Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sposoby kontaktu z Ryanair:

1) Chat https://www.ryanair.com/pl/pl/lp/chat
Pon.–pt. 7:00–21:00 CET
Sob. 9:00–18:00 CET
Niedz. 10:00–18:00 CET

2) Telefon +48 221522000 - opłata za polaczenie według stawek lokalnych
Pon.–pt. 09:00–19:00 CET
Sob. 09:00–18:00 CET
Niedz. 10:00–18:00 CET

3) Informacje o wrzucaniu nowych rozkładów: ryanair-kiedy-nowy-rozklad,226,36182

4) Informacje o nowych trasach, kasowanych trasach, zmianach rozkładowych: zmiany-w-siatce-lotow-nowe-bazy-itd,191,24030

5) Jeżeli ktoś będzie potrzebował "no show letter" na potrzeby ubezpieczenia, to poniżej bezpośredni link - trzeba podać numer rezerwacji i adres email, z którego została dokonana: https://tinyurl.com/yu5wy96c

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 80, 81, 82, 83, 84
Autor Wiadomość
#1661 PostWysłany: 20 Paź 2025 14:09 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Jeżeli ktoś będzie potrzebował "no show letter" na potrzeby ubezpieczenia, to poniżej bezpośredni link - trzeba podać numer rezerwacji i adres email, z którego została dokonana:
https://csonline.ryanair.com/noShow_Con ... UyMiU3RA==
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

City break w Maroku 🏰🌴 Loty + 3 noce w hotelu ze śniadaniami w Marrakeszu za 929 PLN ☀️ City break w Maroku 🏰🌴 Loty + 3 noce w hotelu ze śniadaniami w Marrakeszu za 929 PLN ☀️
☀️ Słońce przez cały rok 🌴 Tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu na Zanzibarze od 3799 PLN 🌊😍 ☀️ Słońce przez cały rok 🌴 Tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu na Zanzibarze od 3799 PLN 🌊😍
#1662 PostWysłany: 31 Paź 2025 11:32 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 88 567
srebrny
Leciałem WRO-BLQ a potem BLQ-TIA. Bilety kupowane na Ryanair.com w polskiej wersji językowej, pierwszy lot w PLN, drugi w EUR, wiadomo.
Lot WRO-BLQ z rejestracją SP, natomiast BLQ-TIA miał rejestrację 9H (Malta).
Skąd mam wiedzieć, od kogo kupiłem bilet BLQ-TIA, nie ma żadnych danych w e-mailu.
Nie mam pomysłu do kogo uderzać w kwestii uszkodzonego bagażu tj.w jakim kraju korzystać z usług rzecznika praw kosumenta (Polska? Włochy? Malta? Irlandia?) i w razie sporu sądowego jaki podmiot wskazać?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 80, 81, 82, 83, 84

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Ander oraz 7 gości