Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Teneryfa w lutym
#1 PostWysłany: 29 Gru 2011 17:14 

Witam.

Szukam najtanszego połączenia na teneryfe, najlepiej z południa Polski w lutym ( gdzies 8 luty, na 1 tydzien, moze byc wiecej)... Bardzo prosilbym o pomoc. Aa i powiedzcie czy ceny po nowym roku sie zmienia? beda wyzsze, nizsze? jest jakas regula? :)
 Profil Relacje PM off  

Urlop na Cyprze za 639 PLN 😍 Loty i noclegi w centrum Ajia Napa 😎 Urlop na Cyprze za 639 PLN 😍 Loty i noclegi w centrum Ajia Napa 😎
Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN
 Temat postu: Re: Teneryfa w lutym
#2 PostWysłany: 29 Gru 2011 21:26 

Znalazlem cos takiego, powiedzcie czy to dobra opcja, no i co najwazniejsze, czy da sie jakos przebolec nocke na lotnisku w manchesterze? no i czy nie ma problemow z platnoscia wbk mastercard prepaid?

W sumie razem by wyszło:

66GBP = 343zł + 106 zl = 449zl.

Załączniki:
6.JPG
6.JPG [ 89.39 KiB | Obejrzany 938 razy ]
2.JPG
2.JPG [ 55.94 KiB | Obejrzany 938 razy ]
1.JPG
1.JPG [ 56.4 KiB | Obejrzany 938 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Gru 2011 21:46 
Awatar użytkownika

srebrny
manu666 napisał(a):
Znalazlem cos takiego, powiedzcie czy to dobra opcja, no i co najwazniejsze, czy da sie jakos przebolec nocke na lotnisku w manchesterze? no i czy nie ma problemow z platnoscia wbk mastercard prepaid?

W sumie razem by wyszło:

66GBP = 343zł + 106 zl = 449zl.

Dosyc drogo, Mastercard WBK jak najbardziej możesz wykorzystac do płatnosci jednak doliczy Ci 6 funtów do lotu z Manchesteru na Teneryfe. Musisz pamietac żeby kupic bilet Katowice-Manchester-Katowice jako jeden i potem osobno Manchester-Teneryfa (tutaj doliczy Ci 6 funtów) oraz osobno Teneryfa Manchester.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Gru 2011 21:53 

Taniej za cholere nie moglem znalezc :/ te 6 funtow to za odprawe online tak? a dlaczego oddzielnie manchester- teneryfa i teneryfa-manchester? nie moze byc razem?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Gru 2011 22:03 
Awatar użytkownika

srebrny
manu666 napisał(a):
Taniej za cholere nie moglem znalezc :/ te 6 funtow to za odprawe online tak? a dlaczego oddzielnie manchester- teneryfa i teneryfa-manchester? nie moze byc razem?

To jest opłata za używanie innej karty niż Ryanair cash passport. Karta została wprowadzona do Wielkiej Brytanii i Włoch i tylko te zwalniaja z tych opłat. Na swojej trasie masz wylot z Wielkiej Brytani wiec uzywajac innej karty zapłacisz tą opłate (nie ma to nic wspolnego z odprawa online). Napisałem Ci jak zminimalizowac ta opłate - kupuj tak abys tylko raz wylatywał z Wielkiej Brytani ;-)

Tu masz iwęcej o Ryanair cash passport
http://www.fly4free.pl/ryanair-ciezej-u ... -platnosc/
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 29 Gru 2011 22:18 

Faktycznie, naliczaja sobie, ale to w sumie raz zaplace, jesli podrukuje bilety tak jak poradziles:) jesli znalezliscie inna opcje na teneryfe w lutym badz marcu to prosilbym o podpowiedz, bo jak narazie zostaje opcja przez manchester, ktorego sie obawiam, bo nie wiem jak przetrzymam tam nocke:/
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 29 Gru 2011 22:57 

orientuje się ktoś może kiedy opłata za brak kary Ryanair cash passport będzie pobierana w Hiszpanii? Też się wybieram na Kanary tylko lotem kombinowanym bo chcę jeszcze odwiedzić znajomego w Oslo, potem koniecznie musi być Barcelona:)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 29 Gru 2011 23:28 

niebieski
WIesz co, ja po dłuuuugim przekopywaniu azuona też z Katowic (lecimy 27.01 na TEneryfę) kupiłam opcję:

Tam - Katowice - Mediolan Bergamo (Wizz z Exlusivem na 4 osoby 120zł w listopadzie kosztował), dalej Mediolan - Tene Sur Francą. Przesiadka jest pięcio-sześciogodznna.

Powrót: Tene - Hahn, dalej Hahn Katowice Wizzem, powrót za 3.98euro za nas wszystkich z Hahn;))

Łącznie płacąc Citi Wizzem, prepaidem BZWBK i bez bagaży, bez nocek na lotnisku 350 euro za 4 osoby. Nieco nas ograniczały terminy feryjne.
Jak Ty szukasz końca lutego - marca, powinieneś złapać coś korzystniejszego, wtedy w Katowicach już nie ma ferii:))

Przy mojej opcji nie masz opłat za brak Ryan CAsha. Poza tym na koniec lutego to chyba Britishe mają jakieś Bank Holiday czy co? To i ceny wylotów będą tam wyższe
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 29 Gru 2011 23:44 

Ja z Krakowa:)

Ale traskę ładną obczaiłeś.

Mnie z kumplami ograniczają tylko studia, czyli jak dla mnie nawet dwa tyg. wolne by przeszło na uczelni :mrgreen: Myślałem właśnie tak koniec lutego początek marca jechac w tripa.
Dlatego ponawiam prośbę jeżeli ktoś ma info na temat Ryanair Cash.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 29 Gru 2011 23:53 

niebieski
Jestem kobietą;))
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 30 Gru 2011 00:34 

:oops:

Ostatnio edytowany przez miszmasz, 30 Gru 2011 00:45, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 30 Gru 2011 00:36 
Awatar użytkownika

niebieski
miszmasz napisał(a):
Ja z Krakowa:)

Ale traskę ładną obczaiłeś.

Mnie z kumplami ograniczają tylko studia, czyli jak dla mnie nawet dwa tyg. wolne by przeszło na uczelni :mrgreen: Myślałem właśnie tak koniec lutego początek marca jechac w tripa.
Dlatego ponawiam prośbę jeżeli ktoś ma info na temat Ryanair Cash.

mamy od tego osobny temat viewtopic.php?f=181&t=6218
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości