Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 702 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  Następna
Autor Wiadomość
#281 PostWysłany: 11 Kwi 2013 13:53 
Awatar użytkownika

Loty: 345
Kilometry: 590 403
niebieski
Witam
Mam pytanie, jutro wieczorem lecę ze znajomymi do Skavsty i od rana w sobotę chcemy atakować Nykoping. Stąd też moje pytanie dotyczące kupna biletu, na rozkładzie 515 zauważyłem, że z lotniska pierwszy autobus startuje już o 5:35 (chcemy jechać do miasta jak najwczesniej ponieważ o 13stej mamy lot powrotny) i czy na lotnisku będzie możliwość o tak wczesnej porze kupić gdzieś bilet na autobus za gotówkę?

Zimowy relaks nad Morzem Czerwonym 🏖️ 5* resort z all inclusive za 2315 PLN 🤩 Zimowy relaks nad Morzem Czerwonym 🏖️ 5* resort z all inclusive za 2315 PLN 🤩
Odwiedź Tajlandię 💆‍♂️🇹🇭 Loty Etihad Airways do Chiang Mai z Warszawy już za 2577 PLN Odwiedź Tajlandię 💆‍♂️🇹🇭 Loty Etihad Airways do Chiang Mai z Warszawy już za 2577 PLN
#282 PostWysłany: 12 Kwi 2013 20:26 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
ukash16mk napisał(a):
Hej, 6 maja mam 7 godzin do zabicia w Nyköping. Czy uważacie, że jest sens brać Flygbussarna do Sztokholmu, żeby być tam 3 godziny?

nie

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#283 PostWysłany: 18 Kwi 2013 18:39 

Legion1 napisał(a):
Witam
Mam pytanie, jutro wieczorem lecę ze znajomymi do Skavsty i od rana w sobotę chcemy atakować Nykoping. Stąd też moje pytanie dotyczące kupna biletu, na rozkładzie 515 zauważyłem, że z lotniska pierwszy autobus startuje już o 5:35 (chcemy jechać do miasta jak najwczesniej ponieważ o 13stej mamy lot powrotny) i czy na lotnisku będzie możliwość o tak wczesnej porze kupić gdzieś bilet na autobus za gotówkę?

Jeżeli leciałeś wieczorem to znaczy, że spałeś na lotnisku? Jest w ogóle taka możliwość? W jakiej cenie były bilety do Nykoping?
Pozdrawiam

#284 PostWysłany: 18 Kwi 2013 23:30 
Awatar użytkownika

Loty: 345
Kilometry: 590 403
niebieski
Tak spałem na lotnisku :) nie było problemów tylko niewygodnie trochę, na początku spaliśmy na krzesłach przy sali odpraw, a pózniej przenieśliśmy się na stoliki przy tych restauracjach, które tam są i też bez problemów. Co do biletów to 26 koron w jedną stronę, zniżki z tego co pamiętam są do 20stego roku życia chyba ;)

#285 PostWysłany: 19 Kwi 2013 12:32 
Awatar użytkownika

Loty: 13
Kilometry: 14 166
To już wiem że można spać na lotnisku w nocy co mnie bardzo cieszy, do Nykoping rozumiem można iść na piechotę jak ktoś się uprze (7km). Gdzieś jeszcze w ciekawe miejsce można dojść z lotniska?

#286 PostWysłany: 22 Kwi 2013 00:57 

ktoś ostatnio próbował dostać się z lotniska do sztokholmu stopem? czytałem na wcześniejszych stronach, że jedna osoba chyba dała radę :P dużo samochodów jedzie z lotniska w stronę sztokholmu? - zwróciliście na to uwagę? ;)
 Profil Relacje PM off  

#287 PostWysłany: 26 Kwi 2013 12:49 

Jak długo się czeka na odprawę? Czy, jak będę w Skavsta flygpl o 13:35 to zdążę odlecieć tym 14:10?
 Profil Relacje PM off  

#288 PostWysłany: 28 Kwi 2013 15:21 

kwiatek2379 napisał(a):
ktoś ostatnio próbował dostać się z lotniska do sztokholmu stopem? czytałem na wcześniejszych stronach, że jedna osoba chyba dała radę :P dużo samochodów jedzie z lotniska w stronę sztokholmu? - zwróciliście na to uwagę? ;)

Właśnie wróciłam z weekendu w Sztokholmie. Do miasta jechałam stopem. Podwózkę bezpośrednio do miasta złapałam po jakichś 30 minutach.
 Profil Relacje PM off  

#289 PostWysłany: 30 Kwi 2013 16:06 

Loty: 512
Kilometry: 1 115 352
srebrny
płacić kartą :)

#290 PostWysłany: 06 Maj 2013 21:29 

niebieski
Jak najpozniej dostac sie ze Sztokholmu do Skavsty (wylot mam o 06:40) ? Ostatni autobus wyjezdza troche za wczesniej - o 19, a z tego co widze nie ma tez bezposredniego pociagu do Nykoping ?
 Profil Relacje PM off  

#291 PostWysłany: 07 Maj 2013 09:37 

ja będę miał tę samą sytuację i chyba pojadę pierwszym busem (3.30) :P
 Profil Relacje PM off  

#292 PostWysłany: 07 Maj 2013 13:29 

Pomocy!

Przez pomyłkę kupiłam bilet autobusowy od Flybussarna tylko w jedną stronę Skavsta-Stockholm, a potrzebuje w dwie strony.
Czy dobrze widzę na stronie nie moge kupic biletu w kierunku Stockholm-Skavsta.

Będę wdzięczna za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#293 PostWysłany: 10 Maj 2013 11:11 

wydaje mi się, że jeżeli kupujesz skavsta-sztokholm to i tak możesz go wykorzystać na trasie Sztokholm-skavsta (bilet jest ważny 3 miesiące i nie kupujesz go na konkretny kurs), tak mi się wydaję, ale nie wiem tego z autopsji więc mógłby ktoś potwierdzić moje przypuszczenia?
 Profil Relacje PM off  

#294 PostWysłany: 13 Maj 2013 13:08 

bardzo proszę kogoś, kto używał Flygbussarny od odpowiedź, czy mam rację w powyższym poście ;), pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#295 PostWysłany: 13 Maj 2013 13:28 

Byłam w Sztokholmie w lutym tego roku.Na lotnisku Skavsta kupiłam w automacie ( płacąc kartą )bilet na autobus w jedną stronę.Ze Sztokholmu na dworcu skąd odjeżdża linia Flygbussarna na lotnisko kupiłam również w automacie bilet na autobus.Nie ma z tym żadnego problemu-automat jest również w języku polskim.
 Profil Relacje PM off  

#296 PostWysłany: 13 Maj 2013 13:35 

Odnośnie rannych odlotów z lotniska Skavsta -ja wybrałam bardziej przewidywalną opcję.Zarezerwowałam ostatni nocleg w hotelu przy lotnisku.Skromne śniadanie można zjeść już od 4 rano.A z hotelu do lotniska jest rzut beretem.
 Profil Relacje PM off  

#297 PostWysłany: 13 Maj 2013 14:50 

Dzięki za odpowiedź ainer, ale mam zamiar kupić bilet przez internet (podobno wychodzi taniej niż kupując na dworcu w autmoacie) stąd moje pytanie ;)
 Profil Relacje PM off  

#298 PostWysłany: 14 Maj 2013 16:55 

niebieski
dyneck napisał(a):
Jak najpozniej dostac sie ze Sztokholmu do Skavsty (wylot mam o 06:40) ? Ostatni autobus wyjezdza troche za wczesniej - o 19, a z tego co widze nie ma tez bezposredniego pociagu do Nykoping ?

Odpowiem sam sobie bo wlasnie bylem na ostatni weekend w Sztokholmie i moze komus taka wiedza sie przyda. Moim zdaniem nie oplaca sie czekac na pierwszy autobus o 3:30 bo tam nie ma co robic do tego czasu. Kiedy opuszczalismy stare miasto o polnocy to zostaly tam otwarte tylko dwie irlandzkie knajpy zreszta siedzenie w barze gdzie cena za piwo to prawie 30 zl jest malo oplacalne.
Dworzec zamykaja o 00:15, metro niewiele pozniej. Jest McDonalds, ktory jest otwarty do 2 ale zaczynaja z niego wywalac wczesniej wiec zostaje jakies 1,5 godz. stania na zewnatrz bo nawet nie ma gdzie usiasc chyba, ze na ziemii :/
Takze jakbym mialbyc tam jeszcze raz to jechalbym pociagiem do Nykoping - wyjezdzajac o 21:40+ zdaza sie na ostatni autobus na lotnisko albo ostatnim pociagiem godzine pozniej i potem 7km na piechote i tak lepsze niz stanie w nocy przez 1,5 godz. pod dworcem.

Druga sprawa to przechowalnia bagazu bo my mielismy troche z tym fuksa. Lepiej zostawiac rzeczy na dworcu, z ktorego odjezdzaja autobusy na lotnisko (Terminalen) bo otwieraja go o 3:15 wiec zdazy sie zabrac bagaze przed odjazdem na lotnisko. My zostawilismy na kolejowym, ktory otwieraja dopiero o 5 i gdybysmy nie przyszli przed jego zamknieciem, a bylismy na styk to nie zdazylibysmy na samolot z takiego glupiego powodu :/
 Profil Relacje PM off  

#299 PostWysłany: 14 Maj 2013 19:43 

dyneck napisał(a):
dyneck napisał(a):
na dworcu, z ktorego odjezdzaja autobusy na lotnisko (Terminalen) :/

dyneck, czy Terminalen to jest to samo co T-centralen? czyli stamtąd odjeżdzają busy (Flygbussarny) na lotnisko?

Kupowałeś bilet na trasę Sztokholm-Skavsta przez internet czy w automacie? Jeżeli w internecie to, żeby kupić bilet na tę trasę (na trasę Skavsta - Sztokholm nie potrzebuję) to trzeba wybrać właśnie kombinację Skavsta Airport-Skavsta Stockholm i będzie git? Bo z tego co widzę nie da się wybrać kombinacji Stockholm - Skavsta. - Mam nadzieję, że zrozumiale zadałem pytanie :P
 Profil Relacje PM off  

#300 PostWysłany: 14 Maj 2013 22:20 

niebieski
T-Centralen to chyba głowna stacja takiego pseudo metra. Terminalen to tam gdzie wysiądziesz z autobusu Flygbussarny.
To wszystko jest połączone ze sobą. Ja bilet w obie strony kupiłem w okienku na lotnisku.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 702 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości