Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 108 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 24 Paź 2018 16:03 

niebieski
Gdzie dokładnie "pokazuje sie" ta informacja o dostepnosci Dubai Connect? Przesiadki 10 h, wartosc prawie 1500$, a informacji brak (chyba, że ślepy jestem).
[color=#0000FF]
 Profil Relacje PM off  

Wakacje w Rzymie ☕🍕 Loty piątek-poniedziałek i pobyt w hotelu ze śniadaniami za 1269 PLN 💚🤍❤️ Wakacje w Rzymie ☕🍕 Loty piątek-poniedziałek i pobyt w hotelu ze śniadaniami za 1269 PLN 💚🤍❤️
Tydzień na greckiej wyspie z wyżywieniem za 1829 PLN 🏖️🌊 Tydzień na greckiej wyspie z wyżywieniem za 1829 PLN 🏖️🌊
#102 PostWysłany: 25 Paź 2018 14:55 

niebieski
Sprawdziłem temat, niestety nie jest tak kolorowo z tym Dubai Connect jakby się mogło na pierwszy rzut oka wydawać.

Loty 30h z nocną przesiadką 10h w DXB, wartość 5200 zł, Economy Flex - Dubai Connect niedostępne. Pojawia się dopiero po zmianie na Economy Flex Plus Businness ("ciut" drożej wychodzi :P ).

Szkoda, bo już się trochę napaliłem.
[color=#0000FF]
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 08 Lip 2019 23:52 

niebieski
Drodzy forumowicze, pytanie:

Za dwa tygodnie lecę Emiratami via DXB z 15h przesiadką w nocy. W panelu zarządzania rezerwacją pojawiła mi się opcja "Dubai Connect", wklikałem "prośbę o pokój", przyjęło i prosi mnie o odbiór vouchera (po przylocie, na lotnisku). Lecę w klasie O (Business Saver)

Problem jest taki, że wg. regulaminu ta przesiadka nie podlega programowi Dubai Connect (możliwy jest wcześniejszy lot na lotnisko docelowe z przesiadką 4h).

Waham się mocno, ponieważ nastawiałem się że kupię sobie na cel tej przesiadki jakis tani hotel w Deirze - zależy mi na tym żeby się porządnie wyspać, bo następny dzień wymaga pełni władz umysłowych :) Dubai Connect mnie zaskoczyło. No i teraz tak - jeżeli zaryzykuję i zgłoszę się po ten voucher, po czym odbiję się od regulaminu, to nie będę miał już raczej szansy wziąć jakiegokolwiek normalnego hotelu w normalnej cenie.

Czy jest szansa że to przejdzie?
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 27 Paź 2025 13:51 

Loty: 74
Kilometry: 109 694
niebieski
Andi napisał(a):
Aby sie dowiedziec czy na Wasz lot z przesiadka przysluguje Dubai Connect wystarczy "roboczo" wybrac rezerwacje na stronie emirates i odnalezc swoj lot. Od razu przy lotach pokazuje sie czy przysluguje czy nie. Czasami na 8.15h jest pokazane ze tak, a czasami przy 12h ze nie - pewnie chodzi o wczesniejsze polaczenia. Tak wiec tak to mozna sobie zweryfikowac. Oczywiscie nie biore pod uwage progu 1100$ bo bilety sporo przekraczaja te kwote - chodzi tylko czy kwalifikuje sie ze wzgledu na oczekiwanie czasowe na lotnisku.
Wiec jezeli przy kwocie ponad 1100$ nie przysluguje - to prawdopodobnie jest wczesniejszy lot i kobieta na infolini nic nie jest w stanie zrobic.

Hej forumowicze potrzebna pomoc.
Na ile sposobów nie próbowałem nigdzie nie wyskakuje mi info o przysługującym Dubai Connect na danym odcinku.
Coś się zmieniło? Macie jakieś rady jak to teraz sprawdzić?
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 22 Gru 2025 23:39 

Loty: 10
Kilometry: 28 060
niebieski
Właśnie kupiłem Kul -lhr
Odrazu pojawiła się opcja do dodania free stopover.

Dziś mogłem już wybierać hotele i zapytanie zgłosić.

Ciekawe jak to dalej będzie

Bilet kupowany na ich stronie nie żadne pośredniki
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 28 Gru 2025 01:26 

niebieski
@Idzik gdzie dokładniej pojawiła Ci się ta opcja?
Sprawdzasz przez apkę czy na stronie?

Ja kupiłem bilety z długą przesiadką bez opcji wcześniejszego lotu,
ale nigdzie w panelu rezedwacji nie mam informacji o dubai connect.
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 05 Sty 2026 13:18 

Loty: 10
Kilometry: 28 060
niebieski
scorpion1077 napisał(a):
@Idzik gdzie dokładniej pojawiła Ci się ta opcja?
Sprawdzasz przez apkę czy na stronie?

Ja kupiłem bilety z długą przesiadką bez opcji wcześniejszego lotu,
ale nigdzie w panelu rezedwacji nie mam informacji o dubai connect.

Kurde ja kupiłem etihad ...kupowałem w nocy po.imprezie. przy piwku.
Rano kolega też nie mógł znaleźć. 🫣🫣🫣 No cóż trzeba juz lecieć. Nie ma tematu.

Ps. A z etihadem po wybraniu lotu i stopovera free. Wybór hotelu pojawił się po kilku dniach. Wybrałem z listy ...jakiś przy wodzie z basen. Że 3 dni czekałem na potwierdzenie. Sorki za offtop
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 11 Sty 2026 03:18 

niebieski
To ja dodam tylko od siebie, że nigdzie nie widziałem opcji dubai connect. Nawet zacząłem się zastanawiać, że błędnie założyłem, że loty fly dubai się nie liczą jako wcześniejszy lot i wtopiłem.

Po telefonie na infolinie miła Pani w 3 minuty mi wszystko potwierdziła i zarezerwowała. Co prawda nawet nie dostałem żadnego maila z informacją czy cokolwiek no ale zobaczymy.
Mój pierwszy raz z emirates może tam tak to działa...😅
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 108 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość