Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: SP Free Walking Tour
#1 PostWysłany: 28 Wrz 2016 01:13 

niebieski
Znalazlem w LP i skorzystalem i bardzo polecam - SP Free Walking Tours (mozna wygoglac). Oferuja 3 trasy, ja skorzystalem z dwoch - Old Downtown i Avenida Paulista. ten pierwszy byl bardzo ciekawy i zwlaszcza polecam jak ktos jest sam bo szwedanie sie po centrum samemu w weekend jest takie sobie - a tak w grupie jest super. Ten drugi byl OK, ale juz tak bardzo nie polecam.
 Profil Relacje PM off
meteorka2207 uważa post za pomocny.

Tajlandia z Etihad Airwasy 🤩✈️ Sporo biletów w kwocie 2373 PLN 😍🤩 Tajlandia z Etihad Airwasy 🤩✈️ Sporo biletów w kwocie 2373 PLN 😍🤩
Odpoczynek na Teneryfie 🌤️⛱️🌋 7-dniowy wyjazd za 1629 PLN ✈️🛌 Odpoczynek na Teneryfie 🌤️⛱️🌋 7-dniowy wyjazd za 1629 PLN ✈️🛌
#2 PostWysłany: 10 Maj 2026 09:37 
Awatar użytkownika

niebieski
W maju 2026 SP Free Walking Tours mają się doskonale, nadal są 3 trasy.
Udało mi się wziąć udział w tej po centrum miasta, też mi się bardzo podobała. Cieszy się dużym zainteresowaniem, można zaklepać online.
Druga - Vila Madalena, na której ogląda się sztukę uliczną była trochę mniej ciekawa niż pierwsza, ale też godna polecenia.
Przewodnicy ciekawie opowiadają, ale przede wszystkim odpowiadają na pytania. Zarówno takie logistyczne, gdzie zjeść coś vege (a nie jest to wcale takie proste), jak również te dotyczące polityki.
Zasadniczo bardzo polecam.

Image
 Profil Relacje PM off
hubski lubi ten post.
hubski uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość