Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Nie wiemy kiedy będzie pula nowych biletów. Posty z pytaniem o nową pulę biletów będą kasowane

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 277  Następna
Autor Wiadomość
#481 PostWysłany: 08 Maj 2012 19:41 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
niebieski
nie chcę okłamać ale z 50 razy to już chyba odświeżyłem :evil:

UFF, jest samo z siebie przyszło na maila :)
 Profil Relacje PM off  

Wczasy w Side 🏝️ 🌊 5* hotel premium z all inclusive za 1705 PLN Wczasy w Side 🏝️ 🌊 5* hotel premium z all inclusive za 1705 PLN
Odpocznij na wyspie Sal za 2877 PLN 🌤️👙👣 Czarterowe loty z Warszawy i 7 nocy w hotelu Odpocznij na wyspie Sal za 2877 PLN 🌤️👙👣 Czarterowe loty z Warszawy i 7 nocy w hotelu
#482 PostWysłany: 08 Maj 2012 19:48 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 385
Kilometry: 548 672
Mam to samo a biletów nakupiłem 12 za 160 zł i czekam teraz i czekam i tylko site overloaded albo waiting for epayment. I tak z 10 razy. Ale jak już straciłem nadzieję... weszło. F5 trzeba jednak używać.
 Profil Relacje PM off  

#483 PostWysłany: 08 Maj 2012 19:49 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
:) nerwów troche sie najemy przy tych zakupach
 Profil Relacje PM off  

#484 PostWysłany: 08 Maj 2012 20:06 

niebieski
Cytuj:
no właśnie nic ;/ zrobiłem przelew, przeniosło mnie na stronę polskiego busa, dalej wyskoczył wielki napis ecard i coś tam o przetwarzaniu, nagle "The site is currently experiencing overload due to the number of visitors. Please refresh your browser to try again.", odświeżam wchodzi znowu napis ecard, pisze że co 5 sekund odświeża się automatycznie, ale za każdym razem wychodzi ten error z przeciążenia serweru ;/

Jak napisałeś - przelew wykonałeś? Tak? Jeśli obciążyło Ci konto - sprawdź w swoim banku - to powinno być ok. ECARD jako dostawca - po udanej płatności - ma funkcjonalność przeniesienia użytkownika na stronę klienta (gdzie np. są podziękowania). Pojawienie się strony z "podziękowaniami" nie ma nic do tego czy transakcja się udała.
 Profil Relacje PM off  

#485 PostWysłany: 08 Maj 2012 20:10 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
niebieski
bilety już mam, ale dopóki mi nie przetworzył tych podziękowań nie dostałem biletów :) dopiero jak się ''cudownie'' udało na tę stronę wejść po przekierowaniu, bilety trafiły do skrzynki mailowej
 Profil Relacje PM off  

#486 PostWysłany: 08 Maj 2012 20:14 

niebieski
To pogratulować, że się udało.
 Profil Relacje PM off  

#487 PostWysłany: 08 Maj 2012 20:15 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
mi jednych brakuje, na szczescie za 6 zl :) ale to mysle uda sie zalatwic na spokojnie, reszta ok

ps. berlin caly czas tani
 Profil Relacje PM off  

#488 PostWysłany: 08 Maj 2012 21:16 

niebieski
No cóż teraz trwa oblężenie ich strony a za chwilę będzie oblężenie forum z informacjami o chęci oddania biletów. Spokojnie. Mnie się też raz zdarzyło, wypadła mi Warszawa, tyle, że nie kupuje biletów na kilogramy. Pozdrawiam

#489 PostWysłany: 08 Maj 2012 21:50 

Rzucił Wam się w oczy jeszcze po taniości jakiś Wiedeń, Bratysława albo Gdańsk czy już po jabłkach?

#490 PostWysłany: 08 Maj 2012 21:57 

niebieski
Strona nadal muli :shock:

Cytuj:
Rzucił Wam się w oczy jeszcze po taniości jakiś Wiedeń, Bratysława albo Gdańsk czy już po jabłkach?

A jakie terminy Ci chodzi?
 Profil Relacje PM off  

#491 PostWysłany: 08 Maj 2012 22:00 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja będę miał do oddania jeden Wiedeń dla dwóch osób RT (jeszcze nie wiem jak z terminami, więc pewnie najwcześniej za miesiąc).

#492 PostWysłany: 08 Maj 2012 22:04 

wzieli napisał(a):
Strona nadal muli :shock:

Cytuj:

A jakie terminy Ci chodzi?

Jakikolwiek.

Dopiero dołączyłem do oblężenia strony. Niewiele udało się na razie sprawdzić terminów, ale to co się udało to było drogie. :roll:

#493 PostWysłany: 09 Maj 2012 00:36 
Awatar użytkownika

niebieski
Pochwalę się :D
Udało mi się zrealizować plan sprzed kilku miesięcy :D Łatwo nie było, bo system nawalał równo.
Image
Zakopane -> Kielce (nocka) -> Warszawa -> Ostróda (nocka) -> Gdańsk (nocka) -> Warszawa (nocka) -> Poznań (nocka) -> Warszawa (nocka) -> Białystok (nocka) -> Warszawa -> Toruń (nocka) -> Bydgoszcz (nocka w autobusie) -> Wrocław (nocka) -> Radomsko (nocka) -> Częstochowa -> Katowice -> Kraków -> Zakopane (wreszcie w domu)

Hardcore będzie ogromny, no ale też super wspomnienia. Nocleg via CS. Wszystkie bilety za złotóweczkę (oprócz wiadomo Wrocław->Radomsko, Radomsko->Częstochowa oraz Katowice -> Kraków (szkoda że już usunęli tę linię)).

Zabrakło Lublina, ale jak się zorientowałem (sam się pogubiłem) to było już za późno, żeby to ładnie złączyć.

#494 PostWysłany: 09 Maj 2012 07:53 

u mnie wrocław-praga w dwie strony dla 4 osób. wyszło 32,50 zł za osobę. możecie mi powiedzieć, czy przy wsiadaniu do busa wystarczy mieć wydrukowany e-bilet, czy potrzebny jest też numer rezerwacji?
 Profil Relacje PM off  

#495 PostWysłany: 09 Maj 2012 08:07 
Awatar użytkownika

niebieski
LosAngeles18 napisał(a):
u mnie wrocław-praga w dwie strony dla 4 osób. wyszło 32,50 zł za osobę. możecie mi powiedzieć, czy przy wsiadaniu do busa wystarczy mieć wydrukowany e-bilet, czy potrzebny jest też numer rezerwacji?

Ja raz mialem drukniety ladny bilet z ich strony, nast razem druknalem tylko nr rezerwacji, a ostatnio to nawet drukarki nie mialem to wzialem dlugopis i przepisalem na kartke. Problemow nie bylo.

// edit:
A no dodałem sobie do mapy, bo jadę przy okazji odwiedzić kumpla. A lubię jak wszystko jest "tak ładnie" :mrgreen: także uruchomiłem photoshopa i Radomsko dodane :D Prawdę mówiąc, gdyby nie ono zapłaciłbym za wszystkie bilety komunikacyjne dokładnie 15zł, no ale piwko z kumplem ważniejsze, a różnica - jeden hamburger mniej ;)

Ostatnio edytowany przez miki3475, 09 Maj 2012 09:19, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#496 PostWysłany: 09 Maj 2012 08:44 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 154 406
niebieski
miki3475
Co robi u Ciebie na mapie Radomsko? :)
 Profil Relacje PM off  

#497 PostWysłany: 09 Maj 2012 09:16 

Zdarzyło się wam już kiedyś, że nie dostaliście maila z biletem pomimo wykonanego przelewu? Jeżeli tak to są wystawiane bilety czy zwracają kasę? Mi niestety mail nie przyszedł, a przelew został wykonany. Napisałem do Polskiego Busa - ciekawy jestem jednak kiedy dostanę odpowiedź...
 Profil Relacje PM off  

#498 PostWysłany: 09 Maj 2012 09:24 
Awatar użytkownika

niebieski
JosePepe napisał(a):
Zdarzyło się wam już kiedyś, że nie dostaliście maila z biletem pomimo wykonanego przelewu? Jeżeli tak to są wystawiane bilety czy zwracają kasę? Mi niestety mail nie przyszedł, a przelew został wykonany. Napisałem do Polskiego Busa - ciekawy jestem jednak kiedy dostanę odpowiedź...

spor-z-polskimbusem-blad-systemu-brak-kupionych-biletow,18,9549
Miałem takie coś kilka miesięcy temu, sprawa się zakończyła tak, że oni nie chcieli już słuchać moich argumentów i po prostu zwrócili kasę. Ja musiałem kupować jeszcze raz... drożej, bo już tańsze bilety zeszły.

Ale nie martw się do końca, bo jak mówiła konsultantka "czasem się udaje wygenerować bilet po kilkunastu godzinach, jednak w tym wypadku nie było takiej możliwości, to też zmuszona jestem zaproponować zwrot".

Co do czasu odpowiadania to ja miałem po 30-40min pierwszą odpowiedź, no ale nie zdziwiłbym się jakby teraz to nieco dłużej potrwało, bo zwróć uwagę ile osób kupowało bilety.

#499 PostWysłany: 09 Maj 2012 09:33 

Loty: 47
Kilometry: 55 687
Mi udało się kupić bilety na lipiec Warszawa - Bratysława za 35 zł.
 Profil Relacje PM off  

#500 PostWysłany: 09 Maj 2012 10:15 

Witam, orientujecie się czemu przy przechodzeniu do kupna cena z 1zl zmienia się na 6zl (z 2zl na 7zl)? Wczoraj z zakupem nie było problemu - bilet za 1zl kosztował 1zl a dziś takie cyrki... Ktoś coś wie? Pozdrawiam

ok - zmiana przeglądarki z mozilli na explorera pomogła - ceny sa takie jak być powinny ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 277  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości