Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Cze 2015 00:15 

Dokąd
  • Tajwan, docelowo TPE

Data wylotu
  • 05.09.2015

Data powrotu
  • 31.01.2016

Długość pobytu
  • 5 miesięcy

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 2918,- przez Kanton- na pewno da się taniej, tylko jak? (kayak, skyscanner, momondo)

Dodatkowe informacje
  • Drodzy forumowicze!
    Wybieramy się na pół roku na wymianę i szukamy jak najtańszego lotu, żeby zaoszczędzić kasę na podróże w Azji.
    Na uczelni muszę się pojawić 7.09 i być na niej do 31.01.
    Szukałam opcji przez Hongkong, Kuala Lumpur, Wietnam ale nawet jeśli wychodzi mi minimalnie taniej to tylko dlatego, że część podróży odbywa się liniami budżetowymi, ale my niestety musimy mieć rejestrowany bagaż.
    Jestem gotowa na przesiadki, wielogodzinne przerwy - wszystko tylko żeby wyszło jak najtaniej! :)
    Proszę o pomoc, wskazówki bo nie mogę spać po nocach przez ten bilet i chciałabym mieć już to z głowy.
    Pozdrawiam
    Ola
 Profil Relacje PM off  

Wakacje nad jeziorem Maggiore ☀️ Loty, noclegi ze śniadaniami i auto za 1176 PLN 🇮🇹 Wakacje nad jeziorem Maggiore ☀️ Loty, noclegi ze śniadaniami i auto za 1176 PLN 🇮🇹
Tajlandia w sezonie za 3157 PLN 🛺 Phuket, Chiang Mai i Bangkok w jednej podróży z Warszawy 🌺 Tajlandia w sezonie za 3157 PLN 🛺 Phuket, Chiang Mai i Bangkok w jednej podróży z Warszawy 🌺
#2 PostWysłany: 24 Cze 2015 00:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak na szybko, to co sama pewnie znalazłaś tylko ciut taniej ~ 2700PLN przy dzisiejszym kursie.

Załącznik:
Tajwan.jpg
Tajwan.jpg [ 94.06 KiB | Obejrzany 508 razy ]

I jeszcze ewentualnie Praga za około 2400PLN - i jakoś PolskimBusem się dokulacie ;)

Załącznik:
Taiwan 2.jpg
Taiwan 2.jpg [ 83.12 KiB | Obejrzany 506 razy ]
2 ludzi uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 24 Cze 2015 00:51 

Dzięki! Ciekawa opcja z tą Pragą- PB kosztuje 70-100zł w jedną stronę więc suma summarum wyjdzie troszkę taniej.
Mam kolejne pytanie:
Jakie konto walutowe polecacie? ( chociaż jeszcze sprawdzę czy nie było takiego wątku)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Cze 2015 02:20 

Loty: 43
Kilometry: 82 989
niebieski
Alior Kantor, był :)

#5 PostWysłany: 24 Cze 2015 20:22 

Loty: 183
Kilometry: 340 201
niebieski
Troszkę inna opcja:
Warszawa - Bangkok - Warszawa 1764 zł
Chiang Mai - Taipei - 602 zł z bagażem = 2368 zł Fly V Air - moja zdecydowanie ulubiona tania linia lotnicza :)
Drożej wyjdzie z Bangkokiem, ale zakładam, że tniemy koszta jak najbardziej. Do Chiang Mai polecam na stopa, nawet z walizką, trasa jest banalnie prosta, albo pociągami, które na krótkich dystansach kosztują 2-3zł/100 km :D
Biletów na luty jeszcze nie ma, ale Fly V Air ma stałe ceny, nawet na kilka dni przed wylotem, więc kupisz bilet później. Czasami mają promocję (ogłaszają na fb), więc nie trzeba się spieszyć z zakupem biletu.

PS zazdroszcze:)

Załączniki:
Taipei.jpg
Taipei.jpg [ 183.33 KiB | Obejrzany 402 razy ]
taipei2.jpg
taipei2.jpg [ 254.71 KiB | Obejrzany 403 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: halczyn oraz 2 gości