Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Środkowa Jawa
#1 PostWysłany: 12 Wrz 2025 12:33 
Awatar użytkownika

Loty: 120
Kilometry: 301 563
HON fly4free

Dokąd
  • SUB/YIA

Data wylotu
  • 19.09.2025

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Do IST za mile, i z IST do CGK za około 1150 zł, ale to wciąż daleka droga do SUB/YIA

Dodatkowe informacje
  • Dostałem trochę niezapowiedzianego wolnego i szukam lotów OW do środkowej Jawy - najlepiej do SUB albo YIA. Na razie znajduję tylko sensowne połączenia do CGK, ale północ już zwiedziłem i nie chciałbym tracić dodatkowo czasu, energii ani pieniędzy na dalszy dojazd na miejscu. Szukam opcji, która będzie nieco szybsza niż to co sam znalazłem, ale bez wydawania majątku. Termin wylotu najlepiej między 19.09 a 22.09.
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka na Sycylię za 849 PLN 🌋🍝 Loty + noclegi ze śniadaniami w centrum Katanii ☀️🍊 Wycieczka na Sycylię za 849 PLN 🌋🍝 Loty + noclegi ze śniadaniami w centrum Katanii ☀️🍊
Egipskie all inclusive w 5* resorcie z parkiem wodnym 🌴🏊‍♂️ Wczasy od 2213 PLN Egipskie all inclusive w 5* resorcie z parkiem wodnym 🌴🏊‍♂️ Wczasy od 2213 PLN
 Temat postu: Re: Środkowa Jawa
#2 PostWysłany: 15 Wrz 2025 19:58 
Awatar użytkownika

platynowy
RT?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Środkowa Jawa
#3 PostWysłany: 16 Wrz 2025 15:16 

Loty: 1077
Kilometry: 1 066 372
platynowy
No napisał OW.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości