Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 173 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 04 Paź 2016 20:13 

Loty: 2
Kilometry: 9 598
niebieski
Potwierdzam, dzisiaj też wpadły punkty zwykłe za dwudniowy pobyt - niestety bez bonusowych 500pts z promo 10k...
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka do Algarve za 939 PLN 🌞🌊 Zimą poszukaj słońca w Portugalii ☀️😎 Wycieczka do Algarve za 939 PLN 🌞🌊 Zimą poszukaj słońca w Portugalii ☀️😎
Odkryj Wietnam 🛵🍜 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2537 PLN 🏯🐉🏮 Odkryj Wietnam 🛵🍜 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2537 PLN 🏯🐉🏮
#42 PostWysłany: 04 Paź 2016 20:36 

Też miałeś częściowo opłacone punktami?
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 05 Paź 2016 11:49 

Loty: 2
Kilometry: 9 598
niebieski
baja napisał(a):

tak, do dopłaty niecałe 50pln przy rezerwacji.
Wpadły tylko zwykłe punkty.
 Profil Relacje PM off
Krzysztof76 uważa post za pomocny.

#44 PostWysłany: 05 Paź 2016 13:11 

blantomat napisał(a):
baja napisał(a):

tak, do dopłaty niecałe 50pln przy rezerwacji.
Wpadły tylko zwykłe punkty.

Cytuj:
Ogólne warunki sprzedaży
4. Opłacenie całkowitego pobytu w całości lub częściowo punktami lub voucherami Le Club AccorHotels nie będzie mieć zastosowania do niniejszej oferty i nie może łączyć się z pobytami uwzględnionymi w tej ofercie
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 05 Paź 2016 21:00 

Czy Waszym zdaniem wystarczy faktura przedplacona za pobyt do promocji 10tys pkt ? czy koniecznym jest wykonanie fizyczne check in (nie mam opcji check in online).?
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 05 Paź 2016 21:09 
Site Admin
Awatar użytkownika

Fizyczne wykonanie check in
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 06 Paź 2016 00:22 

niebieski
Czy w ramach promo 10/15k ktoś robił rezerwację - płatność punktami plus dopłata na miejscu? Jeśli tak, z jakim skutkiem?
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 06 Paź 2016 00:27 

Loty: 249
Kilometry: 469 904
niebieski
było to już opisane, wystarczy przeczytać kilka ostatnich stron
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 06 Paź 2016 00:40 

niebieski
Ok, ale możesz wskazać mi odpowiedź na moje pytanie? :)
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 06 Paź 2016 01:22 

niebieski
egg napisał(a):
Ok, ale możesz wskazać mi odpowiedź na moje pytanie? :)

Rezerwując z częściową płatnością punktami i dopłatą z góry nie masz szans na punkty z promocji.
Rezerwując z częściową płatnością voucherem i dopłatą na miejscu masz szanse, że punkty z promocji zostaną naliczone ale jednocześnie żadnej pewności, że tak się stanie. Jeśli punkty z promocji nie zostaną naliczone to reklamacja z całą pewnością zostanie odrzucona.
 Profil Relacje PM off
egg lubi ten post.

#51 PostWysłany: 06 Paź 2016 01:38 

niebieski
Dzięki!
Czy ktoś przerabiał temat w praktyce z bieżącym promo, bo teorię znam :)
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 06 Paź 2016 08:47 
Site Admin
Awatar użytkownika

@muchakk @‌blantomat‌ czy możecie wysłać do użytkownika @‌egg‌ spersonalizowaną (koniecznie!) wiadomość o swoim braku punktów? Chłopak przeczytał oczywiście parę ostatnich stron, ale jednak postów #5121, #5122 oraz #5138 nie zauważył i ciągle nie może uwierzyć. Koniecznie spersonalizowane!

Serio, następne pytania czy ktoś dostał punkty przy płatności punktami lecą do kosza
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
Rockriderr uważa post za pomocny.

#53 PostWysłany: 06 Paź 2016 08:56 
Awatar użytkownika

Loty: 380
Kilometry: 672 334
HON fly4free
egg napisał(a):
Czy w ramach promo 10/15k ktoś robił rezerwację - płatność punktami plus dopłata na miejscu? Jeśli tak, z jakim skutkiem?

Na to pytanie nie widzę jasnej odpowiedzi. Możliwe, że @muchakk @‌blantomat‌ brali rezerwację bezzwrotną i płacili od razu, a nie w hotelu.

@‌michzak‌ Możesz uzunąć mój post ;)
 Profil Relacje PM off
egg lubi ten post.

#54 PostWysłany: 06 Paź 2016 08:56 

egg napisał(a):
Dzięki!
Czy ktoś przerabiał temat w praktyce z bieżącym promo, bo teorię znam :)

Moja żona. W obu wymienionych przypadkach - poza punktami regulaminowymi nie pojawiły się promocyjne.
Edit: Płaciła raz punktami (Novotel Wrocław) a raz voucherami (Mercure Poznań) - w tym drugim przypadku walczy z reklamacją od 2 tyg.

R.
 Profil Relacje PM off
egg lubi ten post.

#55 PostWysłany: 06 Paź 2016 09:59 
Site Admin

@egg Płatność była na miejscu, punktów i tak tym razem nie udało się uzyskać.
egg lubi ten post.

#56 PostWysłany: 06 Paź 2016 10:54 

niebieski
@‌Washington‌ Dziękuję za konkretną odpowiedź :)

@‌Panromek‌ Rozumiem, że w obu przypadkach dopłata na miejscu? I myślę, że tu nie ma co reklamować, przepisy są jasne, sorry :)

@‌igore‌ Dziękuję. Jeszcze nie zanikła sztuka czytania ze zrozumieniem, to budujące ;)

@‌michzak‌ Czy widzisz różnicę między płatnością punktami z dopłatą podczas rezerwacji a płatnością punktami z dopłata na miejscu? W poprzednich edycjach promo typu 10k zdarzało się, że te drugie płatności zaliczały naliczenie punktów promocyjnych. Stąd moje konkretne pytanie dotyczące takiej sytuacji. Życzę mniej stresów :)
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 06 Paź 2016 21:15 

Ja korzystałem z oferty bezzwrotnej płatność przez internet + pkt.
 Profil Relacje PM off
egg lubi ten post.

#58 PostWysłany: 07 Paź 2016 21:44 

Dla zainteresowanych Hostelem Ibis W-wa Centrum:

Pomimo checkin'a online i tak trzeba na miejscu wypełniać kartę rejestracyjną i okazać dowód. Tym samym no-show czy inna osoba od rezerwującej mogą być problematyczne.

Dla osób biorących za pobyt FV: Pani w recepcji poinformowała mnie że może ją wystawić dopiero po pierwszej nocy czyli trzeba się pofatygować z check out'em i raz jeszcze podjechać do hostelu.

Poza tym ok. Zobaczymy jak szybko naliczą punkty. Szkoda że nie zorganizowaliśmy się na jakąś bibę f4f w tym hostelu ;)

Image

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 PM off  

#59 PostWysłany: 07 Paź 2016 22:06 
Awatar użytkownika

platynowy
Z fakturą nie trzeba się fatygować, ale też dostałem informację że od razu jej nie dostanę tylko później.
Wysyłają ją automatycznie na maila :)
Sprawdzone kilka razy...
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 07 Paź 2016 23:35 

niebieski
Jeśli ktoś jeszcze nie wie, a ma zamiar tam spać ;) to uprzedzam, że pokój 10-cio osobowy ma łazienkę po drugiej stronie korytarza w pomieszczeniach wspólnych, tzw. "pokój spotkań", gdzie można posiedzieć, zaparzyć kawę lub herbatę oraz kupić przekąskę w automacie. Za to pokoje 8-mio osobowe mają dwie łazienki, po jednej dla każdej czterołóżkowej strefy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 173 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości