Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 283 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 06 Lis 2015 02:10 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
Już wiemy, że wszystkim pozabierali. Nie potrzebujemy dodatkowych głosów w tej sprawie. Jeśli sytuacja ulegnie zmianie lub komuś jednak „nie zabrali” - prosimy o wpis. W przeciwnym wypadku, każdy kolejny post potraktujemy jako nabijanie postów.
 Profil Relacje PM off
szymonpoznan1 lubi ten post.

🚨 Mega! 🚨 Tanie loty (z bagażem) do Sri Lanki za 2200 PLN 🚨 Mega! 🚨 Tanie loty (z bagażem) do Sri Lanki za 2200 PLN
Na jarmark świąteczny do Budapesztu 🎄❄ Okołoweekendowy city break za 534 PLN (✈+🏨) Na jarmark świąteczny do Budapesztu 🎄❄ Okołoweekendowy city break za 534 PLN (✈+🏨)
#142 PostWysłany: 06 Lis 2015 09:36 

Załącznik:
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg [ 41.91 KiB | Obejrzany 5292 razy ]
ja wczoraj zapisałem sobie numer vouchera i dzisiaj wpisując ten numer zniżka wskakuje
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 07 Lis 2015 13:09 

srebrny
Będę się śmiał, jak przywrócą, ale zadziała tylko dla nowo zakładanych (od poniedziałków) kont. Bo mi dla istniejącego się nie udało, a dla nowego owszem.
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 10 Lis 2015 00:24 

i co wrócił komuś voucher po weekendzie? albo zakładał ktoś dzisiaj konto i wleciał kod?

bo u mnie voucher nadal niewidoczny :(
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 10 Lis 2015 00:26 

złoty
Dla mnie kupon nie wrócił, kumpel który założył dzisiaj konto także nie dostał nagrody.
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 10 Lis 2015 00:27 
Awatar użytkownika

srebrny
A co trzeba jeszcze im podać, żeby przekroczyć 55% :roll:

#147 PostWysłany: 10 Lis 2015 00:30 

ja im podałem telefon, dowód i kartę miałem 50% i dostałem voucher, który później znikł jak każdemu
 Profil Relacje PM off  

#148 PostWysłany: 10 Lis 2015 00:41 

srebrny
tom971 napisał(a):
Był HIt , jest sHit.. :lol: :lol: :lol:
Tylko please nie róbcie za duzego dymu Irlandczykom za to 40zl..

taaa... olac to irlandzkie chamstwo. irlandzki klamczuch oleary naobiecywal a potem
to uwalil.
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 10 Lis 2015 00:53 

niebieski
Nie wiem czy juz bylo, ale na moim koncie mam info o voucherze na 10e.

T&S:

· By signing up on myRyanair, filling in your personal details, payment details & travel preferences you will be entitled to a €10 travel credit off your next Ryanair flight.

· The Travel Credit Reward can only be used for travel before 15th of March

· You can avail of the Travel Credit Reward if you move over from your old account and fill in the relevant sections in the new MyRyanair

· Promotion is open for England, Ireland, France, Spain, Poland, Netherland, Portugal and Germany

· The travel credit can only be redeemed against the total price of a Ryanair flight booked on Ryanair.com when you are logged into your myRyanair account. The €10 travel credit can be redeemed on the check-out page of the booking flow, once the booking is completed. The total flight price includes the fare and any applicable fees and charges. It does not include any ancillary third-party products purchased during the booking process, such as hotel bookings, car hire or airport transfer. Ryanair’s General Terms and Conditions of Carriage shall apply to all flights.

· The travel credit can be used against all class of travel (including Business Plus and Family Extra), on any routes and on any dates.

· The travel credit is non-transferable or refundable and there is no cash alternative, or other form of compensation. It is only valid for use by the myRyanair account owner and its name must be the first one entered during the flight booking process. Ryanair will refuse travel credit to any customers who already availed of their €10 travel credit under a different name.

· The travel credit can be redeemed within 6 months from the date of registration, after which its validity will be deemed to have forfeited with no right to reimbursement or exchange.

· No partial redemption is allowed. If the flight costs less than €10, the unredeemed amount will have been forfeited, with no exchange or refund available.

· You will forfeit your unused travel credit upon deletion of your myRyanair account.

· Ryanair reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend the €10 travel credit Reward and/or vary the Reward terms and conditions at any time without prior notice.

· Ryanair or its servants and agents shall not be liable, in contract or tort (including negligence), or the breach of statutory duty or any other way, for any loss or damage howsoever arising suffered directly or indirectly by any person participating in the myRyanair Reward Programme. Nothing in these terms shall limit Ryanair’s liability for fraud.

· Ryanair is not responsible for any problems or technical malfunctions of any communications network, online system or computer hardware or software failure that may affect Ryanair’s operation of the myRyanair Reward Programme or the Ryanair site, including without limitation the accuracy of any myRyanair Reward Programme material.

· These Terms and Conditions shall be governed and interpreted in accordance with the laws of Ireland and any dispute arising out of or in connection with this contract shall be subject to the jurisdictions of the Irish Courts.

Tez to macie?
 Profil Relacje PM off  

#150 PostWysłany: 10 Lis 2015 01:00 

@skoczek650 rozumiem że w "nagrody" nie widzisz vouchera tylko masz odnośnik do tego regulaminu?
u mnie nic takiego nie widać
 Profil Relacje PM off  

#151 PostWysłany: 10 Lis 2015 01:09 

niebieski
@slawol92 Jak wszedlem na moje konto w dashbordzie mialem info o voucherze na 10e i ten regulamin. Te info byl w miejscu gdzie sa pytania. Dodatkowo podalem jakies brakujace dane.

Teraz te info zniknelo i mam tylko pytania zaktore zdobede extra punkty.

Voucheru nie ma na koncie ;(
 Profil Relacje PM off  

#152 PostWysłany: 10 Lis 2015 11:15 
Awatar użytkownika

Loty: 145
Kilometry: 173 658
niebieski
Rafał
W tej chwili vouchery są w stanie testów, jeśli zostaną przywrócone pojawia się one na kontach i bedzie informacja na stronie

Aktualnie vouchery zostały wycofane i nie mamy informacji kiedy będą dostepne, informacja pojawi sie na stronie internetowej

Info z czatu z Ryanairem.
2 ludzi lubi ten post.

#153 PostWysłany: 10 Lis 2015 11:51 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Za dużo osób wypełniło, przeliczyli że się nie opłaca.

#154 PostWysłany: 10 Lis 2015 11:58 

tabo89 napisał(a):
Za dużo osób wypełniło

+ publikacja tu na ogólnym + możliwość co do weryfikacji adresu email + promocja zimowa Ryanair + możliwość wpisania do 4 numerów kodów podczas jednej rezerwacji i mieliśmy rychłe "THE END" (sam nie skorzystałem, przez nieuwagę nie zapisałem nr. kodu, a że suma raczej skromna to i strata żadna)
 PM off  

#155 PostWysłany: 10 Lis 2015 15:03 
Awatar użytkownika

Loty: 274
Kilometry: 589 892
niebieski
Nie chcę zakładać nowego tematu
Wie ktos gdzie można teraz znaleźć na tej nowej stronie potwierdzenie/nr rezerwacji
kupiłem loty za pomocą voucherów upominkowych (4 sztuki) - cena zeszła mi do zera - nawet napisali, ze nadwyżka za ostatni voucher wpłynie na maila w postaci nowego vouchera, zapłaciłem tzn. zrealizowałem 4 vouchery - napisano, że szczegóły będą w moich podróżach czy gdzieś tam, napisali nawet ile dni do podróży
i nic
jest tam tylko wczesniej kupiony inny lot - w zbliżających sie podróżach i nic więcej;
nie dostałem nic na maila ani nr rezerwacji, ani tego niby vouchera z resztką pieniędzy
nie mogę też zrealizować kolejny raz tych 4 voucherów - czyżby je szlag trafił?
jakby ktoś coś wiedział to proszę o pomoc
w jakim mniej wiecej czasie powinien dojść email z nr rezerwacji?
pozdrawiam

#156 PostWysłany: 10 Lis 2015 19:48 
Awatar użytkownika

Loty: 558
Kilometry: 859 803
niebieski
Mail przychodzi zawsze od razu ( przynajmniej u mnie ). Czy po zatwierdzeniu wszystkiego zostałeś przekierowany na stronę z potwierdzeniem gdzie był numer rezerwacji ? Ewentualnie wejdź na czat podając inną rezerwację i opisz sytuację. To chyba najlepsze rozwiązanie.
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 10 Lis 2015 21:20 
Awatar użytkownika

Loty: 274
Kilometry: 589 892
niebieski
nie było potwierdzenia z nr rezerwacji
napisali, tylko ze nadwyżka za ostatni voucher wpłynie na maila w postaci nowego vouchera, i że szczegóły będą w moich podróżach, napisali nawet ile dni do podróży i nic więcej;
czat nic nie dał:
"...Niestety, na te dane nie posiadam rezerwacji w systemie. W takim przypadku należy skontaktować się z działem Customer Service w Dublinie ..."
- napisałem na ten serwis i czekam - mają do 30 dni na odpowiedź;
wszystkie cztery vouchery 4x160 PLN są tak jakby zużyte (próbowałem je ponownie zastosować)
także lipa - gdyby ktoś miał jeszcze jakiś pomysł proszę o wskazówki
dzieki

#158 PostWysłany: 12 Lis 2015 21:32 

niebieski
Teraz postęp sam zwiększył się na 90% (wcześniej spadł z 55 do 50%), ale nagrody nadal nie ma.
 Profil Relacje PM off  

#159 PostWysłany: 12 Lis 2015 21:35 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
Nagroda nie wynika z postępu.
 Profil Relacje PM off  

#160 PostWysłany: 12 Lis 2015 23:08 

niebieski
Wiem, tylko informuję o fakcie.
Najwyraźniej, nagroda nie wynika z czegokolwiek - tak, jak u wszystkich - była i zniknęła.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 283 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości