Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 173 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 10 Maj 2017 08:42 

Sponsorzy swoje bilety też muszą dostać, dlatego coraz mniej jest w sprzedaży. Praktycznie całe 2 sektory D7,D6 z najniższej kategorii były niedostępne.
Drugie tyle pewnie nakupowały konie, (jeśli to prawda ze zmianą danych za 50 zł) to będą kupowały jeszcze więcej biletów, bo legalnie mogą zmienić osobę na którą będzie bilet.
 Profil Relacje PM off  

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#62 PostWysłany: 10 Maj 2017 08:45 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 61 615
niebieski
-- 10 Maj 2017 08:44 --

Anonymous napisał(a):
kaviorwiki napisał(a):
Bilety rodzinne rozeszły się dosłownie w 5 minut...
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem :-). ..jednego z 12 zakupionych.

A udało ci się je opłacić?

Mi się zachciało jechać tym razem z rodzinką, bilety nawet mam, ale co z tego jak z 6 nie rozpoznaje numerów 3 kart kibica i póki co nie da się opłacić

-- 10 Maj 2017 08:45 --

kaviorwiki napisał(a):
Anonymous napisał(a):
kaviorwiki napisał(a):
Bilety rodzinne rozeszły się dosłownie w 5 minut...
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem :-). ..jednego z 12 zakupionych.

A udało ci się je opłacić?

Mi się zachciało jechać tym razem z rodzinką, bilety nawet mam, ale co z tego jak z 6 nie rozpoznaje numerów 3 kart kibica i póki co nie da się opłacić

Jeszcze nie próbowałem...

#63 PostWysłany: 10 Maj 2017 08:51 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
niebieski
Podobnie jak @‌kaviorwiki‌ wszedłem zaraz na początku.Interesowały mnie sektory rodzine.Potrzebowałem 7 biletów.Minutę po rozpoczęciu były tylko pojedyńcze miejsca , porozrzucane po całym sektorze.Wybrałem jak leci , przeszedłem do płatności , która zajeła 1,5 godziny. ŻENADA.
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 10 Maj 2017 09:05 

@kaviorwiki to spróbuj je opłacić: wydruk własny i opłacenie kartą czyli Dotpay: pokaże czy wszystkie karty przeszły weryfikację, po czym można klikając wróć nie opłacić bez utraty biletów
 PM off  

#65 PostWysłany: 10 Maj 2017 09:22 

Zbanowany
Bilety były również na czerwone sektory. Wiem bo sam 2 takie nabyłem. Informacja o zmianie danych za 50 zł jest przecież podana na stronie kupbilet więc nie rozumiem dlaczego jeden z Was w to nie dowierza. Oczywiście zwiększa to pole do popisu dla koników. Cała ta dystrybucja jest do bani. Oczywiście należy użyć tu innych słów niż "do bani" ale moderatorzy na tej stronie są też do bani, więc się powstrzymam. Boniek wniósł wiele nowego ale akurat nie w temacie dystrybucji biletów. Bufon trochę jest i tyle. W nosie mają kto kupi bilety byle się sprzedały. Nawet nie potrafią podać godziny rozpoczęcia sprzedaży. Uefa jakoś nie ma z tym problemów. Bilety weszły o 00.55 bo pewnie wcześniej ogarniali ci "ważniejsi" jak to już pisałem w poprzednim poście. To jest skandal, że przy takiej ogromnej strefie VIP i środkowych sektorach nie do sprzedaży - jeszcze zajęte są inne sektory zanim my możemy zacząć działać. Każdy mecz powinien być punktowany np. z Niemcami u siebie 2 pkt, z Giblartarem 4 pkt, wyjazd do Niemiec 6 pkt, wyjazd na zadupie (Kazachstan czy Armenia) 8 pkt. Kwestia do ustalenia. Ale byłby jasny regulamin. I wtedy np. w pierwszy dzień mogliby składać zamówienia Ci co mieliby np. powyżej 100 pkt, w drugi dołączaliby Ci co np. powyżej 50 pkt itd. I jasno określone godziny sprzedaży. I nagradzana lojalność. A nie, że ludzie co zjeździli Europę za drużyną mają takie same szanse co świeżak, który wyrobił kartę 2 dni temu. Ale jak mawia Stonoga: "szkoda strzępić ryja".
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#66 PostWysłany: 10 Maj 2017 09:31 
Awatar użytkownika

Loty: 125
Kilometry: 137 396
niebieski
Będę zaraz zwalniał 1 miejsce w G36 rz. 17

#67 PostWysłany: 10 Maj 2017 09:33 

Nie mogę się z Tobą zgodzić - piłka nożna jest dla wszystkich. Każdy powinien mieć takie same szanse na bilet, a wprowadzanie segregacji na kibiców i pikników jest błędem. Sam nie uważam się ani za fanatyka, ani za piknika: jeżdżę na 2-3 mecze w roku, bo na tyle pozwala mi czas. Natomiast skandalem jest blokowanie sektorów dla "swoich" szkoda, że układy blokują kibicom miejsca na stadionie...
Wolałbym wrócić do starych czasów kiedy ludzi bali się stadionów: w 2007 roku tydzień przed Polska-Belgia el EURO 2008 bez problemu można było dostać najlepsze bilety, a ja jako młody szczypior ledwo wytłumaczyłem rodzinie że raczej mnie w Chorzowie nie zabiją ;)
Najlepsze rozwiązanie? UEFA je wymyśliła: losowanie. Takie same szanse dla każdego.
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 10 Maj 2017 09:41 

niebieski
Z drugiej strony to PZPN przy takim popycie na bilety i tak by mógł walnąć stawkę o 50% wyższą, a bilety i tak by poszły.
Pamiętam, że był kiedyś pomysł aby bilety sprzedawać jako pakiet na całe eliminacje.
Inna sprawa, że portal Kupbilet kiepsko się spradza jako platforma.

Co do wczorajszej sprzedaży:
Z doświadczenia wiadomo, że ogromna część biletów jest pochowana w koszykach i jeszcze wróci do sprzedaży. Aczkolwiek wcześniej aż takiego popytu nie było, widać że kadra stała się strasznie popularna.
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 10 Maj 2017 09:42 

Zbanowany
A ja nie mogę zgodzić się z Tobą. Losowanie? Czyli handicap dla koników. I gdzie ja wg Ciebie dzielę na kibiców i pikników? Mogę się ewentualnie zgodzić, że np. 10% biletów to pula dla świeżaków. Ale żeby to było jasno z góry ustalone i nie zmieniane. A nie jak przed Euro 2016, raz miala być pula dla lojalsów, potem że nie a potem że tak. Nie zmienia się reguł w czasie gry.
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 10 Maj 2017 09:49 

niebieski
W 2008 roku na ME w Austrii można było kupić bilety bez losowania. Był prowadzony ranking gdzie się zbierało punkty za mecze w Polsce i na wyjeździe. To były piękne czasy ;) Bez losowania przysługiwało mi 2 bilety na Austria-Polska. Teraz to jest piknik, ludzie nie znają żadnego piłkarza oprócz Lewandowskiego, ale chcą iść bo to modne. I te gadki, że są kibicami. A jak chłopak chce oglądnąć LM w TV to dziewczyna już ma focha bo tylko ta piłka i piłka, ale jak gra Lewandowski to ona chce iść na mecz bo jest kibicem.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#71 PostWysłany: 10 Maj 2017 10:03 

Zbanowany
Jeśli ten przykład ze sfochowaną laską podałeś z własnego życia, to kopnij ją czym prędzej w dupę. Szkoda czasu. Ja mam odwrotnie, musiałem wyrobić membera na United (choć kibicuję Chelsea) bo kobieta lubi Zlatana. Ale ona jest inna, bo wie co to spalony i gra w playstation a ma 36 lat. I nie mam do nikogo pretensji, że nie mogę jako pierwszy grzebać w biletach. Uważam, że taki gość z Polski jak ja nie powinien mieć takich samych szans na bilet jak miejscowi Anglicy, których rodziny od 5 pokoleń kibicują danemu klubowi.

P.S. Nie mam twittera ale jak znam Bońka to już pewnie nabazgrał, że "bilety rozeszły się w kilka godzin" ale, że połowę rozdał przydupasom to się nie zająknie.

Ostatnio edytowany przez Tomy's, 10 Maj 2017 10:07, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 10 Maj 2017 10:04 

niebieski
Karnet na całe eliminacje to byłaby super sprawa.

#73 PostWysłany: 10 Maj 2017 10:10 

System z punktami to świetny pomysł. Tak to działa praktycznie wszedzie. Lokalność powinna być nagradzana.
Człowiek, który jeździ na wyjazdy powinien mieć pierszeństwo w stosunku do osoby, która nigdy na meczu nie była.
 Profil Relacje PM off
Tomy's lubi ten post.

#74 PostWysłany: 10 Maj 2017 10:12 

złoty
mam bilety w koszyku ale nie mam tyle kart kibica. :(

Wysłane przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 10 Maj 2017 10:16 

Zbanowany
No i czego od nas oczekujesz? Mamy Ci podać numery swoich kart i kupisz nam bilety? Czy nie wiedziałeś, że teraz jest sprzedaż dla tych z kartami?
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 10 Maj 2017 10:17 

Patrz ilu przez Ciebie się wkurza czyli wku.... ;)
Nic nie zrobisz, wyrzucisz czy ci je z kosza wyrzucą - pozostaje walka z puli otwartej, bo coś tam wygląda że zostawią
 PM off  

#77 PostWysłany: 10 Maj 2017 10:34 

Cały system kupbilet jest po prostu chory. Jak to możliwe że każdy może dodać do koszyka 8 biletów i zablokować je na 24 godziny? Czy nie można było wprowadzić weryfikacji karty kibica przed dodaniem biletów do koszyka? Przecież jest opacja dodaj Przyjaciela w którym wcześniej wpisuje imię nazwisko i PESEL. Tak trudno było dodać jeszcze jedna pozycję?
Swoją drogą gratuluje osobom które paru zdań nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem ze sprzedaż dotyczy tylko osób z KK i ładują na pałe ile wlezie biletów...
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#78 PostWysłany: 10 Maj 2017 11:12 

złoty
totalna bzdura. zwracam bilety do puli na ktore nie mam karty kibica. Okazuje sie ze nawet w pakiecie rodzinnym dzieci musza miec karte kibica ....
a na pale sie nie da ile wlezie bo bilety znikaly w oczach. po wybraniu 1 i przeladowaniu sektora juz nie bylo biletow obok!!

Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 10 Maj 2017 11:22 

niebieski
No ale przecież informacja była jasna, że w pierwszej fazie sprzedaży jeden bilet = jedna karta kibica.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#80 PostWysłany: 10 Maj 2017 12:42 

złoty
wrodzona naiwnosc sklaniala mnie do tego ze jednak dzieci wraz z rodzicami w sektorze rodzinnym przepuszcza :)

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 173 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość