Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Maj 2012 11:42 

Witam Potrzebuję pomocy jak mogę wysłać swoją córkę do siostry za granice ryanair ? ktoś pomoze
dziewczynka ma 15 lat < nie wygląda na tyle ,wrecz przeciwnie > może ktoś wie jak mogę ja wysłać samolotem , biorąc na siebie odpowiedzialność , ktoś pomoże ? bardzo proszę
Trasy 2 loty nigdzie indziej nie ma korzystnych lotów w tej cenie . z góry dziękuję za pomoc napewno sie odwdzięczę jak ktoś pomoże .
Kraków-trapani i Rzeszów-Birmingham dominika11012 ONET.PL
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
 Temat postu: Re: Promocje Ryanaira
#2 PostWysłany: 13 Maj 2012 12:20 

mika3030 napisał(a):
Witam Potrzebuję pomocy jak mogę wysłać swoją córkę do siostry za granice ryanair ? ktoś pomorze dziewczynka ma 15 lat < nie wygląda na tyle ,wrecz przeciwnie > może ktoś wie jak mogę ja wysłać samolotem , biorąc na siebie odpowiedzialność , ktoś pomoże ? bardzo proszę
Trasy 2 loty nigdzie indziej nie ma korzystnych lotów w tej cenie . z góry dziękuję za pomoc napewno sie odwdzięczę jak ktoś pomoże .
Kraków-trapani i Rzeszów-Birmingham dominika11012 ONET.PL

Proszę napisać post w odpowiednim dziale i absolutnie NIE PODAWAĆ ADRESU E-MAIL. Boty spamujące bardzo lubią takie sytuacje.
Odpowiedzi na twoje pytania znajdziesz tutaj: http://www.ryanair.com/pl/warunki-dotyc ... fantsyoung
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Maj 2012 17:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie ma takiej możliwości. W Ryanair można lecieć samodzielnie od dnia 16. urodzin, w Wizzair 14. (z tym, że osoba w wieku 14 lub 15 lat nie może lecieć jako opiekun osoby poniżej lat 14)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości