Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Sie 2021 15:57 

Kupowałem bilety na Wizza i Ryana u tego pośrednika kilkakrotnie. Zawsze było taniej niż na stronie linii. Meile od Wizza i Ryana przychodziły zaraz po dokonaniu rezerwacji z zaznaczoną ceną lotu jaka była na ich stronie.Potem zacząłem dostawać meile od Opodo prime gdzie ceny były naprawdę atrakcyjne. Minął miesiąc i osobie której robiłem rezerwacje /jej kartą/ zabrało pieniądze na cały rok. Moje rezerwacje były robione na koniec lipca i obawiam się ,że po 30 dniach zabiorą z mojej karty pieniądze. Co gorsze każda subskrypcja jest na 1 rezerwację ,a mam ich kilka robionych osobno. Nie mogę tego anulować ,chociaż jest to w regulaminie. Po prostu nie ma ,lub nie mogę znależść takiej opcji. Może ktoś miał już podobną sytuację i poradził sobie
.
Tutaj przetłumaczone z regulaminu

Zniżki na 100% lotów i zakwaterowania z Prime. Wypróbuj teraz bezpłatnie przez 30 dni.

Rabaty na 100% lotów
Zaoszczędź do 90 € na lot. Dowolna linia lotnicza, dowolna data, gdziekolwiek.
Do 50% zniżki na noclegi
Dzięki lojalności naszych członków Prime możemy teraz oferować jeszcze lepsze oferty hotelowe.
Zaoszczędź do 40 € na wynajmie samochodów z Prime!
Porównujemy 1500 wypożyczalni samochodów, aby zaoferować naszym członkom najniższą możliwą stawkę.
30 dniowy okres próbny
Anuluj w dowolnym momencie. W przeciwnym razie subskrypcja próbna zostanie automatycznie zaktualizowana do płatnej subskrypcji po 30 dniach, 74,99 € / kolejny rok.
 PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#2 PostWysłany: 18 Sie 2021 16:06 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 562
Kilometry: 858 234
Zaloguj się na konto Prime. Kliknij w imię, potem na rozwijanej liście powinno być Moje konto Prime (nie wiem jak po niemiecku) - tam powinna być dostępna opcja anulowania Prime. Na wszelki wypadek rób screeny. Po prawidłowo wykonanej rezygnacji, w tym miejscu znajdziesz też stosowne potwierdzenie.

#3 PostWysłany: 18 Sie 2021 16:10 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Da się. Po pierwsze trzeba poprosić o reset hasła, jak konto powstało razem z kupieniem biletu. Logujesz się i potem robisz to:

Załącznik:
prim1.png
prim1.png [ 8.71 KiB | Obejrzany 4925 razy ]

Załącznik:
prim2.png
prim2.png [ 9.24 KiB | Obejrzany 4925 razy ]

Załącznik:
prim3.png
prim3.png [ 12.88 KiB | Obejrzany 4925 razy ]

Załącznik:
prim4.png
prim4.png [ 16.46 KiB | Obejrzany 4925 razy ]

Załącznik:
prim5.png
prim5.png [ 11.95 KiB | Obejrzany 4925 razy ]

Załącznik:
prim6.png
prim6.png [ 15.81 KiB | Obejrzany 4925 razy ]
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
Antek12 uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 18 Sie 2021 16:37 

Kashpir napisał(a):
Zaloguj się na konto Prime. Kliknij w imię, potem na rozwijanej liście powinno być Moje konto Prime (nie wiem jak po niemiecku) - tam powinna być dostępna opcja anulowania Prime. Na wszelki wypadek rób screeny. Po prawidłowo wykonanej rezygnacji, w tym miejscu znajdziesz też stosowne potwierdzenie.

No właśnie tak robiłem, ale nie chce się anulować. Teraz jak radzi @Zeus spróbuje ze zmianą hasła.
 PM off  

#5 PostWysłany: 23 Paź 2021 14:47 

srebrny
Czy Prime daje rzeczywiste zniżki na noclegi? czy nie opłaca się tu szukać?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Paź 2021 15:02 

Raczej z noclegami daj sobie spokój.Przeważnie obniża o 10 góra 15% ale i tak cena końcowa jest wyższa za ten sam obiekt niż na Booking z geniuszem w apce lub na agoda.
 PM off
Misiatek uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 13 Wrz 2025 21:41 
Awatar użytkownika

niebieski
U mnie skończyło się na ubiciu karty (takiej, w przypadku której trzeba odtwarzać i tak dalej). Już nie da się tej operacji wykonać online, a profesjonaliści z opodo rozłączali i lecieli w kulki. Jednym słowem dramat.

Czy zastrzeżenie karty rozwiązuje problem, czy mogą być tak bezczelni, że wycofają rezerwację? Oby nie, jednak za drugim razem facet zaczął czytać szczegóły rezerwacji i się rozłączył.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 13 Wrz 2025 21:47 

@Maciek737 rezerwacji nie wycofają, bo linia lotnicza za to pobiera opłaty, więc im się nie opłaca, ale spróbuj do nich najpierw jeszcze raz zadzwonić. Mi udało się z Hindusem na infolinii odwołać subskrypcję kilka miesięcy temu; dzwoniłem przez nowozelandzką infolinię. Trwało to z 10 minut i się upewniał, że na pewno nie chcę czytając skrypt, ale to był koniec nieprzyjemności
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 14 Wrz 2025 17:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Próbowali obciążyć bez ostrzeżenia - faktycznie miałem raz prime, tylko w Polsce.

Sehr geehrte/r Frau/Herr Maciej Wojciech,
wir hoffen, dass es Ihnen gut geht. Während Sie zusammen mit uns die Welt des Reisens entdecken, möchten wir Ihnen stets eine reibungslose Benutzererfahrung mit vielen Vorteilen bieten. Wir freuen uns sehr, dass Sie sich erneut für Prime entschieden haben. Ihre Begeisterung für unsere exklusiven Angebote ist großartig!
Bei der Überprüfung unserer Daten haben wir allerdings festgestellt, dass Sie bereits ein Gratis-Probeabo von Prime genutzt haben. Das erste Probeabo begann am 15-10-2024 und wir hoffen sehr, dass es Ihnen gefallen hat.
Gemäß unseren Allgemeinen Geschäftsbedingungen von Prime* können Sie jedoch nur ein Gratis-Probeabo abschließen. Daher haben wir Ihre Prime-Mitgliedschaft aktiviert, um Ihnen sofortigen Zugriff auf all die Vorteile von Prime zu geben. Die Aktivierung spiegelt unsere Verpflichtung wider, Ihnen bei Ihren Reisen einen kontinuierlichen Mehrwert und hohen Komfort zu bieten.

Do tego wiadomość z "groźba" że coś może stać się z rezerwacją.

wurde aufgrund eines Verstoßes gegen unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen von Prime gekennzeichnet. Bitte beachten Sie, dass Sie Prime nur einmalig kostenfrei testen dürfen.

Um Auswirkungen auf Ihre Buchung zu vermeiden und Ihre Prime-Vorteile weiterhin nutzen zu können, aktualisieren Sie bitte Ihre Zahlungsart und schließen Sie die Bezahlung Ihrer Prime-Mitgliedschaftsgebühr über den unten stehenden Link ab.

Bezahlen und Buchung sichern
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości