Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Sty 2018 12:32 

Wiem, że pojawiało się to już wielokrotnie odnośnie zapytań o noclegi na Ko Mook i Ko Ngai, ale mam pytanie którą wsypę polecacie bardziej na błogi wypoczynek i chill przez 3 dni, jaki hotel, resort? Tak żeby jedzenie było na miejscu dobre, bo sklepów to tam za wiele nie ma.. może byliście akurat tam i możecie polecić jakiś nocleg.
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#2 PostWysłany: 08 Sty 2018 12:51 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
ile chcesz wydac?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sty 2018 13:16 

To jest dobre pytanie, bo jak napiszę, że mogę wydać dużo to zaraz posypią się komentarze: "to bierz najdroższy i nie marudź". Myślę, że przejrzę każdą ofertę bo nie zawsze najdrożej znaczy najlepiej. Bardziej chodzi mi o konkretne opinie, dlaczego tam, a nie gdzie indziej, najlepiej jak ktoś był i powie, że np. plaża zachodnia lepsza od wschodniej na Ko Mook bo.. Ale jeżeli chodzi o budżet na tą część wyjazdu to nie chcę nic ograniczać.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Sty 2018 15:32 
Awatar użytkownika

Loty: 64
Kilometry: 148 809
niebieski
Jak chcesz się byczyć to jedna i druga wyspa jest ok.

Jak chcesz czuć się jak więzień raju to Ngai.

Jak chcesz być w rajskiej, zamieszkałej przez znających się wzajemnie mieszkańców, doświadczyć ich serdeczności i gościnności to Mook. Na plus to że są sklepy, jest życie i przepyszne jedzenie. Do tego Chang po 45-50 THB a nie jak na Ngai po 130 THB :mrgreen: Z przyjemnością polecę Ci Nursehouse przy wiosce rybackiej, luksusu nie ma, plaży też, ale za to jest rodzinna atmosfera i wyśmienita kuchnia.

Ja z chęcią wrócę na Koh Mook, na Ngai już nie, choć widoki są na niej lepsze.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 18 Sty 2018 15:41 

Loty: 20
Kilometry: 67 605
niebieski
Byłam na Ngai 8 lat temu ale wyspa mnie nie zachwyciła. Byliśmy w coco beach hut czy coś podobnego, nocleg bez klimy kosztował majątek a do tego nie było plazy, duże odpływy. Na Mook nie byłam.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Sty 2018 15:42 
Awatar użytkownika

platynowy
I jeszcze pytanie, czy zależy Ci na snorkelingu. Jeśli tak, to radziłbym Koh Ngai, a zwłaszcza te wysepki-skały vis a vis głównej plaży (warto tylko sprawdzić, czy nie ma tam akurat zakazu pływania - jakiś czas temu był z uwagi na blaknięcie koralowców)'

Wysłane z mojego P9 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
Arekkk uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 06 Wrz 2018 16:32 

Loty: 85
Kilometry: 234 712
niebieski
Dzień Dobry!
Pozwolę się podpiąć pod temat, żeby nie dublować wątku. Udało mi się skorzystać z promocji scoot i ląduję na Phuket w listopadzie i szukam akurat budżetowego miejsca, gdzie spokojnie można podładować akumulatory spędzając aktywnie czas ale też leżąc w hamaku. Myślałem między innymi o Ko Mook ale też o południowej części Ko Lanty i Koh Jum. Nie ukrywam, iż ceny na miejscu są istotne i zależy mi na spokoju.
Może ktoś z was mógłby polecić coś ciekawego :)
Oczywiście pytanie czy uda się transfer z lotniska na wyspę w rozsądnym czasie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości