Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Lip 2011 22:28 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
niebieski
"Cherry Tuesday" od jutra (właściwie od dziś od 23.00).

Co tydzień specjalna oferta na kilka kierunków.

Szczegóły oferty z tego tygodnia już za pół godziny :D
 Profil Relacje PM off  

City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎 City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎
🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️ 🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️
#2 PostWysłany: 11 Lip 2011 22:39 

niebieski
no miejmy nadzieje że od 23.00 bo nigdzie nie jest dokładnie napisane od kiedy.... :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Lip 2011 22:44 

niebieski
tartal - od 0:00 czasu łotewskiego, czyli u nas godzinę wcześniej :D
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Lip 2011 22:46 

niebieski
ja rozumiem że jest różnica czasu ale nie jest napisane od której start, też przypuszczam że od północy ich czasu.... ale... zresztą za 15 minutek będzie wiadomo :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Lip 2011 22:59 

niebieski
ale na stronie głównej jakoś nie widzę żadnego banera reklamowego o tych wtorkach... ????

hmmmm wygląda na to że jednak nie od północy tylko... od jakieś tam bliżej nie znanej godzinie.... :(
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Lip 2011 23:31 

HON fly4free
A ja bym, mimo że sam niedawno korzystalem z airBaltic i byłem bardzo zadowolony, sugerował wstrzemiężliwość w zakupie ich biletów, zwłaszcza na bardziej odległe daty. W branży coraz glośniej szepta się o możliwym zawieszeniu operacji przez tego przewoźnika w niedlugim czasie. Wyniki i kondycja finansowa airBaltic są fatalne.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 11 Lip 2011 23:36 

niebieski
właśnie też to miałem napisać.... już tnie połączenia (co prawda takie raczej niedochodowe), trzeba UWAŻAĆ bo wygląda że koniec się zbliża.....
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 11 Lip 2011 23:41 

niebieski
Nie straszcie chłopaki, bo lecę z nimi 13 sierpnia do Tallinna :D
Szkoda by ich było, bo mają fajną siatkę połączeń do Skandynawii i do Azji Centralnej.

Adam - byłeś już w Tadżykistanie? Pamiętam, że kupowałeś w AB bilety do Dushanbe.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 11 Lip 2011 23:52 

HON fly4free
Właśnie, najbardziej byłoby szkoda tej siatki, bo jest w niej kilka perełek. Jesli to sie połączy z fajnymi cenami, które miewają, to już w ogóle.
No ale life is brutal i coraz więcej sygnałów wskazuje, że airBaltic może nie dotrwać zimy.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 11 Lip 2011 23:58 

niebieski
A ja 3 tygodnie temu dostałem kartę BalticMiles i myślałem, że trochę punktów nabiję :(
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 12 Lip 2011 00:05 

HON fly4free
snooka napisał(a):
A ja 3 tygodnie temu dostałem kartę BalticMiles i myślałem, że trochę punktów nabiję :(

Niestety już jakoś w lutym kompletnie zdegradowali prędkość zbierania mil: w miejsce stałych wartości za poszczególne segmenty w zalezności od dlugości lotu - które przy locie do Azji dawały całkiem dużą ilośc mil - wprowadzili prostą zasadę - za kazde wydane euro w economy dostaje się 5 mil, a w biznesie 10 mil . Równowczesnie podrożyli mocno nagrody, zwłaszcza nikorzystnie odbiło się to na wymianie mil na loty. Poprzednio za jeden lot Polska - np. Tadżykistan/Uzbekistan itp. można było zamienić mile na darmowy lot na krotkiej trasie typu Ryga-Tallin/Wilno albo dostać na takim locie upgrade do biznesu. Teraz jak wydasz 150 euro na bilet dostajesz ilość mil nie pozwalającą w sumie na nic konkretnego.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 12 Lip 2011 07:35 

platynowy
Niestety to prawda co pisze marek2011, ich program milowy stał się beznadziejny. Jeszcze na początku roku gdy miałem 750mil za lot kupiony za ok. 35€, dało mi to zniżkę na kolejny lot ok. 5€. Miesiąc temu za lot w podobnej cenie dostałem... 147mil :| Więc różnica spora.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: seal oraz 8 gości