Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 367 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Hej, tu NBA !
#361 PostWysłany: 18 Paź 2025 11:30 
Awatar użytkownika

HON fly4free
No to zapraszam jeszcze jednego.
 Profil Relacje PM off  

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#362 PostWysłany: 21 Paź 2025 14:43 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Garmond napisał(a):
No to zapraszam jeszcze jednego.

Już nieaktualne.
Udało się złożyć ekipę na 3x3.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#363 PostWysłany: 06 Lis 2025 16:13 
Awatar użytkownika

srebrny
Hej jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o kupno biletów na eventy sportowe w USA. Jak to jest że bilety na te same sektory na ticketmaster kosztują ponad 100USD a na vividseats 44USD. Gdzieś w wątku było wspomniane że ticketmaster zawyża ceny, ale dwukrotnie.
Wiem że cena różni się w zależności od miejsca w sektorze.
Druga kwestia bardziej natury ogólnej. Mam do wyboru trzy spotkania. Orlando - Cavs, Orlando - Charlotte i Miami - Orlando, obecnie ceny na wszystkie kształtują się podobnie. Ale pytanie czy kupować teraz czy poczekać zgodnie z niektórymi wpisami w wątku? No i oczywiście które byście polecali na pierwszy raz na żywo z NBA? Dodam jeszcze że mecze w odbywają się w drugiej połowie stycznia 2026.

Image
 Profil Relacje PM off  

#364 PostWysłany: 07 Lis 2025 18:06 

Loty: 144
Kilometry: 175 402
niebieski
@kubus571 nie wiem, jak się różni tzw. experience w hali w Miami i Orlando, ale sportowo Magic - Hornets to zdecydowanie największe prawdopodobieństwo ziewania ;-)
 Profil Relacje PM off
kubus571 uważa post za pomocny.

#365 PostWysłany: 07 Lis 2025 19:17 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Byłem na spotkaniach w obu halach i w w Miami stanowczo lepsza atnosfera, ale z tego co piętam bilety droższe.
W Orlando za podobną kwotę którą zapłaciłem za miejsca przy suficie w Miami, miałem miejsca w dolnej części hali (11 rząd za koszem).
Sportowo najciekawiej zapowiada się spotkanie z Cavs (to jeden z faworytów do gry w finałach w tym roku) lub derby Florydy.
Mecz z Charlotte to jednak zdecydowanie słabsze wydarzenie.
 Profil Relacje PM off
kubus571 uważa post za pomocny.

#366 PostWysłany: 07 Lis 2025 19:38 
Awatar użytkownika

srebrny
A to nie jest tak że im wyżej tym taniej? 11 rząd za koszem wydaje się być lepszą opcją niż miejsca pod dachem? Pytam jako laik i bywalec stadionów piłkarskich gdzie im dalej od centrum tym drożej generalnie.

Image
 Profil Relacje PM off  

#367 PostWysłany: 07 Lis 2025 20:00 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Generalnie na halach NBA im niżej, tym... drożej.
A na serio jest lepsza widoczność.
Dla porównania dwa zdjęcia z obu hal.
ImageImage
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 367 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość