Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 23 Sty 2020 20:06 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 225 398
srebrny
Przetestowałem w praktyce te dwa darmowe 72-godzinne bilety na transport ATB Bergamo za noclegi rezerwowane na Booking po przekierowaniu ze strony VisitBergamo. Działa bez problemu - pracownik spisuje numer rezerwacji z mailowego potwierdzenia, na którym widnieje logo VisitBergamo. Próbowałem wziąć zamiast 2 biletów 72-godz., 3 bilety 24-godz., ale nie chcieli się zgodzić nawet przy propozycji dopłaty różnicy w cenie. Na lotnisku BGY ichnia IT znajduje się tuż po wyjściu z przylotów do ogólnodostępnej hali, nie da się jej przegapić.
namteH lubi ten post.

Jarmark świąteczny w stolicy Chorwacji za 673 PLN 🎄🇭🇷 Bezpośrednio PLL LOT i noclegi w Zagrzebiu 🎅 Jarmark świąteczny w stolicy Chorwacji za 673 PLN 🎄🇭🇷 Bezpośrednio PLL LOT i noclegi w Zagrzebiu 🎅
Tydzień na Riwierze Tureckiej 🌴 All inclusive w 4* hotelu przy plaży Kleopatry za 2618 PLN Tydzień na Riwierze Tureckiej 🌴 All inclusive w 4* hotelu przy plaży Kleopatry za 2618 PLN
#22 PostWysłany: 11 Maj 2023 09:33 

Odświeżam temat.
Bilety 72h obowiązują na autobusy, funicolare i coś jeszcze? Bo na stronie ATB jest jeszcze pociąg - ale info dokąd możemy się wybrać nie znalazłam.
Bilet dla dziecka - czytałam, że do 100 cm dzieci jeżdżą za darmo. Mój ma 104 :lol: jak myślicie, przejdzie bez biletu? Czy lepiej nie ryzykować?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 11 Maj 2023 10:40 

srebrny
A ten pociąg to nie przypadkiem tramwaj T1 z Bergamo do Albino ?
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 16 Lip 2024 12:59 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
Z czystym sumieniem polecam bilety turystyczne w Bergamo na komunikację miejską. Korzystaliśmy przy wycieczkach wagonikami na Cita Alta i wyżej.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 22 Wrz 2024 11:18 

Loty: 83
Kilometry: 234 641
niebieski
Wie ktoś może co to za autobus z301 z dworca autobusowego w Bergamo do Mediolanu a dokładniej ile będzie kosztował bilet? Znajduje tylko jakiś cennik po włosku 10 tabel z których nic nie wiem.

Zastanawiam się czy ekonomiczniej będzie pociągiem czy autobusem odjeżdżają prawie z tego samego miejsca, nawigacja pokazuje mi podobny czas? Ewentualnie jak w nawigacji google włącza się ceny przejazdów wydaje mi się że kiedyś nawigacja pokazywala ceny biletów?

Żadnej karty na lombardię etc. Nie mam wczoraj mi się zakończył bilet dzienny więc szukam cen detalicznych.

Nie znalazłem tego autobusu w sensie rozkładu bo tam na rozkładzie są jakies linie typu A B C a na autobusach numer.
Mogę napisać że pociąg z Bergamo do Milano Central kosztuje 6 euro bilet kupiony w kiosku - na dworcu jest ich kilka - bo automaty dzialają tak że po naciśnięciu czegokolwiek czeka się minutę
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości