Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Mar 2016 13:45 

Cześć,
Lecimy z naszym trzyletnim synem na przełomie października i listopada do Tajlandii (łącznie 18 dni)- lecimy do Phuket a wracamy z Bangkoku (akurat taki lot był najtańszy).
Postanowiliśmy, że pierwsze 4 noce spędzimy na Phuket (znaleźliśmy na TA fajne, niedrogie pokoje, blisko plaży, daleko od imprez - tam akurat minie nam jetlag)
Wiemy, że na 4-5 ostatnich dni lecimy do Bangkoku (pokręcimy się po mieście, wyskoczymy do Ayutthaya).
Nie do końca wiemy, co zrobić w tzw. międzyczasie - podpowiedzielibyście nam coś fajnego?
Zastanawiamy się, np czy:
- nie pojechać na jakąś wyspę niedaleko Phuket i lenić na plaży - boimy się, że będzie nuda i tłum ludzi
- polecieć wcześniej do Bangkoku i pokręcić się po tamtej części wybrzeża / wyspach - pytanie czy warto?
- myśleliśmy, żeby polecieć do Chiang May (ale potem znowu trzeba dostać się stamtąd do stolicy i nie wiemy, czy warto ciągać tak malucha)
- uderzyć na Krabi i stamtąd polecić do Bangkoku

A może coś całkowicie innego?

Będziemy wdzięczni za każdą wskazówkę, a jak wrócimy chętnie podpowiemy kolejnym rodzinom:)
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w sercu Alicante 😍🏖️ Loty + hotel w centrum za 789 PLN ✈️ Przedłużony weekend w sercu Alicante 😍🏖️ Loty + hotel w centrum za 789 PLN ✈️
🚨Tajlandia w cenie Bałtyku🚨 Wycieczka na Phuket za 2780 PLN 🤯 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel 🌴😎 🚨Tajlandia w cenie Bałtyku🚨 Wycieczka na Phuket za 2780 PLN 🤯 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel 🌴😎
#2 PostWysłany: 09 Mar 2016 13:56 
Awatar użytkownika

Loty: 218
Kilometry: 476 321
srebrny
Tyle co wróciłem z Tajlandii z 3 latką, 4 latką i 6 latką. Na dniach relacja będzie gotowa, mam nadzieję, że Ci to jakoś pomoże.

Pierwsze raz w Afryce: https://www.fly4free.pl/forum/a-na-koniec-ktos-ci-powie-ze-nic-z-tej-afryki-nie-widziales,213,175117
Pojechaliśmy z nastolatkami w kilkumiesięczną podróż dookoła świata: W sto dni dookoła świata
 Profil Relacje PM off
KasiaGda lubi ten post.

#3 PostWysłany: 09 Mar 2016 14:08 

Super! Jak skończysz, dałbyś radę wrzucić link do wątku?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Mar 2016 14:34 

My byliśmy z 3.5 letnim synkiem w grudniu, jutro spróbuję wrzucić relację :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Kwi 2016 23:06 

oooo wkleicie linki? ja co prawda myślę o podróży z niespełna 2 latkiem ale baaardzo chętnie poczytam!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość