Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Sie 2015 21:47 

niebieski
Witam
Jak w temacie Strona Triprebel.com zna ktoś lub korzystał z tego pośrednika? Są wiarygodni? Mają interesujące mnie oferty hoteli ale nic o nich nie wiem. W googlach też za dużo o nich nie znalazłem.
 Profil Relacje PM off  

Szarm el-Szejk z aquaparkiem i strefą spa 💦🌴 Tydzień z all inclusive w 4* hotelu za 2719 PLN Szarm el-Szejk z aquaparkiem i strefą spa 💦🌴 Tydzień z all inclusive w 4* hotelu za 2719 PLN
Ryga okołoweekendowo za 511 PLN 😍🏰 Wakacyjny city break (loty + hotel ze śniadaniami) ✈️☕ Ryga okołoweekendowo za 511 PLN 😍🏰 Wakacyjny city break (loty + hotel ze śniadaniami) ✈️☕
#2 PostWysłany: 03 Sie 2015 21:57 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 11 288
niebieski
Działają od 2013, mają siedzibę w Hamburgu. http://www.gruenderszene.de/allgemein/c ... tup-helden

Tutaj http://www.bild.de/partner/reise/advert ... .bild.html co nieco o akcji promocyjnej, której kod zamieściłem w odpowiednim dziale.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Sie 2015 07:28 

Loty: 291
Kilometry: 605 498
Zrobiłem rezerwacje na najbliższy czwartek jak będzie OK to napiszę. W przypadku mojej rezerwacji Korzystają z expedi

#4 PostWysłany: 04 Sie 2015 08:08 

niebieski
Czy u nich się płaci z góry, czy można płacić w hotelu?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Sie 2015 08:14 

Loty: 291
Kilometry: 605 498
Zdzislaw422 napisał(a):
Czy u nich się płaci z góry, czy można płacić w hotelu?

Przy mojej rezerwacji trzeba było zapłacić z góry. Znalazłem w necie opinie powinno być OK.

#6 PostWysłany: 05 Sie 2015 15:29 

Loty: 10
Kilometry: 5 872
Cytuj:
I am sorry to inform you that your recent booking had to be canceled on our end. During your booking you have applied a discount code (BILD20) that was exclusively designated for one specific partner-website. It seems that this code was leaked and distributed via the internet through various blogs and website. Since the specific term of service attached to this discount code was not met with your booking, we had to cancel your booking.

Unfortunately, this procedure was the only way to comply with the restrictions of the campaign mentioned above. I apologise that these restrictions were not clear to you in the first place and also for any inconvenience caused. A full refund has been issued to your credit card.

In case you wish to repeat your booking (without using the discount code) it would be great if you visit our website again.

Thank you for your understanding!

Także lipa z kodem. Ktoś rezerwował i też dostał anulacje?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości