Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lip 2012 16:37 

Cześć :)

Tak jak w temacie :) Jakby ktoś znał jakieś fajne (tzn nie drogie, ale przyzwoite) zakwaterowanie to bardzo proszę o podzielenie się wiedzą :)

Jakby ktoś słyszał o jakiś noclegowych promocjach, to będę bardziej niż wdzięczna.

Pozdrawiam,
Judyta
 Profil Relacje PM off  

Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute
Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌 Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌
#2 PostWysłany: 22 Lip 2012 16:51 

Loty: 57
Kilometry: 99 151
polecam Couchsurfing;) Nasz host pokazał nam kilka bardzo fajnych miejsc;) Gdzie planujesz być w Malezji?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Lip 2012 17:19 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
niebieski
To się podłączę - ciężko znaleźć hosta w Kuala Lumpur? Ja będę szukał w HKG, KUL i może w SIN, w porównaniu do europejskich miast to wszędzie jest dość mało hostów na cs..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lip 2012 20:13 

Hej! Dzieki! :)
Pewnie skorzystam z CS, chciaz po to by poznac jakis ludzi na miejscu. Ale ze spaniem chcialabym byc troche bardziej niezalezna. Nie mowie nie, ale z pewnoscia wiekszosc wyjazdu bede gdzies wynajmowac.
Jakby ktos mial wskazowki to bede wdzieczna :)
Pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Lip 2012 20:19 

@ Judyta: jakim budzetem dysponujesz na Singapur?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 22 Lip 2012 21:58 

w KL spałem w Backpackers Travellers Inn na Jalan Sultan - w Chinatown. Warunki skromne, ale dość przyzwoite, choć oczywiście pod tym określeniem różne osoby rozumieją różne rzeczy... W każdym razie tanio, blisko do stacji, kilku sklepów, targu, jedzenie można kupić na ulicy. W okolicy jest zresztą kilka innych hosteli. Ale to dzielnica chińska i nie każdemu musi odpowiadać... Zaletą jest na pewno bar na dachu i facet, który w nim pracuje - potrafi naprawdę polecić fajne miejsca i podpowiedzieć, jak do nich dotrzeć - np. gdzie złapać autobus, co wcale nie musi być takie oczywiste...

http://www.backpackerskl.com/index.htm

#7 PostWysłany: 24 Lip 2012 19:53 

alxandra napisał(a):
@ Judyta: jakim budzetem dysponujesz na Singapur?

Alexandro :) właściwie to nie precyzowałam żadnej kwoty, bo obawiam się, że mogę się rozminąć z rzeczywistością... będziemy w Singapurze ze trzy dni, więc nawet jak będzie bardzo drogo to przeżyjemy... choć im taniej lepiej oczywiście! :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 24 Lip 2012 19:56 

feste napisał(a):
w KL spałem w Backpackers Travellers Inn na Jalan Sultan - w Chinatown. Warunki skromne, ale dość przyzwoite, choć oczywiście pod tym określeniem różne osoby rozumieją różne rzeczy... W każdym razie tanio, blisko do stacji, kilku sklepów, targu, jedzenie można kupić na ulicy. W okolicy jest zresztą kilka innych hosteli. Ale to dzielnica chińska i nie każdemu musi odpowiadać... Zaletą jest na pewno bar na dachu i facet, który w nim pracuje - potrafi naprawdę polecić fajne miejsca i podpowiedzieć, jak do nich dotrzeć - np. gdzie złapać autobus, co wcale nie musi być takie oczywiste...

http://www.backpackerskl.com/index.htm

Dziękuje ślicznie :) :) :) a mają pokoje dwuosobowe? bo na stronie jest jakoś tak dziwnie, że pewności nie mam...
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 25 Lip 2012 13:41 

Z tego, co pamiętam, mają. Na stronie rzeczywiście jest dziwnie, zapomniałem dodać, że są na Hostelbookers - przynajmniej byli, tam jest już przejrzyściej...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Robaku oraz 2 gości