pewno jeszcze dorzucą nowe

Rzecz się ma między 41,5€ "Special Economy" a 51€ "Economy" za miejsca na pokładzie Blue Star Delos (w ostateczności 56€ za "Air Seats Loounge-1"), na trasie Pireus-Paros w połowie maja... Loty w tym czasie 100€ OW niestety :|

#7 PostWysłany: 25 Gru 2025 15:58 

niebieski
Dlaczego nie kupisz „super economy” za 20 EUR?
Dostępne wyłącznie przez telefon (szybsza metoda) lub mailowo.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 25 Gru 2025 17:37 
Awatar użytkownika

srebrny
@Grzenio1970 ...yyy... ale na stronie pisze, że "Super Economy" cannot be booked through the On-Line Booking System - myślałem, że to tylko na miejscu j można, w kasie kupić, jeśli jakieś zostaną.

A przez maila jak to się robi? Piszę im, że chcę kupić na dany dzień, trasę tyle a tyle biletów i co dalej? Jak im płacę? Przelewem, czy przesyłają link do płatności kartą? (bo danych karty im nie podam przecież), a oni mi potem te bilety na maila przesyłają, czy jak?

#9 PostWysłany: 25 Gru 2025 19:33 

niebieski
Na miejscu też oczywiście można.
Tak podajesz termin, godzinę, pasażerów i wysyłasz na e-mail: helpdesk@attica-group.com
Dane karty czy to przez telefon czy przez mail musisz podać, możesz np. utworzyć w revolucie wirtualną.
Możesz zarejestrować się w Seasmiles aby np. przez telefon uniknąć podawania wszystkich Twoich danych.
Od jakiegoś czasu rezerwacja w BS zawiera dane wymagane do online check-in więc nie trzeba lecieć do budki aby odebrać bilet papierowy.
 Profil Relacje PM off
Raphael lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości