Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 173 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 07 Maj 2017 21:41 

A o której można spodziewać się uruchomienia sprzedaży zamkniętej w środę na kupbilet.pl (nie ma podanej żadnej godziny w informacjach PZPN)? Czy w sprzedaży zamkniętej, jeżeli będę czatował zaraz od rozpoczęcia sprzedaży też trzeba się mocno spieszyć(w sensie bilety znikają w kilka minut) czy raczej na luzie?
 Profil Relacje PM off  

Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę! Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę!
Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍 Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍
#22 PostWysłany: 07 Maj 2017 22:17 

Platforma ruszy prawdopodobnie równo o 0:00 w nocy z wtorku na środę. W pierwszej turze tzn z Kartą Kibica kupisz (cie) bilety bez problemu i dobre miejscówki.
Na jeden login na stronie kupbilet.pl można kupić max 10 biletów.
Na zasadzie
Imię Nazwisko PESEL nr Karty Kibica. Na jedną kartę można kupić jeden bilet! Dotyczy to również osób niepełnoletnich. Jeżeli chcesz zabrać syna który ma np 9 lat jemu też musisz wyrobić Kartę Kibica.
Po upływie dwóch tyg. rusza sprzedaż otwarta czyli bez Karty i wtedy jest trudno kupić bilet (przed meczem z Irlandią nie było problemu) bo....
Do gry ruszają koniki polne i... (co z przykrością napiszę) Nasza Reprezentacja odnosi obecnie sukcesy a jak jest sukces to cała masa ludzi którzy jeszcze dajmy na to 2 lata temu po za Lewandowskim nie potrafiła wymienić innego zawodnika Reprezentacji nagle chce jechać na mecz!
Tutaj link z odpowiedziami na większość pytań ---> https://kupbilet.onet.pl/pomoc/1161
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 08 Maj 2017 10:24 

Loty: 141
Kilometry: 236 494
niebieski
Czyli jak ja mam kartę kibica a brat nie,to nie mogę kupić 2 biletów dla nas?Chciałem kupić dwa.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 08 Maj 2017 10:25 

Możesz kupić tyle biletów ile masz kart kibica, przy czym nie więcej niż wynosi limit na jeden login.
 PM off  

#25 PostWysłany: 08 Maj 2017 10:30 

Loty: 141
Kilometry: 236 494
niebieski
to jak ktoś kupi od konia pod stadionem to jak wtedy?nie wejdzie?
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 08 Maj 2017 10:32 

Wejdzie, bo nie sprawdzają danych.
 PM off  

#27 PostWysłany: 08 Maj 2017 10:38 

Bez karty kibica poluje na moment otwarcia sprzedaży dla wszystkich i powinien dać radę kupić

A jak ty jedziesz z bratem i brat nawet kupi dopiero "od konika" to można bezstresowo wejść na stadion tylko trzeba pomyśleć (zgodność imienia i nazwiska sprawdzają tylko raz na barierce jakieś 50-100 metrów od bramek, gdzie skanujesz właściwy bilet)

Pomocny czy niebezpieczny proceder przy własnym wydruku biletu to możliwość nieograniczonej liczby jego wydruków, do czasu jego wykorzystania czyli zeskanowania pierwszy raz na bramce stadionowej)
 PM off  

#28 PostWysłany: 08 Maj 2017 13:29 

niebieski
Pytanie z innej beczki. Można jakoś sprawdzić status karty? Bo wyrobiłem sobie kartę chyba w listopadzie i w sumie nigdy nic z nią nie robiłem, poza pierwszym logowaniem w Aliorze (zapomniałem hasła :D). Numer karty kibica to jest ten numer karty 'płatniczej'? No i płatność oczywiście jaką kartą chcę czy muszę płacić tą od PZPN?
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 08 Maj 2017 13:36 

Na Łączy Nas Piłka masz w polu logowanie się opcję przypomnienia hasła
Po skutecznym zalogowaniu - mój Profil - Menu - Karty Kibica

Ostatecznie Infolinia Aliora, bo jest to Karta prepaid Alior Banku

Nr karty kibica to ten długi numer na odwrocie pod kodem kreskowym

Płacisz czym chcesz, przelew czy płatność dowolną kartą z wystarczającym wolnym saldem
 PM off
chris0o uważa post za pomocny.

#30 PostWysłany: 08 Maj 2017 14:07 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 61 615
niebieski
Na Łączy nas piłka masz nr karty potrzebny do zakupu biletu:Menu-karta kibica.

#31 PostWysłany: 08 Maj 2017 14:10 

Po skutecznym zalogowaniu - mój Profil - Menu - Karty Kibica

lub na odwrocie karty kibica na dole pod kodem kreskowym (ale najważniejsze czy ma STATUS: AKTYWNA!!!!!!!!!!!)
 PM off

#32 PostWysłany: 08 Maj 2017 21:53 

Jak to jest z danymi osobowymi na bilecie? Spotkaliście się z sytuacją że sprawdzają dane z naszym dowodem tożsamości? Wszędzie straszą to będą to robić, a jak wygląda praktyka?
Ewentualnie kombinował ktoś ze zmianą nazwiska na bilecie w .pdf w jakimś programie graficznym?
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 08 Maj 2017 21:58 

Anonymous napisał(a):

..............sprawdzają tylko raz na barierce jakieś 50-100 metrów od bramek, gdzie skanujesz właściwy bilet)

............

ale dociekliwość zmniejsza się proporcjonalnie do zbliżania się godziny meczu i napierania tłumu do wejścia
 PM off  

#34 PostWysłany: 08 Maj 2017 22:04 

właśnie jak ja bywałem na kadrze jakieś 3-4 lata temu to nigdy nie sprawdzali....
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 08 Maj 2017 22:09 

3-4 lata temu piszesz nie sprawdzali :lol:

dociekliwość jest różna, według zasad jak wyżej, ale jednak SPRAWDZAJĄ
 PM off  

#36 PostWysłany: 09 Maj 2017 09:33 

niebieski
didier napisał(a):
Jak to jest z danymi osobowymi na bilecie? Spotkaliście się z sytuacją że sprawdzają dane z naszym dowodem tożsamości? Wszędzie straszą to będą to robić, a jak wygląda praktyka?
Ewentualnie kombinował ktoś ze zmianą nazwiska na bilecie w .pdf w jakimś programie graficznym?

Na meczach kadry na Narodowym byłem cztery razy (ostatni raz na Polska - Dania) - nigdy nie miałem sprawdzanego biletu z dowodem na bramkach.
ALE! Tak jak pisał kolega wyżej - stewardzi powinni i mają prawo sprawdzić i warto o tym pamiętać.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 09 Maj 2017 09:43 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 61 615
niebieski
Bywam na meczach i w moim przypadku nie miałem jeszcze biletu na swoje dane.Ostatnio sprawdzili ni bilet na którym były dane osobowe 8letniej dziewczynki...Ochroniarz spytał tylko,czy to mój bilet i mnie wpuścił...

#38 PostWysłany: 09 Maj 2017 19:52 

Zbanowany
Łopatologicznie.
Zasady postępowania przy chęci wejścia na cudzy bilet (dotyczy stadionu narodowego).

1. Na pytanie stewarda o dowód osobisty, odpowiadasz: "nie mam, zostawiłem w aucie, zeżarł mi pies". Jeśli steward jest uparty, zabierasz mu bilet z łapy i próbujesz wejścia na innej bramie lub u innego stewarda.
2. Jeśli powyższe nie przyniosło skutku, czekasz do momentu, gdy do rozpoczęcia spotkania pozostaje 15 - 20 minut. Wtedy tłum jest taki, że dokumentów nie sprawdzają.
3. Oczywistym jest, że jeśli bramy otwierają o 18.00 a Ty wchodzisz jako jeden z pierwszych o 18.05 to dokumenty będziesz miał sprawdzane. Stewardzi są w tym momencie jeszcze pełni zapału.
4. Po przekroczeniu pierwszej linii stewardów, dokumenty nie są już sprawdzane.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Kasim uważa post za pomocny.

#39 PostWysłany: 09 Maj 2017 23:32 

możecie się zalogować na kupbilet.onet.pl na stare dane z kupbilet.pl?
czy znowu trzeba sprzedać dane ?
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 09 Maj 2017 23:40 

niebieski
Tak, mogę.
Pytanie tylko czy sprzedaż ruszy o 0.00
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 173 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość