Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Domek dla 11 osób
#1 PostWysłany: 26 Gru 2017 11:19 
Awatar użytkownika

Loty: 258
Kilometry: 487 529
srebrny
Poszukuje namiary na domek dla 10 dorosłych + 1 dziecko, coś ktoś ? :)

Od 21 lipica, najlepiej okolice Trogir, ale miejsce może być elastyczne :)

Ostatnio edytowany przez krasnal 01 Sty 2018 18:33, edytowano w sumie 5 razy
Na prośbę autora
 Profil Relacje PM off  

Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł! Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł!
😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏 😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏
 Temat postu: Re: Domek dla 15 osób
#2 PostWysłany: 26 Gru 2017 11:24 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

No gratki. Jak dotąd wiem Chorwacja jest ciut duża....

Sent from my Nokia 3330 using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Gru 2017 11:28 
Awatar użytkownika

srebrny
Napisałem tak, bo miejsce jest elastyczne @Zeus :)

Wesołych Świąt ! :)

#4 PostWysłany: 27 Gru 2017 11:02 

Loty: 42
Kilometry: 63 566
niebieski
Wejdź na forum dedykowane Chorwacji, jest tam kilka takich wątków. A czemu okolice Trogiru? Tam plaże srednie i w sezonie mega tloczno. W tym roku ponownie wyladowalam na kilka godz na plazy Divulje przy samym lotnisku, dotychczas była to fajna dzikawa plaza, w sezonie z 10 os., a parkowalo się między trzcinami...teraz człek na człeku, parking asfaltowy z rozrysowanymi miejscami parkingowymi, wyciagarka do nart wodnych i nawiezione białe kamienie co tylko wodę mocą....
Jak juz ta okolica to popatrz na wyspe Ciovo tylko w sezonie wjazd na nia to stanie w korkach, chyba że w planie masz tylko plażowanie....
 Profil Relacje PM off
Marco Manno lubi ten post.

#5 PostWysłany: 01 Sty 2018 16:46 
Awatar użytkownika

srebrny
Jakoś sobie upatrzyłem to miejsce :-D oczywiście obojętnie gdzie jak wspomniałem, nie musi być koniecznie Trogir :)

#6 PostWysłany: 01 Sty 2018 17:57 

Loty: 42
Kilometry: 63 566
niebieski
Jakie macie wymagania dodatkowe: plaża, zwiedzanie itp. Samochód czy samolot? jak z poruszaniem się na miejscu? i deptak czy cisza i spokój.... To dość ważne i wtedy będę mogła wskazać Ci jakąś miejscowość. Mogę Ci polecić Rogoznicę i villa Klisovac, ale nie wiem czy o tej porze będą jeszcze jakieś wolne miejsca....

Chorwacja (od wypadnięcia z rodzinnych wyjazdów Turcji, Tunezji i Egiptu) jest strasznie zatłoczona, no i wg. mnie bardzo drogo się tam zrobiło (a jestem tam w każdym roku od 2008 r.)...
 Profil Relacje PM off
Marco Manno lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości