Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Sty 2018 13:52 

Dzień dobry Wszystkim,
Jak sądzicie można będzie liczyć na jakieś przyzwoite ceny z Polski albo Włoch na weekend do Gruzji? Zwłaszcza na czerwiec. Na razie ceny są bardzo wysokie.:(
Na razie od około miesiąca obserwuję ten kierunek i ciężko coś sensownego znaleźć.
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#2 PostWysłany: 16 Sty 2018 14:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzień dobry,
Można liczyć.
4 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 16 Sty 2018 14:18 

niebieski
Zależy co masz na myśli pisząc "przyzwoite", ale generalnie ceny powinny spaść względem tego co jest teraz.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Sty 2018 14:24 

Najlepiej około 400 zł w dwie strony za osobę. :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Sty 2018 14:45 

@Natalia - troszkę dużo wymagasz ws. lotów do Gruzji :o W końcu mówimy o okresie okołoweekendowym w okolicach wakacji, gdzie zainteresowanie lotami do Gruzji znacznie wzrasta. Może do tej ceny realnie się zbliżyć, jeśli umiejętnie skorzystasz z lotów przesiadkowych.

A tak ogólnie, jeszcze warto poczekać - do czerwca sporo czasu.
 PM off  

#6 PostWysłany: 16 Sty 2018 14:58 

Dlatego pytam osób, które obserwują ten kierunek od dłuższego czasu. Nie interesowałam się wcześniej lotami do Gruzji, więc nie mam pojęcia, jakie ceny są normą. Bilety muszę kupić do połowy lutego, bo mają być one prezentem dla mojego chłopaka na Walentynki, stąd moje pytanie (napisałam, że najlepiej w czerwcu, ale nie napisałam, że musi być czerwiec...)
Do Włoch takie ceny, jakie podałam, są normą, nawet na ten termin. Wiadomo, że wszystko zależy od państwa. :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Sty 2018 15:14 

złoty
skoro 'musisz' kupić bilety akurat na Walentynki to szykuj się na wyższa cene niz 'promocyjna'.
Kilkukrotnie latalem do Gruzji w maju - zwykle około 10 maja, zawsze kupowałem bilety dla 8-12 osób i zwykle w ramach WDC przelot wynosił około 300 PLN RT (Katowice-Kutaisi-Katowice)
Bilety kupowałem zawsze w marcu, raz chyba na poczatku kwietnia. Im bliżej końca czerwca tym zawsze drożej było.
 Profil Relacje PM off
Natalia uważa post za pomocny.

#8 PostWysłany: 16 Sty 2018 15:59 

Sorvali napisał(a):
skoro 'musisz' kupić bilety akurat na Walentynki to szykuj się na wyższa cene niz 'promocyjna'.
Kilkukrotnie latalem do Gruzji w maju - zwykle około 10 maja, zawsze kupowałem bilety dla 8-12 osób i zwykle w ramach WDC przelot wynosił około 300 PLN RT (Katowice-Kutaisi-Katowice)
Bilety kupowałem zawsze w marcu, raz chyba na poczatku kwietnia. Im bliżej końca czerwca tym zawsze drożej było.

Dziękuję za odpowiedź. Poczekam w takim razie raczej do marca. :)
PS. Mam WDC. :)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 17 Sty 2018 20:08 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
Nie muszą być przecież Walentynki, możesz mu kupić na dzień dziecka albo dzień kobiet ;)

#10 PostWysłany: 17 Sty 2018 21:14 

Loty: 128
Kilometry: 221 261
niebieski
Możesz sobie ustawić alert na skyscannerze, czy innym momondo i obserwować daty, które Cię interesują.

#11 PostWysłany: 17 Sty 2018 22:35 
Awatar użytkownika

Loty: 92
Kilometry: 201 600
niebieski
-- 17 Sty 2018 21:35 --

Generalnie loty wizzem do Gruzji na wakacje od 2 sezonów nie spadają poniżej 600 zł. W zeszłym wyszło mi taniej Lotem i to do Tbilisi.

-- 17 Sty 2018 21:35 --

Generalnie loty wizzem do Gruzji na wakacje od 2 sezonów nie spadają poniżej 600 zł. W zeszłym wyszło mi taniej Lotem i to do Tbilisi.

Ostatnio podbity przez 12groszy, 17 Sty 2018 22:35
 Profil Relacje PM off
Natalia lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości