Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: SYLWESTER w Rzymie
#1 PostWysłany: 12 Paź 2014 15:33 

Hejo,

sporo wątków już się toczy gdzie by tu polecieć na Sylwestra. Proponuję już konkretnie Wrocław- Rzym. Wylot 31 grudnia, na miejscu po 18:00. Szybkie ogarnięcie noclegu i potem tylko zabawa :) Powrót do PL do dogadania- można już 4tego stycznia, można też trochę dłużej pozwiedzać- do dogadania.

W kwestii noclegu jak dla mnie po taniości- jeżeli dogadamy się w 2-3 osoby to najchętniej Couch Surfing- nikt nam nie pokaże włoskiego sywletra lepiej niż mieszkaniec Rzymu :)

Ale nie upieram się- może też być hostel. Ważne, żebyśmy mieli podobne podejście do noclegu- tzn. nie szukamy 4 * hoteli i nie płaczemy na widok piętrowego łóżka i zakurzonej szafy :)

Oczywiście fajnie byłoby się spotkać przed dlatego najmilej widziani Wrocławianie- ale też niekoniecznie.

Co do mnie- mam lat 26 i nazywam się Kasia. Na co dzień pracuję w korpo ;) i od czasu do czasu uczę ludzi tańczyć. Kocham podróże i włóczenie się po mieście ze słuchawkami i muzyką (oczywiście jak polecimy razem to pogadamy ;P)

Tak jak pisałam nie interesują mnie wycieczki all inclusive ale za to duuużo zwiedzania, dużo zabawy, poznawanie miejscowych. Od niedawna jestem też fanką smakowania innych kuchni a , że we Włoszech nie byłam jeszcze nigdy to podejrzewam powrót do PL z lekkim "nadbagażem" hue hue :)

Podaję też maila jakby co k.helisz@gmail.com

No i zapraszam :)
 Profil Relacje PM off  

Letnie słońce nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 Tydzień w 5* hotelu w Egipcie z all inclusive za 2539 PLN 🤩 Letnie słońce nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 Tydzień w 5* hotelu w Egipcie z all inclusive za 2539 PLN 🤩
Spróbuj Azji w wygodnym wydaniu 🏖️ 10 dni w Sri Lance 🤩 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2914 PLN 😱 Spróbuj Azji w wygodnym wydaniu 🏖️ 10 dni w Sri Lance 🤩 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2914 PLN 😱
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość