Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Mar 2018 19:24 

Loty: 33
Kilometry: 84 201
niebieski
Ktos moze cos doradzi jak w temacie?
 Relacje PM off  

#2 PostWysłany: 06 Mar 2018 19:42 

HON fly4free
Jeśli się nic nie zmieniło, to San Agustin do Tagaytay jedzie z dworca EDSA w Pasay City. Można go też łapać po drodze, nam go zatrzymał ochroniarz z hotelu przy Aurora Boulevard. Droga trwa 3h (+/- korki) i kosztuje w granicach 100PHP z AC. Najlepiej wziąć spanie w Pasay (taxi z lotniska max 100PHP, 10-20 min) i jechać tam z samego rana. Nie wiem czy się da (i jest sens) robić to w jeden dzień, ale z dobrym planem powinno się udać. Jeśli się wybierasz na Taal, to wpisz tą frazę w wyszukiwarce i znajdziesz moją relację, z której dowiesz się więcej na ten temat.
 Relacje PM off
Arekkk lubi ten post.
Arekkk uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 05 Gru 2018 23:22 

Loty: 113
Kilometry: 218 622
Odświeże temat bo ostatnio udaliśmy się do Taal z Manilii, a sami nie znaleźliśmy informacji na forum. Z lotniska pojechaliśmy lokalnym autobusem za jakieś 20 peso od osoby na dworzec autobusowy do Pasay. Z Pasay co jakieś 10 minut odjeżdża autobus, który jedzie do Tagaytay i kosztował chyba 156 peso za dwie osoby i jechał 3godziny (jedną stronę były większe korki, ale w obie strony czasowo wyszło na to samo).
 Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Lut 2023 20:26 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie ma ktoś może jakiegoś namiaru na kierowcę/taxi, który zrobiłby kurs z lotniska w Manili na Taal i z powrotem?
Wiem, że można autobusem, wiem że można próbować grabem czy tam dogadywać się po przylocie ale ze względu na ograniczenia czasowe pdzydałoby się coś pewnego i sprawnego...
 Relacje PM off  

[ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości