Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Lip 2018 14:45 

Dokąd
  • Denpasar

Data wylotu
  • 14.10.2018

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Air Asia SIN-DPS o 21:05 za 95 €

Dodatkowe informacje
  • Godziny lotu idealnie mi odpowiadają (przylot do SIN Scootem dzień wcześniej i 2 dni na zwiedzanie miasta)
    Jako alternatewa- lot z przesiadką w nocy 14-15.10
    Wielkie dzięki!!
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 29 Lip 2018 05:59 

Loty: 141
Kilometry: 295 347
niebieski
Te 95 euro to za osobe czy dwie? W tej chwi na skyscanner wisi jetstar jq117 za 568 zl za 2 os gotogate. Ps. Nie myslales 14 wsiasc w autobus do KL spod goldenmile complex? Pare dni ttemu tu widzialem ze maja bilety od 10$. 15 masz airasie z KL za,230/os

#3 PostWysłany: 04 Sie 2018 11:09 

niebieski
Z bagażem zawsze wyjdzie więcej więc na cuda nie ma co liczyć. Singapur jest droższy niż KUL pod względem lotów na Bali itp.

Co do autobusów - nie polecam. Ja jechałem KUL-SIN i straciłem cały dzień a przejście graniczne i całe procedury to już tragedia. Nigdy więcej!
Poza tym dojazd do KUL, potem na lotnisko zajmie dużo czasu i też będzie kosztować. Totalna głupota dla niedużej oszczędności - bo i tu i tu trzeba bagaż doliczyć a zatem wielkiej oszczędności nie będzie.

Sprawdzaj regularnie ceny lotów. Może coś spadnie cena bo w sumie październik to nie jest jakiś szczyt sezonu
 Profil Relacje PM off
Apocalipse lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości