Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Sty 2011 15:59 

Witam,
Wraz z dziewczyną chcieliśmy się wybrać już po sesji do Paryża na około tydzień, ma w międzyczasie urodziny (+to komunistyczne święto walentynki ;) ) więc fajnie by było się wybrać.
Niestety się spóźniłem na http://www.fly4free.pl/ryanair-pojawily ... -po-12-zl/ ale mam nadzieję że coś pomożecie.

Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych lądowań :)
 Profil Relacje PM off  

Zimowy weekend w Wenecji 🇮🇹🌉 Przedświąteczny city break za 629 PLN 😍 Zimowy weekend w Wenecji 🇮🇹🌉 Przedświąteczny city break za 629 PLN 😍
Piękna Apulia w pięknej cenie 🇮🇹 Loty do Bari od 152 PLN 😍✨ Piękna Apulia w pięknej cenie 🇮🇹 Loty do Bari od 152 PLN 😍✨
#2 PostWysłany: 30 Sty 2011 16:26 
Awatar użytkownika

niebieski
pare godzin temu sprawdzalem KRK - BVA i widzialem ze byly bilety po 28zł, ale chyba pare dni pozniej niz 8.02. Przeglądnij sobie ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Sty 2011 17:53 

Przepraszam, ale chyba jestem zbyt dużym nowicjuszem w poszukiwaniu lotów... znalazłem tylko za 1800 zł... http://eskypartners.com/fly4free/loty/w ... vXQDDvRf2k mogę prosić o jakaś wskazówke gdzie to najlepiej szukać?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Sty 2011 18:22 

niebieski
Problem w tym nie że jesteś nowicjuszem, ale w tym że leniem. Wszystko jest na forum i stronie. Podam Ci opcję, ale boję się że jak Ci się tutaj nie chciało poczytać, to w samym Paryżu zginiesz i zamiast mieć romantyczny wypad, to zepsujesz tydzień sobie i jej.

Tu masz przykład:

8.02.2011:
Katowice (6:00) - Paryż Beauvais (8:15) 100 PLN Wizzair

15.02.2011:
Paryż Beauvais (9:55) - Sztokholm Skavsta (12:05) 7 EUR Ryanair
Sztokholm Skavsta (21:20) - Katowice (23:00) 174 SEK Wizzair

Łącznie: 205 PLN na osobę

Pewnie da się znaleźć taniej, ale nie chce mi się szukać.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Sty 2011 18:48 

Prosiłbym abyś mnie obrażał ;)
Szukałem na forum, może nie zbyt dokładnie teraz znalazłem więcej postów na ten temat. jeśli możesz to daj mi wędkę a nie ryby, bo wyszukując tą wyszukiwarka promową przez fly4free.pl znajduje mi lot za 1800 złotych więc wolałbym wiedzieć na jakiej stronie sprawdzałeś ;)
btw: lepsze są takie multi-wyszukiwarki z kilkudziesięciu linii lotniczych czy na każdej sprawdzać osobno?
Szukałem też programem Azuon, ale że nie mam konta premium to będę musiał poszukać po tych szczątkowych danych jakie podaje bo pokazuje trzy loty za 89 złotych.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Sty 2011 18:50 

niebieski
Piszę prawdę, a nie obrażam.

Wyszukiwałem jak zawsze na stronach ryanair.com i wizzair.com.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 30 Sty 2011 18:52 
Awatar użytkownika

Nie wszyscy od razu muszą być ze wszystkim obeznani. Zadał pytanie na forum, a nie śmiecąc w komentarzach niezwiązanych z tematem. Na początek polecam dla początkujących http://www.fly4free.pl/lecisz-samolotem ... -pasazera/ Na przyszłość to biletów szukamy z większym wyprzedzeniem, wtedy są zazwyczaj najniższe ceny.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 30 Sty 2011 18:56 

kosa napisał(a):
Piszę prawdę, a nie obrażam.

Wyszukiwałem jak zawsze na stronach ryanair.com i wizzair.com.

Ma racje kolega.... Szukaj na stronach bezpośrednio tanich linii lotniczych. Nie polecam takich wyszukiwarek biletów, szczególnie tych które podają tylko tradycyjne linie. Miłej podróży.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 30 Sty 2011 20:40 
Awatar użytkownika

niebieski
a ja tylko dodam - na chlopski rozum przeciez -skoro bilety po 12PLN do paryza widziales na glownej, to latwo tam wrócić, znalezc info jaka to byla linia lotnicza i.. zaczac poszukiwania tam? :)

pozdrawiam i tak jak koledzy wyzej - polecam po prostu poczytac skarbnicę wiedzy jaka jest f4f. Dzieki temu dojdziesz do wielu rzeczy szybciej, samodzielnie, a jesli dalej czegos nie bedzie wiedzial.. znajdziesz na forum :)

i zycze udanych walentynek! Oby tylko troche cieplej bylo niz teraz.. ;)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 30 Sty 2011 21:43 

Po co ma być ciepło? Na walentyki ma być jak na chłodniej! To para zakochanych ma się rozgrzewać :]
-25C Wam zycze! :P

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości