Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 02 Sty 2024 18:09 

Loty: 259
Kilometry: 344 651
niebieski
sam nie wiem, bo czekam jak odpiszą — z tego co wiem, regulamin nie przewiduje zwrotu opłaty w przypadku złamania regulaminu...

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#62 PostWysłany: 02 Sty 2024 20:46 

HON fly4free
Wyślij im swoje BP na wszystkie loty, które rejestrowałeś i cię szybko odblokują.
Nie masz? No to chyba nie powinieneś mieć do nikogo pretensji ani tym bardziej oczekiwać zwrotu opłaty za abo.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#63 PostWysłany: 02 Sty 2024 21:20 
Awatar użytkownika

Loty: 716
Kilometry: 986 186
platynowy
A w ogóle sprawdziłeś czy nie możesz rejestrować się na loty?

Ja dostałem bana, a wszystko dziala
 Profil Relacje PM off
heide_berg lubi ten post.

#64 PostWysłany: 02 Sty 2024 22:45 

niebieski
@pabien a można wiedzieć, za co go dostałeś? Jeśli nie na forum to możesz na priv :) nie sprawdzałem, bo najbliższy lot mam końcem marca 2024;

#65 PostWysłany: 03 Sty 2024 11:03 
Awatar użytkownika

platynowy
Nie wiem, pewnego dnia przyszedl taki mail. A poniewaz po zmianach zasad serwis stal sie w znacznej mierze bezużyteczny nie przejąłem się tym specjalnie. Teraz sprawdziłem i zdaje się działać
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 03 Sty 2024 12:25 

niebieski
To u mnie nie działa po próbie zalogowania się następuje automatyczne wylogowanie się;

#67 PostWysłany: 21 Lut 2024 00:08 
Awatar użytkownika

Loty: 185
Kilometry: 439 459
dziala bardzo dobrze, dodalem lot 6h przed odlotem i dostarczyli vouchery (lounge keys) z 6M waznoscia ... co ciekawe infant otrzymal wlasny lounge key jako travel companion ;)

Polecam
 Profil Relacje PM off
SPLDER lubi ten post.

#68 PostWysłany: 21 Lut 2024 00:15 
Awatar użytkownika

platynowy
Jeśli ktoś już to nieszczęście ma, niech pamięta, że to subskrypcja. Teraz kiedy wprowadzili te wszystkie głupie plany można się zdałngrejdować do bezpłatnego i wtedy nie powinno być problemów z ewentualną próbą pobrania opłaty za kolejny rok
 Profil Relacje PM off
flus lubi ten post.

#69 PostWysłany: 21 Lut 2024 14:23 

Nie wiem co o tym myśleć. Lot był opóźniony niby 40 minut. Bordering się zaczął 55 min po czasie .Samolot odleciał godzinę i 20 minut po czasie. Żadne vouchery nie przyszły. Opóźnienie ostateczne widoczne na Flightradar24. Nie wiem jak o i to liczą tym bardzie że niektórzy pisali o vocherach już po 50 min opóźnienia.
 PM off  

#70 PostWysłany: 21 Lut 2024 14:25 
Awatar użytkownika

platynowy
Kluczem jest serwis wykorzystywany do kalkulacji opóźnień. Ten sam, którego używa google
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 21 Lut 2024 17:35 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
Hej aktualnie najniższa cena $39.50 ?
Kod z pierwszego postu chyba już nie działa?

dzieki
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 21 Lut 2024 18:12 

platynowy
@suszek przez ten link jest za $29, ale nie wiem czy płatność przejdzie bo już niby po czasie
https://hellovacay.samcart.com/products/hellovacay-yearly-membership-special
 Profil Relacje PM off
suszek lubi ten post.

#73 PostWysłany: 21 Lut 2024 18:48 

srebrny
Jeśli to kosztuje teraz prawie 40 USD, to już chyba lepiej zainteresować się kartą Pekao z żubrem w pakiecie złotym.
Warunki Mastercard Flight Delay Pass takie same jak tu (60 min opóźnienia, posiadacz + do 4 gości), a dostawca zdecydowanie pewniejszy niż ta firemka.

W najgorszym wypadku będzie kosztować 228 zł rocznie (jeśli w żadnym miesiącu nie wyda się ponad 2000 zł), a przy okazji jakieś tam drobne benefity jeszcze przyniesie, jak ubezpieczenie podróżne, zbieranie mil czy zwroty za transakcje internetowe.
 Profil Relacje PM off
suszek lubi ten post.

#74 PostWysłany: 21 Lut 2024 19:41 

złoty
marwok napisał(a):
dziala bardzo dobrze, dodalem lot 6h przed odlotem i dostarczyli vouchery (lounge keys) z 6M waznoscia

Jednak według regulaminu powinny mieć ważność 24h i takie też dostawałem ja, więc tylko dopowiadam, żeby inne osoby nie nastawiały się na półroczną ważność.

sranda napisał(a):
Warunki Mastercard Flight Delay Pass takie same jak tu (60 min opóźnienia, posiadacz + do 4 gości), a dostawca zdecydowanie pewniejszy niż ta firemka.

Skoro wszystkim "ta firemka" wystawia vouchery, to nie wiem dlaczego miałby to nie być pewny dostawca. I nie chce mi się wchodzić w szczegóły, ale jeśli tylko w jednej podróży za 29 dolarów skorzystałem z trzech saloników dla dwóch osób, to raczej nie narzekam na opłacalność i samą firmę. A subskrypcja zostaje na jeszcze 11 miesięcy.

pabien napisał(a):
Jeśli ktoś już to nieszczęście ma [...]

Gdy w czasie przesiadki na BOM popijałem w sensownych warunkach piwo, zamiast siedzieć pod bramką, to raczej szczęśliwy byłem, że to wykupiłem przed wyjazdem, więc absolutnie się tutaj nie zgadzam. Ale rzeczywiście dzięki za przypomnienie, żeby wyłączyć subskrypcję ;)
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 21 Lut 2024 20:01 

srebrny
Nvjc napisał(a):
Skoro wszystkim "ta firemka" wystawia vouchery, to nie wiem dlaczego miałby to nie być pewny dostawca. I nie chce mi się wchodzić w szczegóły, ale jeśli tylko w jednej podróży za 29 dolarów skorzystałem z trzech saloników dla dwóch osób, to raczej nie narzekam na opłacalność i samą firmę. A subskrypcja zostaje na jeszcze 11 miesięcy.

Oczywiście vouchery wystawia, jednak w porównaniu do Mastercarda ten startup to mikrusik.
Cieszę się, że skorzystałeś i być może jeszcze skorzystasz, gwoli przypomnienia - dużo ludzi zdążyło tez skorzystac z OLT, a co było później to wszyscy wiemy. ;)
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#76 PostWysłany: 21 Lut 2024 20:04 
Awatar użytkownika

platynowy
Ja tylko dodam, że dziękuje się w inny sposób
 Profil Relacje PM off
sranda lubi ten post.

#77 PostWysłany: 21 Lut 2024 20:24 

złoty
sranda napisał(a):
Oczywiście vouchery wystawia, jednak w porównaniu do Mastercarda ten startup to mikrusik.
Cieszę się, że skorzystałeś i być może jeszcze skorzystasz, gwoli przypomnienia - dużo ludzi zdążyło tez skorzystac z OLT, a co było później to wszyscy wiemy. ;)

Ale mówimy o zainwestowaniu 29 dolarów, najczęściej zaraz przed jakąś podróżą, w trakcie której już może skorzystamy, więc to nie jest ogromne ryzyko ;) Z tego co kojarzę to do Mastercard FDP jednak trzeba mieć konto w konkretnym banku, chyba że się mylę, więc w tej cenie moim zdaniem to jest bardzo sensowna alternatywa. Nie dla każdego, wiem że warunki są gorsze, niż były, ale też napisałem to, bo te ostatnie wpisy w większości negatywne, a warto, żeby inni wiedzieli, że przy konkretnych potrzebach da się z tego cały czas sensownie skorzystać i być zadowolonym.
 Profil Relacje PM off
suszek lubi ten post.

#78 PostWysłany: 11 Kwi 2024 14:12 
Awatar użytkownika

Loty: 245
Kilometry: 518 982
platynowy
wyglada na to ze szybko zwineli interes :) nie można już rejestrować lotów, za które w przypadku opoznienia otrzymywalo sie voucher do lounge

https://hellovacay.com/vacaydelay-is-now-hellolounge/
 Profil Relacje PM off
jandzon lubi ten post.

#79 PostWysłany: 11 Kwi 2024 14:44 

HON fly4free
Myślę, że jeśli ktoś zakupił ten serwis mniej niż 180 dni temu i zapłacił przez PayPal, może złożyć reklamację. Powyżej 180 dni jest to trochę problematyczne (PayPal nie pomoże)... może chargeback.
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 11 Kwi 2024 15:00 

złoty
Wprowadzenie oferty lifetime było już sygnałem ostrzegawczym
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości