Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Toruń
#1 PostWysłany: 22 Cze 2011 21:11 

Loty: 88
Kilometry: 221 788
niebieski
Mogę polecić w Toruniu nocleg w Schronisku Młodzieżowym na ul. Św. Józefa 26. http://www.ssm.zsmeie.torun.pl/ Cena 20 zł od osoby, pokoje 4 osobowe, raczej na siłę nie upychają po 4 osoby, bo było jeszcze kilku gości podczas naszego pobytu i nikogo nam nie dodali, mieliśmy 4 osobowy dla 2 osób, toalety wspólne. Do rynku, ok. 2,5 km, czyli jakieś 25 minut na pieszo.
 Profil Relacje PM off  

Lato w Turcji z all inclusive 🌊☀️ 4* hotel Grand Viking za 2529 PLN Lato w Turcji z all inclusive 🌊☀️ 4* hotel Grand Viking za 2529 PLN
Przygoda czeka! 🐪🛕 Kair, Sri Lanka i Malediwy w jednej podróży za 2879 PLN 🍹⛵ Przygoda czeka! 🐪🛕 Kair, Sri Lanka i Malediwy w jednej podróży za 2879 PLN 🍹⛵
 Temat postu: Re: Toruń
#2 PostWysłany: 09 Sty 2012 15:29 

niebieski
Ja polecam http://www.greenhostel.eu/. Lokalizacja w ścisłym centrum, a warunki jak w hotelu 3 gwiazdkowym. Cena 40-60 zł za dobe.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Kwi 2015 21:22 

niebieski
Wiele osób ostatnimi czasy kupiło nocleg w hotelu Mercure, więc postanowiłem napisać kilka słów (niestety zdjęć nie zrobiłem :( )

Po pierwsze, hotel jest znakomicie położony. Dosłownie 5 minut pieszo do starówki. Moim zdaniem to jest jego największa zaleta.
Jeśli chodzi o sam obiekt, to kojarzy się z blokiem - brzydka bryłą. Pierwsze co nas uderzyło po wejściu do hotelu, to nieprzyjemny zapach w recepcji. Na szczęście człowiek szybko się przyzwyczaja ;) Poza tym recepcja jest w porządku - zresztą co to za różnica, skoro w recepcji praktycznie się nie przebywa. Od razu wspomnę o obsłudze - przemiła Pani recepcjonistka nas obsługiwała ! (młoda blondynka). Zakwaterowała nas już o godzinie 11, bo mieli wolny i posprzątany pokój, mimo, że prosiliśmy jedynie o możliwość pozostawienia bagażu.

Jeśli chodzi o sam pokój, to nie mam nic do zarzucenia poza głośno chodzącą klimatyzacją. Umeblowanie nie jest najnowsze, natomiast nam to nie przeszkadzało. Telewizor pamięta zamierzchłe czasy, ale kto by oglądał telewizję skoro starówka taka piękna ?:) Uderzyłą nas czystość. W łazience nie było śladów grzyba, żadnych zacieków - po prostu tak, jak powinno być. W pokoju czeka zestaw kosmetyków hotelowych (żel pod prysznic i szampon), zestaw kaw i herbat oraz woda mineralna. Jest też malutki czajnik, a w łazience suszarka. Łóżko bardzo wygodne :)

Zdecydowanie polecam! Może nie w cenie regularnej, ale w promocyjnej jak najbardziej.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
myca007 uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 20 Kwi 2015 21:27 

Zwłaszcza dla zmotoryzowanych jadących od strony Włocławka polecam motel Tower:
http://www.moteltower.pl/
Złotych klamek nie ma ale jest czysto i spacerkiem przez most nad Bulwar.
 PM off  

Temat postu: Re: hotel Toruń
#5 PostWysłany: 25 Sty 2016 20:21 

W Toruniu byłam w ubiegłym roku i nocowałam wtedy w Hotelu Kopernik http://www.hotelewam.pl/634-hotel-kopernik-torun.html ponieważ zależało mi na tym, aby hotel był w centrum. Hotel Kopernik jest zlokalizowany 5 min spacerkiem od Starego Miasta, niedaleko też do promenady nad Wisłą. Pokoje bardzo klasyczne z łazienką oraz z bezpłatnym WiFi oraz telewizorem z płaskim ekranem i dostępem do kanałów kablowych. Bardzo miłe miejsce i dobra baza wypadowa na zwiedzanie miasta.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Odp: Toruń
#6 PostWysłany: 25 Sty 2016 23:15 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Ja wspomnę o Ibisie. Za 39zł to bardzo dobra opcja :-) Niektórzy narzekają na prysznic,że są oddzielnie i umywalka jest w pokoju. Bardzo dobra lokalizacja tego miejsca :-) Hotel bardzo blisko Wisły,do starówki w kilka minutsię dostaniemy. Wifi, tv z dostępem do kanałów kablowych (pakiet Canal+). W pakiecie dwa plastikowe kubeczki,mydełko,dwa ręczniki,ale nie ma zelów do mycia,które trzeba wykupić :-P I duzym plusem jest,że doba trwa od 12 do 12 :-)

Wiem,że można mieszkać w akademikach na ulicy Mickiewicza. Tylko nie znam ceny,bo zawsze spałem u dziewczyny w pokoju,a to jest tańsza opcja. W wakacje można tam się wybrać całą wycieczką i będą miejsca,natomiast w czasie roku akademickiego pokoi jest mniej. Ale są dostępne :-)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Sty 2016 02:04 

niebieski
Potwierdzam to co wyżej, właśnie jestem po nocce w Ibisie i jeśli ktoś za 19,5 zł od osoby oczekuje czegokolwiek więcej, to powinien się stuknąć ;) Lokalizacja świetna, w sobotę około południa pod samym oknem swojego pokoju ze spokojem znalazłem miejsce parkingowe, chociaż wcześniej nie dało się znaleźć żadnego miejsca w samym centrum, a spacerem w kilka minut jest się na Rynku i przy wszystkich możliwych atrakcjach. Wystrój taki jak w innych miastach, czyli prysznic w szafie, toaleta osobno i umywalka poza jednym i drugim ;)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 30 Maj 2018 17:23 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
niebieski
Podbijam temat, bo qrcze mam mało czasu, do dziś wieczór a muszę wyjść.
Muszę szybko klepnąć hotel ale zależy mi na jakiejś perełce hotelarskiej, typu zamek, pałac, podziemia, młyn, chata, wieża ze szkieletem księżniczki, pracownia Pana Mikołaja :). Coś nietypowego, fajnego, extra. Jadą 2 osoby dorosłe. Termin 01-02 czerwca. Budżet, może być coś droższego.
Pomożecie?

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 31 Maj 2018 08:49 

Może nocleg w Forcie IV: https://www.fort.torun.pl/92/apartament-oficerski
 Profil Relacje PM off
eskie lubi ten post.
eskie uważa post za pomocny.

#10 PostWysłany: 31 Maj 2018 09:13 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
niebieski
O takie coś mi właśnie chodziło.
Dziękuję @MarBlo :)

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość