Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 12 Wrz 2023 16:07 

Loty: 90
Kilometry: 118 474
Airhelp plus przykładowo - karty pokładowe ważne 4 miesiące od chwili wystawienia, ważne w całej sieci lounge key, plus inne benefity w pakiecie. Subskrypcja jednoosobowa, ale coś za coś.
Nie wiem jak działa, dopiero zacząłem testować; niemniej jednak na papierze wygląda to bardzo okej.
2 ludzi lubi ten post.

Azja w dobrej cenie 🔥 Loty z 3 polskich miast do Hongkongu od 2019 PLN✈️ 🇭🇰 Azja w dobrej cenie 🔥 Loty z 3 polskich miast do Hongkongu od 2019 PLN✈️ 🇭🇰
Urlop nad Atlantykiem 😎 Loty do Agadiru i 4* hotel z widokiem na ocean za 787 PLN 🌊 Urlop nad Atlantykiem 😎 Loty do Agadiru i 4* hotel z widokiem na ocean za 787 PLN 🌊
#22 PostWysłany: 12 Wrz 2023 16:11 

Kupione, zobaczymy jak działa.

Na ile najpóźniej można rejestrowac lot? Ciekawe co z patentem nierejestrowania swojego lotu, tylko po pojawieniu sie na lotnisku, zarejestrowanie lotu opóźnionego z tablicy :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#23 PostWysłany: 12 Wrz 2023 16:14 

platynowy
Przeczytaj T&C.

Ostatnio edytowany przez Kothson 12 Wrz 2023 22:43, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 12 Wrz 2023 16:18 

HON fly4free
puniek8 napisał(a):
Ciekawe co z patentem nierejestrowania swojego lotu, tylko po pojawieniu sie na lotnisku, zarejestrowanie lotu opóźnionego
I co i z tego? Kartę pokładową na ten opóźniony lot też wygenerujesz na lotnisku?
 Profil Relacje PM off
karpik lubi ten post.

#25 PostWysłany: 12 Wrz 2023 16:45 

platynowy
-- 12 Wrz 2023 16:20 --

puniek8 napisał(a):
Kupione, zobaczymy jak działa.

Na ile najpóźniej można rejestrowac lot?

Zgodnie z FAQ nie później niż do planowej godziny odlotu.

Na voucherze jest też podana nazwa lotniska, na którym wejście obowiązuje. Nie wiem, co pod zeskanowanym kodem QR widzi salonik, ale jeśli dostarczają mu info o porcie lotniczym z którego jest wylot, to równie dobrze mogą i dostarczyć numer lotu. A wtedy tak jak wspomniał @man4business bez BP nie potańczymy ;)

-- 12 Wrz 2023 16:45 --

Piatek napisał(a):
rllDNL napisał(a):
Pytanie co się stanie jeśli zarejestrujemy na stronie kilka lotów w okolicach czasu naszego zwiększając prawdopodobieństwo, że któryś się spóźni?

Próbowałem tak robic, to nie dało się dodać żadnego innego lotu oprócz tego, co miałem już dodany

@piatek, A z ciekawości: jak próbowałeś to robić nie mając wykupionej subskrypcji? Bo chyba nie wykupiłeś, wiedząc, że współpracują przecież z tym fatalnym Lounge Key, jak już zauważyłeś wcześniej? Wyczuwam lekkie trollowanie, ale póki co z kiepskim skutkiem. ;)

Oczywiście nie upieram się, że to promocja życia, ale nadal uważam, że dla niektórych godna rozważenia. Jeśli jestem w błędzie, to oczywiście jestem otwarta na argumenty z innej perspektywy, byle nie wprowadzały mnie (i innych) w błąd i były choć minimalnie merytorycznie poprawne.

Ostatnio edytowany przez karpik 13 Wrz 2023 00:37, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off
rllDNL lubi ten post.

#26 PostWysłany: 12 Wrz 2023 17:02 

man4business napisał(a):
puniek8 napisał(a):
Ciekawe co z patentem nierejestrowania swojego lotu, tylko po pojawieniu sie na lotnisku, zarejestrowanie lotu opóźnionego
I co i z tego? Kartę pokładową na ten opóźniony lot też wygenerujesz na lotnisku?

Z tego co rozumiem, karty pokladowej nie trzeba okazywac. Po zarejestrowaniu lotu, automatycznie przychodzą vouchery.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 12 Wrz 2023 17:04 

HON fly4free
Skąd takie rozumienie, że "karty pokładowej nie trzeba pokazywać"??
 Profil Relacje PM off
marcino123 lubi ten post.

#28 PostWysłany: 12 Wrz 2023 17:09 

Tak zrozumiałem post #15
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 12 Wrz 2023 17:11 

HON fly4free
Według mnie w poście #15 nie ma ani słowa na temat technicznego aspektu wchodzenia do saloniku (potrzebna BP i voucher), tylko na temat tego, że sam voucher przychodzi z automatu, jak tylko system dostanie informację, że jest opóźnienie. Kiedyś miałem Revolut Metal z taką usługą i dokładnie tak to działało. BP oraz klucz / voucher były dwoma składnikami koniecznymi do wejścia do saloniku.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 12 Wrz 2023 17:12 

platynowy
puniek8 napisał(a):
Tak zrozumiałem post #15

@puniek8 karty pokładowej nie trzeba pokazywać VacayDelay, natomiast trzeba zawsze pracownikowi saloniku przy wejściu, niezależnie od tego z jakiego tytułu mamy wejściówki.

Ostatnio edytowany przez karpik, 12 Wrz 2023 22:45, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
puniek8 lubi ten post.

#31 PostWysłany: 12 Wrz 2023 17:15 

Czy na voucherze jest informacja z jakiego powodu został przyznany lub jakiego numeru lotu dotyczy?
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 12 Wrz 2023 17:42 

platynowy
nie i nie.

Jest natomiast informacja na jakim lotnisku obowiązuje, której zazwyczaj na voucherach LoungeKey nie ma (chyba - niech mnie ktoś poprawi, jeśli jest inaczej), wiec moim zdaniem nie można wykluczyć, że info o detalach lotu też jest widoczne u pracownika saloniku po zeskanowaniu kodu.

Dobrze zadziała jedynie w przypadku opóźnionego lotu, którym rzeczywiście zgłoszona osoba chce lecieć.

Ostatnio edytowany przez karpik, 13 Wrz 2023 00:40, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
puniek8 uważa post za pomocny.

#33 PostWysłany: 12 Wrz 2023 19:34 
Awatar użytkownika

srebrny
man4business napisał(a):
Skąd takie rozumienie, że "karty pokładowej nie trzeba pokazywać"??

@man4business
Jeżeli Salonik nie ma info ze wejście jest za opóźniony lot, a raczej nie ma, bo do czego byłoby mu to potrzebne (to weryfikuje VD). To wchodzisz na swój BP.
 Profil Relacje PM off
katka256 lubi ten post.
katka256 uważa post za pomocny.

#34 PostWysłany: 12 Wrz 2023 19:56 

HON fly4free
Nie rozumiem? Tak jak napisano, BP i odpowiedni voucher / kod. Sam kod jest do niczego.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 12 Wrz 2023 20:07 
Awatar użytkownika

srebrny
@man4business
Jeżeli na kodzie QR od VD jest tylko info dotyczące lotniska, to wystarczy mój BP z tego lotniska...
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 29 Wrz 2023 08:46 

Czy komus z Was udalo sie doczytac czy nie jest to przypadkiem subskrybcja odnawialna ?
Zeby nie bylo tak, ze czlowiek o tym zapomni a za rok obciaza karte 99$.
Pytam bo chcialem zaplacic jednorazowym revolutem i pojawil sie komunikat, ze "jednorazowej karty wirtualnej nie mozna uzywac do dokonywania platnosci cyklicznych".

#37 PostWysłany: 29 Wrz 2023 09:56 

Wygląda na to, że to subskrypcja.
2.3.4. CancellationYou can cancel your membership at any time, and you will continue to have access to your membership benefits through the end of your billing period. To cancel, go to your account page on our website and follow the instructions. If you cancel your membership, your account will automatically close at the end of your current billing period.
Do tego nie widzę nigdzie opcji przez stronę jej anulowania.

Kupiłem ten wynalazek, ale zamiast 4 osób można dodać tylko dwie. Jak to się ma do zapewnień, że vouchery dla 4 osób.
 PM off
luuk lubi ten post.

#38 PostWysłany: 29 Wrz 2023 10:49 

Anonymous napisał(a):
Wygląda na to, że to subskrypcja.
2.3.4. CancellationYou can cancel your membership at any time, and you will continue to have access to your membership benefits through the end of your billing period. To cancel, go to your account page on our website and follow the instructions. If you cancel your membership, your account will automatically close at the end of your current billing period.
Do tego nie widzę nigdzie opcji przez stronę jej anulowania.

Kupiłem ten wynalazek, ale zamiast 4 osób można dodać tylko dwie. Jak to się ma do zapewnień, że vouchery dla 4 osób.

Kupilem przed chwila i bez problemu moge dodac 4 osoby klikajac w "+" przy dodatkowych pasazerach.

#39 PostWysłany: 29 Wrz 2023 11:11 

wersja za 29 czy 99 $?
 PM off  

#40 PostWysłany: 29 Wrz 2023 11:13 

za 29$

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości