Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 250 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 25 Sie 2016 19:19 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
hehehe pięknie a za niecałe dwie godziny terminarz :)
 Profil Relacje PM off  

Egipski raj all inclusive w 5* hotelu 🌴🏊‍♂️ Tydzień w Hurghadzie z 7 miast za 2183 PLN Egipski raj all inclusive w 5* hotelu 🌴🏊‍♂️ Tydzień w Hurghadzie z 7 miast za 2183 PLN
Wakacje w Andaluzji 🇪🇸 Loty Lufthansą do Sewilli z 6 miast od 582 PLN ✈️ Wakacje w Andaluzji 🇪🇸 Loty Lufthansą do Sewilli z 6 miast od 582 PLN ✈️
#62 PostWysłany: 25 Sie 2016 19:26 
Awatar użytkownika

Loty: 250
Kilometry: 455 640
niebieski
Oj, marzy mi się wygrana Legii z Realem w Warszawie.

Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 25 Sie 2016 19:30 

niebieski
Mhm, ostatnia kolejka, mecz o nic i w Realu gra Krzysztof Król :lol:
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 25 Sie 2016 19:31 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Grupa wypasiona:) Ze 2 punkty do ugrania, ale miała być LM to jest LM!!
Chociaż w grupie F jest tylko jeden mistrz kraju. Jest nim Legia Warszawa:)

#65 PostWysłany: 25 Sie 2016 19:43 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Serio za 2h będzie podany terminarz? Gdzie masz takie info?

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
DenisP lubi ten post.

#66 PostWysłany: 25 Sie 2016 19:59 
Awatar użytkownika

Loty: 220
Kilometry: 384 906
ogt napisał(a):
Orientujecie sie jak bedzie wygladala sprzedaz biletow? Czy pierwszenstwo maja karnetowicze? Czy beda bilety papierowe czy tylko na karte kibica? Jakie ceny?

Pierwszeństwo mają karnetowicze. Później pewnie pierwszeństwo będą mieli Ci, którzy byli na meczach w tym sezonie (Tak samo odbywała się sprzedaż na finał pucharu polski). Stadion ma niewiele ponad 30tys miejsc więc dostać bilet na Real lub Dortmund będzie graniczyło z cudem... chyba, że ktoś chce stać 2 noce przed kasami.

Na Sporting nie powinno być problemów z biletem (chyba, że będzie to ostatni mecz w grupie o awans ;)).
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 25 Sie 2016 20:04 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Image
 Profil Relacje PM off
mediolan lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#68 PostWysłany: 25 Sie 2016 20:06 
Awatar użytkownika

Loty: 349
Kilometry: 595 648
niebieski
Info z legionisci.com:

"W poniedziałek zostaną podane informacje dotyczące sprzedaży biletów na mecze Ligi Mistrzów. Jedynie posiadacze karnetów na obecny sezon będą mieli gwarancję dostępności biletu. Klub przygotuje również pakiety na wszystkie spotkania."

#69 PostWysłany: 25 Sie 2016 20:11 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Na Legię do Dortmundu z KTW lub GDN za 78 PLN RT z WDC! Kto pierwszy ten leci...

Image

Image

Ostatnio edytowany przez kemot 25 Sie 2016 20:13, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#70 PostWysłany: 25 Sie 2016 20:11 
Awatar użytkownika

Loty: 349
Kilometry: 595 648
niebieski
Z Warszawy nie ma terminów na 22.11...więc zostają Katowice, kupione ;)

#71 PostWysłany: 25 Sie 2016 20:32 

Loty: 100
Kilometry: 105 516
niebieski
Dortmund -> Katowice drożeje. Bilety schodzą.
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 25 Sie 2016 20:38 
Awatar użytkownika

Loty: 325
Kilometry: 630 231
niebieski
Ok ktoś pomoże i podpowie jak kupic bilety na mecz DInamo Zagrzeb? Z lotem sobie poradze, ale nie wiem czy w ogole coś kombinować, jesli mam wydac ok. 600-700 zł na lot do Zagrzebia jak sie nie dostane na Juve. Jacyś doświadczeni kibice?

#73 PostWysłany: 25 Sie 2016 20:44 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
Terminarz Legii w Lidze Mistrzów:

14 września

Legia Warszawa - Borussia Dortmund

27 września

Sporting Lizbona - Legia Warszawa

18 października

Real Madryt - Legia Warszawa

2 listopada

Legia Warszawa - Real Madryt

22 listopada

Borussia Dortmund - Legia Warszawa

7 grudnia

Legia Warszawa - Sporting Lizbona
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 25 Sie 2016 20:46 

Loty: 8
Kilometry: 13 400
Schodza schodza ;-) Dortmund ogarnięty, teraz Lizbona i Madryt.
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 25 Sie 2016 21:00 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Z Gdańska za 80 zł :-D

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 25 Sie 2016 21:06 
Awatar użytkownika

Kilometry: 542 477
platynowy
@Robaku

Mozesz spokojnie bilety kupic na miejscu. Bad Blue Boys i duża cześć zwykłych kibiców pozostaje w konflikcie ze Zdravko Mamiciem i bojkotują wszystkie mecze, włącznie z derbami z Hajdukiem oraz Ligą Mistrzów. W zeszłym sezonie na wszystkich trzech meczach stadion był wypełniony zaledwie w połowie (Arsenal, Olympiacos, Bayern), a sytuacja przez ten miesiąc-dwa raczej sie nie zmieni. Przez internet bedziesz mogl kupic tutaj:
https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_e ... be&p=t&t=9
 Profil Relacje PM off
Robaku lubi ten post.
Robaku uważa post za pomocny.

#77 PostWysłany: 25 Sie 2016 21:59 
Awatar użytkownika

Loty: 325
Kilometry: 630 231
niebieski
@tunczaj

jesteś moim wybawicielem ;)
Czyli kurna chyba lecim na Zagrzeb.
Sporbuje nabyc wczesniej jak sie nie uda będę polował przed stadionem.
Czy masz może wiedzę na temat cen - oczywiscie orientacyjnie? Boś widze, że poinformowany w temacie balkanskiego futoblu.

#78 PostWysłany: 25 Sie 2016 22:05 
Awatar użytkownika

Kilometry: 542 477
platynowy
@Robaku
bilety na arsenal kosztowaly mnie 300 kn czyli jakies 170-180 zł, były to chyba najtansze mozliwe do kupienia, ale nie dam sobie uciąć za to głowy. na pewno można było też kupić pakiet na 3 mecze i chyba nie były o wiele droższe od pojedynczych biletów.
 Profil Relacje PM off
Robaku lubi ten post.
Robaku uważa post za pomocny.

#79 PostWysłany: 26 Sie 2016 09:13 

Siema, a orientuje sie ktoś jak to wyglada z zakupem biletów pod stadionem? Tzn. nie w kasie, bo to pewne, ze sie rozejdą bardzo szybko, ale od ludzi pod? Da sie kupić taniej niż nominalna (tak jak to można było na Euro)? Nie chodzi mi o mecze Legii, ale generalnie. W planach Eindhoven, Glasgow albo Paryż
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 26 Sie 2016 10:35 

Wszystko zależy od tego jak obrotny jesteś. Pod stadionem już jak się lubi ryzyko i adrenalinę. Ja lubię i jako, że nie lubię planować za bardzo do przodu, zawsze tak kupuję.

W swojej karierze byłem na kilkunastu+ meczach zagranicznych w tym półfinale LM BVB - Real, derbach Mediolanu, OM-PSG w Marsylii, LM Milanu z Barcą, ligowe Milanu, różnych derbach na Bałkanach, BVB-Schalke, Lazio-Juve, Juve-Milan, Eintracht-Porto po wielu latach Frankfurtu bez pucharu, Celtic-świętowanie mistrzostwa różne BVB, PSG w domu ze swiętowaniem przez Lille mistrza, St. Pauli itd.

Nigdy nie miałem biletu w przedsprzedaży, ale też szczerze mówac nie zawsze było łatwo dostać bilet przed stadionem, nie chcąc przepłacać (choć w 90% przypadkach sobie radziłem dość łatwo w ten czy inny sposób). Czasem w ogole biletów nie było i trzeba było kombinować innymi sposobami. Słabo jest wtedy kiedy jest bariera językowa i cięzko negocjować i wypytywać o słabe punkty i możliwości (dla mnie np. Francja). Warto tez mieć ogólną wiedzę na temat miejscowego prawa i polityki bezpieczeństwa na stadionie. W sytuacji kiedy bilety są imienne, to na niektóre sektory, w niektórych porach nie wejdziemy na mecz nie ze swoimi danymi (zwłaszcza jak stewardzi mają srogi prikaz sprawdzania lub czas na dokładne weryfikowanie).

Maksymalnie za bilet na mecz piłkarski dałem 70E. Był to ten rzeczony półfinał LM i mecz Milan Barcelona (10 rząd od boiska prawie na środku boiska, bilet z puli sponsorskiej). Na niektóre mecze w tym FC Barcelony, Genui, Celticu czy Espanyolu wszedłem zupełnie za darmo.

Jeśli znasz miejscowy język, to warto zrobić rekonesans przed lepszymi meczami, najpierw w necie, miejscowe fora, serwisy aukcyjne, miejscowe gumtree, tablice, ew. viagogo (na te słabsze mecze bilety czasem są tańsze niż od klubu).

Nie mniej jednak każdy wyjazd jest inny. Warto znać kulturę ultras, kto i gdzie się spotyka, puby i jak funkcjonuje ochrona na obiekcie.

Na stadiony można wchodzić też bez standardowego biletu. Przy odrobinie pomyślunku, odwagi, pewności siebie i determinacji. Kolega z francji był na Gran Derbi bez biletu. Przygoda życia i scenariusz na film;)

Nie lubię o sobie mówić, że jestem doświadczony czy specjalnie kumaty, ale z obserwacji moich znajomych widzę, że nie wszyscy potrafią się w takich poszukiwaniach możliwości wejścia odnaleźć. Ryzyko musisz sobie na końcu zawsze sam skalkulować.

Całą to wypowiedzią chciałem dać osobisty obraz takich wycieczek na wariata. Uważam, że w życiu wszystko jest możliwe, tylko nie każdy może zrobić owo wszystko;) Zawsze liczę się z tym, że nie wejdę i mam jakiś back up. Choć zazwyczaj zatrzymywały mnie wypadki losowe związane z transportem i spóźnienia.

Ostatnio edytowany przez stalk3r 26 Sie 2016 10:59, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.
R_W uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 250 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości