Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Lip 2015 12:32 

Witam.
Jesteśmy małżeństwem w wieku 60 lat Wraz z moim mężem szukam towarzyszy podróży na wyjazd do Tajlandii /wypoczynek , zwiedzanie/ . Nie mamy jeszcze biletów.Termin do ustalenia. Plan do ustalenia.
 Profil Relacje PM off  

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#2 PostWysłany: 13 Sie 2015 17:42 

Loty: 143
Kilometry: 301 528
My też jesteśmy małżeństwem 65 letnim, z dużym stażem turystycznym ale w Europie. Planujemy na przyszły rok 21-28 dniowy wyjazd do Tajlandii,zwiedzanie połączone z wypoczynkiem.Termin i program dowolny od marca.Szukamy małżeństwa ze znajomością języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:55 

Witam.
Jest podstawowy problem, a mianowicie nie znamy jęz. angielskiego.Znamy tylko podstawy.
Termin marcowy wydaje nam się, zbyt późny, ze względu na temperatury. Nadal jesteśmy otwarci na rozmowę. Jeżeli nie dojdziemy do porozumienia, być może w przyszłości zorganizujemy wyjazd do innego kraju.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Sie 2015 15:04 

Dzięki za kontakt i informacje.Podałem termin wyjazdu w przyszłym roku od marca w górę,gdyż mamy zarezerwowane wypady na tydzień w październiku Madryt, grudzień Portugalia ( Quartiera) luty Cypr (Pafos) i dlatego nie możemy wcześniej.Tajlandię planuję na przyszły rok ( może być nawet pora deszczowa, podobno niestraszna.)czytam wszelkie forum i rozmyślam na temat programu.Nasze linie lotnicze PLL LOT od przyszłego roku uruchamiają linię do Bangkoku i sądzę ,że będą super ceny na początek promocji.Podstawy angielskiego to lepiej niż moja zerowa znajomość.A na kiedy państwo planują wyjazd do Tajlandii i czy też na tak długi okres ?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Sie 2015 21:09 

Witam ponownie. Myśleliśmy nawet, o dłuższym pobycie do 6 tyg. Można go połączyć z Kambodżą i Indiami. ale nie koniecznie. Kwestia dogadania się. Mam pytanie, gdzie mieszkacie ? My jesteśmy z Łodzi.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Sie 2015 20:56 

Witam,cieszę się,ze mieszkamy blisko,umożliwi to możliwość lepszego kontaktu.My mieszkamy we Włocławku a w Łodzi , w centrum (Żeromskiego) mieszka syn z rodziną. Jeżeli chodzi o rozszerzenie programu na inne kraje, to my zakładaliśmy,że w następnym wyjeździe odwiedzimy Wietnam oraz ? (tani i bardzo piękny) Pierwotnie chciałem skorzystać z usług polskich biur turystycznych w Tajlandii,ale zrezygnowałem po zapoznaniu się z przewidywanym ich kosztorysem.Mam nadzieję,ze dzisiejszy zamach w stolicy Tajlandii to incydentalny przypadek, bo pewnie trzeba by było zmienić plany.Oczywiście podoba mi się projekt wyjazdu na 6 tygodni, ale ja z kilku względów nie mam możliwości wyjazdu na tak długi okres, jestem mimo wieku jeszcze czynny zawodowo,pracuję jako konsultant ubezpieczeniowy w Aviva i to jest podstawowy problem, co innego wyjazd 24-28 dni.Dla lepszego kontaktu podaję prywatny adres mailowy : wkurpinski1@poczta.onet.pl
Przesyłamy serdeczne pozdrowienia
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości