Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: loty krajowe
#1 PostWysłany: 01 Sty 2018 17:11 

Loty: 523
Kilometry: 1 159 431
srebrny
Korzystaliście z lotów krajowych w Kostaryce? Siatka Nature Air jest bogatsza niż Sansy, ale ceny mało przyjazne. Jakies opinie? doświadczenia?

Grudniowy relaks w Egipcie 🌞 All inclusive w 4* hotelu przy plaży w Marsa Alam od 1799 PLN 🌴🏊‍♂️ Grudniowy relaks w Egipcie 🌞 All inclusive w 4* hotelu przy plaży w Marsa Alam od 1799 PLN 🌴🏊‍♂️
Alicante od piątku do niedzieli w idealnych godzinach 😍☀️ Loty + 2 noce w hotelu za 669 PLN 🔥 Alicante od piątku do niedzieli w idealnych godzinach 😍☀️ Loty + 2 noce w hotelu za 669 PLN 🔥
 Temat postu: Re: loty krajowe
#2 PostWysłany: 01 Sty 2018 18:07 
Awatar użytkownika

Loty: 627
Kilometry: 1 189 295
niebieski
Leciałem jesienią Nature Air z Bocas del Toro do San Jose. Na pokładzie zaledwie 4 osoby + 2 pilotów.
Sam lot przebiegł bez żadnych problemów. Są różne taryfy biletów, a podczas check-in bagaż podręczny i nadawany są skrupulatnie ważone.
Wczoraj niestety miał miejsce przykry wypadek z udziałem ich samolotu... pomimo wszystkiego moje doświadczenia są pozytywne i polecam ich.

#3 PostWysłany: 02 Sty 2018 17:16 

srebrny
no właśnie po tym wypadku coś mnie tknęło :(
rozważałam 3-4 loty krajowe korzystając z Nature i zastanawiam się, jakie standardy bezpieczeństwa tam panują....
ceny dość wysokie, w dodatku limity nawet bagażu podręcznego dość niskie w podstawowych taryfach

#4 PostWysłany: 02 Sty 2018 17:31 

srebrny
maja mini flote z mini samolotami, stad ceny i ograniczenia na bagaz. zastanawia mnie tylko dlaczego sie nie chwala na stronie swoja flota, tylko wrzucili przypadkowe zdjecia...

wyglada ze ten co sie rozbil, to byl swiezy (16 letni) nabytek

Cytuj:
As of December 2017, Nature Air is operating three Cessna 208B Grand Caravans with registrations TI-BAJ, TI-BBC, and TI-BEI (which crashed on 31 December 2017)[8]. It is unclear whether the airline still operates its DHC-6s and L-410s[9].
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Sty 2018 18:02 

srebrny
widziałam, że latają małymi samolotami, więc stąd ograniczenia.
@Czarmander Kupowaliście bilety wcześniej czy moze na miejscu? skoro leciały 4os to chyba nie było problemu z dostepnością ;) ew. śledziłeś czy ceny się zmieniają czy są stałe? a jak z punktualnością?

Temat postu: loty krajowe
#6 PostWysłany: 02 Sty 2018 18:12 
Awatar użytkownika

Loty: 627
Kilometry: 1 189 295
niebieski
Bilet kupowałem z 3 miesięcznym wyprzedzeniem. Na kilka dni przed wylotem cena była identyczna lecz tylko na ten konkretny dzień bo pobliskie daty już były znacznie wyższe. Z moich obserwacji wynika, że ceny się nie zmieniają wiec warto kupić na zaś jeśli w twoim terminie jest niska cena. Lot był opóźniony zaledwie 15 minut. Mogę dodać jedynie ze swojej strony to, że pilot robił sobie selfie podczas lotu...
maxima uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości