Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: transfer CDG - ORY
#1 PostWysłany: 02 Lut 2012 23:25 

Mam takie pytanko ponieważ szukam lotu na trasie WAW - LON i CDG - WAW i znalazłem w miarę interesujące mnie połączenie w dobrej cenie. Problem polega na tym, że samolot WAW - LCY via CDG/ORY ma następująca trase:

WAW - CDG 12:40-15:05
ORY - LCY 18:25-18:50

wychodzi na 3h20min na przesiadkę z jednego lotniska na drugie, zastanawiam się czy to realne w ogóle? I czy w takim przypadku gdybym spóźnił się na ten lot bo bym nie zdążył dojechać to przysługują mi dalej wszystkie moje prawa (tj. darmowe przebukowanie biletu, nocleg itd)?
Jak patrzyłem to między 2 lotniskami jeździ bezpośrednio pociąg ale nie mogę dojść jaki jest czas przejazdu.

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
 Temat postu: Re: transfer CDG - ORY
#2 PostWysłany: 02 Lut 2012 23:31 

platynowy
Jest bezpośredni autobus. Kosztuje kilkanaście euro. Jak się leci Air France np. na Karaiby z Orly a dolatuje na CDG, to ten autobus jest za free (odbiera się voucher po przylocie).

Nie wiem jak z przesiadką europejską, musiałbyś dopytać na infolinii AF.

#3 PostWysłany: 10 Lut 2012 11:43 

Loty: 40
Kilometry: 90 315
Ja przylatywałem o 15.10 na CDG a o 17.30 miałem odlot z ORY , udało się ale nikomu nie polecam bo tyle stresu co się najadłem to nie warto było... 3 godziny powinny starczyć raczej, najlepiej autobusem bo jedzie bezpośrednio koszt 19EUR - http://videocdn.airfrance.com/cars-airf ... ex_en.html
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Lut 2012 11:46 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
l33ch86 napisał(a):
Ja przylatywałem o 15.10 na CDG a o 17.30 miałem odlot z ORY , udało się ale nikomu nie polecam bo tyle stresu co się najadłem to nie warto było... 3 godziny powinny starczyć raczej, najlepiej autobusem bo jedzie bezpośrednio koszt 19EUR - http://videocdn.airfrance.com/cars-airf ... ex_en.html

OMG to do księgi rekordów Guinessa :).

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości