Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Ryanair w Google Play:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ghts&hl=pl
Ryanair w App Store (iOS):
https://itunes.apple.com/al/app/ryanair ... 70602?mt=8

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 152 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 17 Kwi 2015 08:47 

niebieski
Mam iOSa.
Jedyna metoda to strona mobilna, tam tez mozna sobie sciągnąć bilet do Passbooka.
 Profil Relacje PM off  

Sardynia z weekendem za 819 PLN 🏝️ ✈️ City break z lotami i noclegiem Sardynia z weekendem za 819 PLN 🏝️ ✈️ City break z lotami i noclegiem
All inclusive na Fuerteventurze 🏝️🏖️ 4* hotel przy plaży Jandia za 2499 PLN All inclusive na Fuerteventurze 🏝️🏖️ 4* hotel przy plaży Jandia za 2499 PLN
#62 PostWysłany: 18 Kwi 2015 17:25 

niebieski
Czy odprawiając się przez WWW można później ściągnąć boarding pass korzystając z nowej wersji aplikacji?
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 18 Kwi 2015 22:36 

Witam,

Czy ktoś może miał problem podczas próby zakupu biletu poprzez witrynę Ryanair? W moim przypadku objawia się to w momencie przetwarzania płatności komunikatem "Brak danych kontaktowych lub dane te są nieprawidłowe". Sprawdzałem wielokrotnie i wszystko było wypełnione poprawnie. Co ciekawe ten sam błąd otrzymuję również korzystając z różnych przeglądarek (IE, Chrome, FF). Próbowałem też na innym komputerze w innej sieci i też miałem ten sam problem.

Udało mi się wreszcie zakupić bez problemu bilet korzystając z aplikacji mobilnej, którą kiedyś ściągnąłem na Androida. Ponieważ wymieniłem telefon, chciałem ściągnąć aplikację na iphone'a, ale ze zdziwieniem stwierdziłem, że w app store nie ma aplikacji Ryanaira (z resztą na Androida też już nie znalazłem).

Czy ktoś może miał podobne problemy? Jak tak, to mam prośbę o informację jak je rozwiązać.
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 18 Kwi 2015 23:32 

niebieski
Na polskim AppStorze ani Android Markecie rzeczywiście nie ma tej aplikacji, choć wcześniej była.
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 19 Kwi 2015 08:06 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 1 126
hank napisał(a):
Czy odprawiając się przez WWW można później ściągnąć boarding pass korzystając z nowej wersji aplikacji?

Tak. Sprawdzone. Odprawilem się na stronie a następnie pobrałem boarding pass. Wszystko działa. Mam 3 loty w tej aplikacji.

-- 19 Kwi 2015 08:16 --

silvershark napisał(a):
Na polskim AppStorze ani Android Markecie rzeczywiście nie ma tej aplikacji, choć wcześniej była.

Faktycznie ciężko znaleźć w google play. Ja zainstalowałem przez stronę www.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryanair.cheapflights&hl=pl
U mnie działa
hank uważa post za pomocny.

#66 PostWysłany: 29 Kwi 2015 15:59 

Po ostatniej aktualizacji 16 kwietnia apka zniknęła m.in. z polskiej iTunes, od tego momenty praktycznie jest nieużyteczna.. aktualizacji można dokonać np poprzez konto w iTunes wysp dziewiczych co raczej nikogo nie urządza.. https://itunes.apple.com/vg/app/ryanair ... 70602?mt=8
na szczęście mobilna wersja strony współgra z passbookiem jak osoby pisały powyżej

#67 PostWysłany: 29 Kwi 2015 16:29 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Ja przestałem używać aplikacji na rzecz strony mobilnej, która działa znakomicie. Karty mobilne również pokazuję przez stronę mobilną i nikt się nie czepia.
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 29 Kwi 2015 16:32 

Loty: 169
Kilometry: 441 450
niebieski
Miał ktoś z Was taki problem, że przy próbie wyszukania przez apke lotów pokazuje się bład "no data connection"?
Oczywiście internet mam włączony ;)

#69 PostWysłany: 29 Kwi 2015 21:07 
Awatar użytkownika

srebrny
Pojawiła się wersja 3.1, mająca poprawić błędy.
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 29 Kwi 2015 22:11 
Awatar użytkownika

srebrny
Jest tu jakiś cwaniak co ją przetestuje ?
Aż strach ściągać, bo z każdą aktualizacją coraz lepiej.
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 10 Maj 2015 20:15 
Awatar użytkownika

Loty: 115
Kilometry: 260 313
niebieski
przetestowane. Odprawę na pierwszy lot musiałam zrobić przez stronę, bo wywalało ciągle bład połaczenia. Potem, jak już miałam wklepane wszystkie dane w system odprawa na aplikacji na lot powrotny trwała kilkanaście sekund. Nie było problemów.
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 10 Maj 2015 23:40 

Kilometry: 18 430
Próbowałem zainstalować aplikację na kilku urządzeniach (telefony i tablety) z Androidem.
Po pierwsze w Google Play nie można znaleźć aplikacji (Ryanair - Cheapest Fares). Udaje się, tylko jeśli wchodzi się poprzez link zamieszczony na stronie
http://www.ryanair.com/pl/pytania/czy-f ... nair-udostępnia-aplikacje-mobilna/
Ale wtedy po zalogowaniu do sklepu nie można aplikacji zainstalować bo albo 1) aplikacja jest niezgodna z wszystkimi Twoimi urządzeniami - w konsekwencji brak urządzeń na których możesz zainstalować aplikację albo 2) Produkt jest niedostępny w Twoim kraju.
Czy ktoś wie, jak to obejść, żeby można było zainstalować aplikację? Względnie, czy istnieje inny pewny sposób na wygenerowanie i zapisanie na tablecie/telefonie mobilnej karty pokładowej ?

Będę wdzięczny za pomoc...
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 11 Maj 2015 00:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Skorzystaj z APK Downloadera (stronki umożliwiającej ściąganie aplikacji ze sklepu Google PLAY na dysk twardy komputera).

Bezpośredni >>>link<<<.

Następnie przenieś ją do pamięci wewnętrznej telefonu i już możesz instalować (choć musisz ówcześnie ustawić w opcjach telefonu możliwość instalacji aplikacji ze źródeł zewnętrznych).
 Profil Relacje PM off
Aro7 uważa post za pomocny.

#74 PostWysłany: 11 Maj 2015 18:19 

Kilometry: 18 430
nikoFTW napisał(a):
Skorzystaj z APK Downloadera (stronki umożliwiającej ściąganie aplikacji ze sklepu Google PLAY na dysk twardy komputera).

Bezpośredni >>>link<<<.

Następnie przenieś ją do pamięci wewnętrznej telefonu i już możesz instalować (choć musisz ówcześnie ustawić w opcjach telefonu możliwość instalacji aplikacji ze źródeł zewnętrznych).

Dzięki! Udało się zainstalować i aplikacja działa ...
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 28 Maj 2015 14:23 

niebieski
Pojawiła się aktualizacja appki na Androida, wersja 3.3. Powróciła możliwość logowania się.

Załączniki:
FR.jpg
FR.jpg [ 27.34 KiB | Obejrzany 6632 razy ]
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.

#76 PostWysłany: 11 Cze 2015 22:43 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
Pojawiła się nowa wersja na iOS. Jest piękna. Działa super. I w kalendarzu pokazuje nawet, w które dni są loty...
Załącznik:
ImageUploadedByTapatalk1434055412.634073.jpg
ImageUploadedByTapatalk1434055412.634073.jpg [ 163.75 KiB | Obejrzany 6477 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 12 Lip 2015 11:31 

Potrzebuję pomocy. Czy jest jakas mozliwość ściągnięcia aplikacji Ryanair na nokię lumię z windowsem?
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 12 Lip 2015 12:06 
Awatar użytkownika

Loty: 217
Kilometry: 450 288
niebieski
Niestety nie ma takiej możliwości. Apka dostępna tylko na ios i androida. Według ryanair widows phone jest zbyt niszowy .:(

#79 PostWysłany: 13 Lip 2015 17:22 

Czy ściągając na kompa ze strony http://apps.evozi.com/apk-downloader/?i ... eapflights, mogę ją zainstalować na Nokii? Ktos opisywał taką mozliwość, ale nie wiem,czy dotyczy to rowniez nokii z windows.
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 13 Lip 2015 17:51 
Awatar użytkownika

Loty: 217
Kilometry: 450 288
niebieski
Jest nowa wersja aplikacji. Dodano możliwość modyfikacji rezerwacji (dodanie bagażu miejsca itp ) narazić tylko na ios.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 152 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości