Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 173 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 10 Maj 2017 12:53 

niebieski
Ja chciałem wyrobić kartę też dla dzieciaka. Ale odbiłem się od banku ponieważ nie zabrałem oryginalnego aktu urodzenia.
Jak mnie pani o to spytała została wyśmiana. Łączenie karty kibica z kartą bankową sprawia tylko problemy z procedurami do wyrobienia.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#82 PostWysłany: 10 Maj 2017 13:02 

niebieski
A na oficjalnym profilu Łączy nas piłka na 'Fejsbuku" ludzie otwarcie handlują biletami, min. takimi, które maja w koszyku, pod postem o tym ile dni zostało do meczu.
ŻENUŁA!!!

A Łączy nas piłka to toleruje...
Napisałem im w wiadomości prywatnej co o tym sądzę. Ciekawe czy odpiszą?
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 10 Maj 2017 14:35 
Awatar użytkownika

Loty: 176
Kilometry: 331 643
niebieski
Jak ktoś chce kupić bilet i ma kartę kibica to nadal bez problemu da się kupić. Trzeba przeszukiwać sektory po kolei nawet gdy pisze , że jest brak wolnych miejsc.
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 10 Maj 2017 14:48 

Oczywiście "bez problemu" oznacza jeden bilet w okolicach ostatniego rzędu dachówek :D siedziałem od 8 rano i w ciągu "zaledwie" 5 godzin udało mi się wyklikać 4 bilety w G3 (wow) na normalnej wysokości :) odświeżałem wszystkie czerwone sektory po kolei. Trafienie w tej chwili dwóch miejsc obok siebie jest niemożliwe. Trzy razy widziałem podwójne miejsca ale zawsze po zajęciu jednego, drugie już było zarezerwowane przez kogoś innego.

Cwaniaków nie brakuje i przez najbliższe godziny wszystko będzie znikało w mgnieniu oka. Może wieczorem spadnie więcej z koszyków.
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 10 Maj 2017 14:52 

złoty
koszyki sa 24h w opcji vip 48h
trzeba poczekac

Wysłane przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 10 Maj 2017 14:53 

niebieski
Zainspirował mnie wpis @‌wojtekf93‌ i po chwili 3 bilety obok siebie się trafiły ;)
2 ludzi lubi ten post.

#87 PostWysłany: 10 Maj 2017 14:57 

niebieski
Cały problem wziął się z tego, że można wrzucić do koszyka 8 biletów nawet nie mając KK lub mając tylko jedną KK.
Te bilety są teraz oferowane na Fejsbuku, OLX itp. To znaczy są one oferowane osobom mającym karty kibica.
Podobno dopiero po 24h one wylecą automatycznie z koszyka, jeśli nie zostanie do nich przypisana Karta Kibica.
Tak więc Ci wszyscy, którzy nie mają jeszcze biletów niech spróbują dziś w nocy...
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:18 

Zbanowany
Cały problem wziął się stąd Panie Grzegorzu, że PZPN zamiast samodzielnie rozprowadzać bilety, to wziął pośrednika i jeszcze podpisał z nim beznadziejną umowę. Ja wiem, że odkąd jest Boniek to niektórym krytyka PZPN nie mieści się w głowie ale dystrybucja leży i kwiczy o czym pisałem już wcześniej. PZPN potrafił stworzyć portal "Łączy nas piłka" to i dystrybucję też by sam ogarnął. A tak to trudno uwierzyć, że pracownicy "kupbilet" nie przytulają sobie sporej ilości biletów. Jak można nie podawać godziny rozpoczęcia sprzedaży? Raz mi się zdarzyło, że sprzedaż rozpoczęto rano. I co, brać wolne z roboty bo nie wiadomo ile człowiek spędzi godzin przed komputerem? Poza tym zbyt wiele miejsc (cały dolny środek z obu stron) jest dla przyjaciół królika. Ja rozumiem, sponsorzy, działacze itd. Ale ku..a trochę umiaru. Teraz jest taki boom na reprezentację, że chętnych do sponsorowania jest więcej niż miejsc. I przed podpisaniem umowy trzeba powiedzieć sponsorowi, że dostanie 30 miejsc i szlus. Jak się nie podoba to bierzemy innego sponsora. Z resztą to nie są żadni sponsorzy. Oni po prostu wykupują reklamę.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#89 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:28 

niebieski
Zgadzam się co do krytyki kupbilet. Praktycznie co mecz mam z nimi jakieś kłopoty. Z powodu ciągłego narzekania już jestem u nich "zbanowany" na fejsbuku.
Ale jest jedno ale..
Tę umowę z kupbilet podpisał na jakiś strasznie długi okres ten stary ch.... Lato.
Podobno ta umowa jest tak skonstruowana, że jest "nie do ruszenia"

Edit.
16 tys.!!!!!! biletów w koszyku.
Po północy będzie wysyp. Próbować!
https://www.laczynaspilka.pl/reprezenta ... -z-rumunia

Ostatnio edytowany przez grzegorzkatowice, 10 Maj 2017 15:36, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Tomy's uważa post za pomocny.

#90 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:31 

niebieski
Dokładnie to chciałem napisać. Umowę pośredniczącą z kupbilet zawdzięczamy szanownemu p. Grzegorzowi, a nie Bońkowi.

Kilka miesięcy po objęciu stanowiska Zibi opisywał, ile maja umów z których nie mogą się wycofać, a które są absurdalne... Ciekawe do kiedy ona obowiązuje.

edit:
Komunikat PZPN

Polski Związek Piłki Nożnej informuje, że już pierwszego dnia sprzedaży biletów dla posiadaczy Karty Kibica Reprezentacji Polski na mecz eliminacji mistrzostw świata 2018 Polska – Rumunia, który odbędzie się 10 czerwca 2017 roku o godzinie 20:45 na PGE Narodowym, zostały wykupione wszystkie dostępne wejściówki.

Na PGE Narodowym znajduje się ponad 56 tysięcy miejsc siedzących, z czego około 5500 to miejsca sprzedawane jako Pakiety Biznes. Kartę Kibica Reprezentacji Polski posiada dziś blisko 80 tysięcy osób. Po trzech latach funkcjonowania Karty Kibica Reprezentacji Polski nastał moment, w którym liczba członków Klubu przerasta liczbę miejsc na największym stadionie w Polsce. To dowód na to, że wielkim zainteresowaniem w kraju cieszy się reprezentacja Polski, a także jej mecze i Klub Kibica Reprezentacji.

Oprócz biletów dla sponsorów i partnerów, którzy mają możliwość zakupu wejściówek zagwarantowaną w umowach, 2000 miejsc dla kibiców z Rumunii wraz ze strefami buforowymi, pozostałe miejsca, 70 procent miejsc biletowanych na stadionie, trafiły w całości do sprzedaży internetowej z pierwszeństwem dla Klubu Kibica Reprezentacji Polski.

Polski Związek Piłki Nożnej zaznacza jednak, że ponad 16 tysięcy kibiców tylko umieściło bilety w koszyku podczas zakupu na portalu www.kupbilet.pl, nie podając przy tym wymaganych danych osobowych i numerów Kart Kibica. W przypadku niedopełnienia tego obowiązku i nie opłacenia rezerwacji, zamówienia te automatycznie zostaną anulowane, a bilety trafią z powrotem do sprzedaży internetowej.

Na ten moment nie jest również znana liczba kibiców z Rumunii, która przyjedzie do Warszawy. Jeśli nie wykorzystają przysługującej puli, 2000 miejsc, to wejściówki również wrócą do otwartej sprzedaży.

PZPN niniejszym oświadcza, że sprzedaż biletów na mecze Reprezentacji Polski odbywa się wyłącznie za pośrednictwem podmiotów upoważnionych przez PZPN do sprzedaży i dystrybucji biletów, przede wszystkim za pośrednictwem portalu www.kupbilet.pl. PZPN nie ponosi odpowiedzialności z tytułu nabywania biletów za pośrednictwem podmiotów trzecich, nieposiadających praw do sprzedaży i dystrybucji biletów w imieniu PZPN. Dalsza odsprzedaż biletów z zyskiem bądź ich nabywanie z zamiarem ich dalszej odsprzedaży z zyskiem, stanowi wykroczenie z art. 133 § 1 Kodeksu wykroczeń.

Ostatnio edytowany przez paisas, 10 Maj 2017 15:33, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
Tomy's uważa post za pomocny.

#91 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:32 

Zbanowany
Ok. Tego nie wiedziałem. Zwracam honor Bońkowi.

Nawiasem mówiąc, lecę jutro do Manchesteru na LE. Wszystkie bilety sprzedane, ok.75000. A w spokoju i bez problemu kupiłem 2 bilety, 5 metrów od Mourinho. Ale tam sprzedaż rozpoczęła się 5 minut po wylosowaniu Celty i na jasnych zasadach.

Ostatnio edytowany przez Tomy's, 10 Maj 2017 15:37, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:33 

niebieski
https://www.laczynaspilka.pl/reprezenta ... -z-rumunia
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:34 

niebieski
Kto by pomyślał że bilety na kadrę musiał kupować z włączonym Auto Refresh Plus :lol: Zaraz po otwarciu sprzedaży były czerwone sektory do kupienia czyli G19 i G20 ;)
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:35 

Ktoś wie ile jest wydanych kart kibica?
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:36 

niebieski
@‌Spartanin‌ 80 tysięcy...
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:44 

W zeszłym roku było 7 tysiecy,taki wzrost? ciekawe
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:45 

niebieski
Cytuj:
Polski Związek Piłki Nożnej zaznacza jednak, że ponad 16 tysięcy kibiców tylko umieściło bilety w koszyku podczas zakupu na portalu www.kupbilet.pl, nie podając przy tym wymaganych danych osobowych i numerów Kart Kibica. W przypadku niedopełnienia tego obowiązku i nie opłacenia rezerwacji, zamówienia te automatycznie zostaną anulowane, a bilety trafią z powrotem do sprzedaży internetowej.
 Profil Relacje PM off
Spartanin uważa post za pomocny.

#98 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:46 
Awatar użytkownika

Loty: 176
Kilometry: 331 643
niebieski
@‌Spartanin‌

Uproszczony jest przebieg zamawiana karty. Wystarczy przelew 1 zł na konto w Alior i nawet do 10 min możemy mieć nr karty kibica na profilu łaczynaspiłka.
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 10 Maj 2017 15:54 

niebieski
Bardzo dużo osób się przejechało na decydujących meczach kadry w poprzednich eliminacjach. Ja bez żadnego ciśnienia na nie byłem, ale bez karty kupiłem chyba tylko na Gibraltar :) Teraz wielu ludzi po prostu wyrobiło tę kartę, by startować w uprzywilejowanej pozycji.... którą chyba ta karta już przestała dawać :)
4 ludzi lubi ten post.

#100 PostWysłany: 10 Maj 2017 16:49 

niebieski
zastanawiam sie glosno, jaki system sprzedazy biletow bylby sprawiedliwy? kto pierwszy ten lepszy, identyfikacja jest, przydalaby sie wieksza kontrola danych osbowych przy wejsciu na stadion

btw mnie sie udalo, tzn mysle ze tak jest bo bilet kupilem dzis pare minut po 6, zaraz oplacilem przelewem a do tej pory zamowienie wisi jako nieoplacone

tak wolno ksieguja?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 173 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość