Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Ski Dubai
#1 PostWysłany: 06 Lis 2016 20:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Witam,
ponieważ nie ma żadnej frazy na forum na temat Ski Dubai, zakładam nowy ;)
Proszę o opinie, kogoś kto był... i techniczne informacje: co mamy w cenie biletów, ile czasu mamy na jazdę i czy osoby towarzyszące nie jeżdżące wchodzą tam ? i co mogą robić ?
 Profil Relacje PM off  

Baleary i Kanary od 634 PLN 😍✈️ Loty tradycyjnymi liniami bez zmartwień o bagaż 🧳😎 Baleary i Kanary od 634 PLN 😍✈️ Loty tradycyjnymi liniami bez zmartwień o bagaż 🧳😎
Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN
 Temat postu: Re: Ski Dubai
#2 PostWysłany: 08 Lis 2016 13:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Byłam baaardzo dawno temu, osoby towarzyszące mogą np. też wejść i pozjeżdżać np. na oponach ;-)

#3 PostWysłany: 08 Lis 2016 20:57 

niebieski
http://www.taniwypad.pl/linie-lotnicze/ ... -wizzairem

Tapnięte..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Gru 2016 11:11 
Awatar użytkownika

srebrny
Przy rezerwacji Novotela suites dodaja dwa darmowe wejscia do Ski Dubai
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.
mashacra uważa post za pomocny.

Temat postu: Re: Odp: Ski Dubai
#5 PostWysłany: 31 Gru 2016 21:12 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
@Andi Dwa na pokój? Czy może dla każdego spacza?

Jest to jednorazowa akcja czy stała oferta?

No i czy korzystałeś? :D
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Sty 2017 11:17 
Awatar użytkownika

srebrny
@‌mashacra‌ nie wiem czy to stała oferta czy coś jednorazowego, ja nie korzystałem z tego, ale przymierzam się do szukania hotelu w Dubaju i na to wpadłem. Poniżej oryginalny zapis:
"Enjoy our Family Suite Ski Dubai Package including Buffet Breakfast and 2 Complimentary entry Tickets for SKI Dubai per stay. The Ski Dubai entry pass is ideal for guests of 3 years and above"
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.
mashacra uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 15 Lis 2023 18:54 

Loty: 251
Kilometry: 414 782
niebieski
Odświeżę trochę temat... :-)
Aktualnie są różne warianty wejściówek ale dla tych, którzy traktują to tylko jako ciekawostkę turystyczną najbardziej optymalna jest wejściówka 2 godzinna. Ja kupowałem przez GetYourGuide i zapłaciłem w przeliczeniu na złotówki ok 290 zł. ale na ich stronie można zakupić ten pakiet już w cenie 220 AED więc nieco taniej. Można też bez problemu nabyć bilety na miejscu bo nie ma tam zwykle jakiegoś większego obłożenia. W cenie mamy wypożyczenie sprzętu (buty, narty i kijki lub deska snowboardowa) wraz z kombinezonem i kaskiem. We własnym zakresie musimy się zaopatrzyć w czapkę/kominiarkę jeśli potrzebujemy i rękawiczki. Rękawiczki gratis są przy karnecie całodniowym. Jedno i drugie można zakupić na miejscu. Ja czapki nie potrzebowałem i nie zwróciłem uwagi w jakich były cenach natomiast najtańsze rękawiczki jakie można było nabyć kosztowały 50 AED. Polecam zabrać i założyć pod kombinezon jakąś bluzę bo kurtki są dość cienkie i szybko można się wychłodzić. Temperatura na stoku to ok -4 stopni. Ale za to po zakończonej jeździe można w niecały kwadrans dojechać samochodem na publiczną plaże np. w okolicach hotelu Burdż al-Arab i zagrzać się w cieplutkim morzu i promieniach słońca:-) Ja 5 lat temu najpierw korzystałem z kąpieli a zaraz potem szusowałem na nartach ale chyba ta pierwsza opcja jest bardziej bezpieczna dla zdrowia :-)
malediwy napisał(a):
SKI DUBAI

#8 PostWysłany: 23 Mar 2024 12:00 

Loty: 251
Kilometry: 414 782
niebieski
Nowy link do mojego filmiku ze Ski Dubai:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość